Klakson
-
Dandy
Klakson
Mám na vás skušené drobný dotaz.: Smí se montovat na kapotu klaksón (famfáry) ??? Koupil jsem v sobotu 40cm chromovanou trumpetu (-) a mám v úmyslu ji namontovat na přední kapotu.
Zahlédl jsem jednu Fronteru v bazaru a tá to měla a vypadá to suprově, ale na druhou stranu nechci platit pokuty.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Hofik
- Začínající diskutér
Ahoj.Já mam namontovaný vzduchový podtlakovky pod kapotou,jsou to 3 trumpety.Taky jsem je chtěl dát někam ven ale bylo mi doporučeno, ať je schovám, ale ne kvůli policajtum ale prej neni dobrý, když do nich může voda.Jinak s takovou hračkou je docela sranda,denně najdeš někoho, kdo si zaslouží vyděsit.čus Hofik
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
-
Rosta
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Klakson
Minulej tejden jsem zabloudil do Gobusu a měli tam dvojbalení klasickejch klaksonů v rudé barvě za 130,- Kč. Předtím jsem je kupoval ve krámě s cajkama na Škodný asi za dvě kila za kus.Rosta píše:...mate nekdo tip, kde to koupit za dobrou cenofkuRad totiz desim lidi a taky zmatene ridice, kteri nevi kam jet a jen zavazi
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Na Vitaře jsem měl tohle http://www.stualarm.cz/produkt/sn-2lc-1 ... mpresorem/
Přestože byly pod kapotou, vyjančil jsem tím spoustu lidí, např. při zastavení za zády motorkáře na křižovatce
Fakt zněly jak Tatra s tlakovkama
Přestože byly pod kapotou, vyjančil jsem tím spoustu lidí, např. při zastavení za zády motorkáře na křižovatce
Fakt zněly jak Tatra s tlakovkama
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
- Slaava
- Moderátor
Tramdadadáááááá
Známej má něco podobnýho v Terranu, jenže na cca deset sekund troubení (byli sme s tím vozem teďka na svatbě) musí cca minutu hustit, tak uvažuje o větší pomocný tlakový nádobě. Tahat pod kapotou nádobu z pětilitrovýho hasičáku jenom kvůli troubení mi příde bejt dost šílenost.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 11 zář 2007 12:19, celkem upraveno 1 x.
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Tohle má svůj kompresor a asi dost silnej. Žádnou hračku, co maj ty červený plastový trumpetky
.
Houkat se s tím dá permanentně, dokud neutavíš lopatky kompresoru (mě se to za 4 roky nepovedlo)
Houkat se s tím dá permanentně, dokud neutavíš lopatky kompresoru (mě se to za 4 roky nepovedlo)
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
- Slaava
- Moderátor
Klaksón
Tamto se muselo nafoukat a pak to chvíli pšoukalo. Kompresor měl pod sedačkou, takže během huštění kravál jak svině.Pavel M píše:Tohle má svůj kompresor a asi dost silnej. Žádnou hračku, co maj ty červený plastový trumpetky.
Houkat se s tím dá permanentně, dokud neutavíš lopatky kompresoru (mě se to za 4 roky nepovedlo)![]()
Pro mě tyhle věci nejsou. Za celou dobu, co mám papíry, jsem klakson použil snad jenom dvakrát. Mám vytříbený styl. Když chci někomu něco vysvětlit, tak používám gestikulaci. Nebo metrovou trubku.
- Hofik
- Začínající diskutér