Klakson

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Dandy

Klakson

Příspěvek od Dandy »

Mám na vás skušené drobný dotaz.: Smí se montovat na kapotu klaksón (famfáry) ??? Koupil jsem v sobotu 40cm chromovanou trumpetu (-) a mám v úmyslu ji namontovat na přední kapotu. :shock: Zahlédl jsem jednu Fronteru v bazaru a tá to měla a vypadá to suprově, ale na druhou stranu nechci platit pokuty.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Pokud se jedná o nepřerušovaný, nekolísavý ton, pak by neměl být problém,sám mám famfáry už asi na čtvrtém autě a nikdy jsem s nimi problém neměl :wink:
Dandy

Příspěvek od Dandy »

Já ji však nechci pod kapotu, ale na kapotu. :P
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Já je teda nemám na kapotě, ale na rámu zvenka
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

Ahoj.Já mam namontovaný vzduchový podtlakovky pod kapotou,jsou to 3 trumpety.Taky jsem je chtěl dát někam ven ale bylo mi doporučeno, ať je schovám, ale ne kvůli policajtum ale prej neni dobrý, když do nich může voda.Jinak s takovou hračkou je docela sranda,denně najdeš někoho, kdo si zaslouží vyděsit.čus Hofik
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...mate nekdo tip, kde to koupit za dobrou cenofku :?: Rad totiz desim lidi a taky zmatene ridice, kteri nevi kam jet a jen zavazi :roll:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Tak tobě, Rosťo, se stačí vyklonit z okýnka. Ty klakson nepotřebuješ... :D :D :D
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Slaava
Moderátor

Klakson

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:...mate nekdo tip, kde to koupit za dobrou cenofku :?: Rad totiz desim lidi a taky zmatene ridice, kteri nevi kam jet a jen zavazi :roll:
Minulej tejden jsem zabloudil do Gobusu a měli tam dvojbalení klasickejch klaksonů v rudé barvě za 130,- Kč. Předtím jsem je kupoval ve krámě s cajkama na Škodný asi za dvě kila za kus.
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Na Vitaře jsem měl tohle http://www.stualarm.cz/produkt/sn-2lc-1 ... mpresorem/

Přestože byly pod kapotou, vyjančil jsem tím spoustu lidí, např. při zastavení za zády motorkáře na křižovatce :lol:
Fakt zněly jak Tatra s tlakovkama :lol:
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
Slaava
Moderátor

Tramdadadáááááá

Příspěvek od Slaava »

Známej má něco podobnýho v Terranu, jenže na cca deset sekund troubení (byli sme s tím vozem teďka na svatbě) musí cca minutu hustit, tak uvažuje o větší pomocný tlakový nádobě. Tahat pod kapotou nádobu z pětilitrovýho hasičáku jenom kvůli troubení mi příde bejt dost šílenost.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 11 zář 2007 12:19, celkem upraveno 1 x.
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Tohle má svůj kompresor a asi dost silnej. Žádnou hračku, co maj ty červený plastový trumpetky :lol: .
Houkat se s tím dá permanentně, dokud neutavíš lopatky kompresoru (mě se to za 4 roky nepovedlo) :lol:
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
Slaava
Moderátor

Klaksón

Příspěvek od Slaava »

Pavel M píše:Tohle má svůj kompresor a asi dost silnej. Žádnou hračku, co maj ty červený plastový trumpetky :lol: .
Houkat se s tím dá permanentně, dokud neutavíš lopatky kompresoru (mě se to za 4 roky nepovedlo) :lol:
Tamto se muselo nafoukat a pak to chvíli pšoukalo. Kompresor měl pod sedačkou, takže během huštění kravál jak svině.

Pro mě tyhle věci nejsou. Za celou dobu, co mám papíry, jsem klakson použil snad jenom dvakrát. Mám vytříbený styl. Když chci někomu něco vysvětlit, tak používám gestikulaci. Nebo metrovou trubku.
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

Metrová trubka je na prd,tou si rozdrbeš čalounění.Já mam pod sedačkou násadu od sekerky to se my zdá jemnější,ale zatim sem si vystačil s podtlakovkama. :shock:
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Slaava
Moderátor

Sekera

Příspěvek od Slaava »

Sekeru vozím taky.
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

pavle jak jsi to objednával

po me to chce registraci se živnosťákem ........

ten sice mam ale na uplne neco jineho :-)

nejaky jiný odkaz nebyl by ???

h.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“