A/B

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: ABS

Příspěvek od Franta44 »

Slaava píše:
Midži píše:Fuuu takisto neviem ani prd po rusky. A inak cely strmen aj kotuc je trocha od oleja. Pocuj este posledna otazka: Stale mi svieti kontrolka ABS cize mi nefunguje. Moze byt ze su len tie snimace zajebane??
Většinou to bejvaj snímače.
Taky mi svítilo ABS byl přerušený drát k čidlu. Je potřeba změřit čidla, hodnoty jsou zde viewtopic.php?t=1175
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Midži

Příspěvek od Midži »

Obrazok toho loziska vecer sfotim a poslem. Stym kompresorom je to tak ze doj.... jak pi.. takze klimu mi uz netreba :D a stym ABS som zistil jednu vec pokial som bol v praci jeden tipek sa mi skusal pozriet na to ABS a nakoniec zistil ze v original dosticke je asi v tretine zaliaty medeny drot s urcitym odporom a po case ak sa dosticka opotrebuje tak vlastne prepali ten drot cize prerusi el. obvod a zacne svietit ABS. a zevraj ja som tam nemal dosticky z verzie s ABS ale neake dopasovane bez ABS cize dve droty mam odpojene ale sam som to nevidel tak neviem ci kecal aby sa ma zbavil lebo si nevedel rady alebo mal vazne pravdu. Skuste sa ktomu vyjadrit co si otom myslite vy.
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Midži píše:Obrazok toho loziska vecer sfotim a poslem. Stym kompresorom je to tak ze doj.... jak pi.. takze klimu mi uz netreba :D a stym ABS som zistil jednu vec pokial som bol v praci jeden tipek sa mi skusal pozriet na to ABS a nakoniec zistil ze v original dosticke je asi v tretine zaliaty medeny drot s urcitym odporom a po case ak sa dosticka opotrebuje tak vlastne prepali ten drot cize prerusi el. obvod a zacne svietit ABS. a zevraj ja som tam nemal dosticky z verzie s ABS ale neake dopasovane bez ABS cize dve droty mam odpojene ale sam som to nevidel tak neviem ci kecal aby sa ma zbavil lebo si nevedel rady alebo mal vazne pravdu. Skuste sa ktomu vyjadrit co si otom myslite vy.
V destičce nemůže být snímač ABS. V destičce je čidlo opotřebení dest.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Midži

Příspěvek od Midži »

Takze moze byt ze byvali majitel tam dal dosticky bez cidiel?
Slaava
Moderátor

ABSurdní

Příspěvek od Slaava »

No to je dost pravděpodobný. Pokud se dělaly tyhle destičky ve steným rozměru i bez čidla opotřebení, tak tam možná před prodejem fuknul tyhle aby do toho už tolik neinvestoval.

Čidlo opotřebení destiček by mělo rozsvítit nějakou kontrolku od brzd a asi ne ABS kontrolku.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“