Hasící přístroj - proč ho mít a kam ho dát

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Slaava
Moderátor

Re: Hasičák

Příspěvek od Slaava »

Nimrod píše:Po té co jsem spáli již čtyři vozidla včetně Frontery...
To si v autě ohříváš na PB párky?
merlin

Příspěvek od merlin »

Neee,ale Nimrod je do aut celej žhavej,no a občas trochu moc :lol: Hasičák je dobrá věc-taky ho vozím ,jako Přemek,vzadu+sprej Pyrocool v kastlíku,mimochodem na ten Pyrocool nedám dopustit od té doby,co mi po sváření chytl bordel na podlaze a stačilo jedno krátké fouknutí a bylo po
Petr-merlin
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Přes ty moje 3 chladiče bych asi uhasil H
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

farmář píše:Určitě to není od věci a vážně doporučuji...mě už kdysi hořelo v motoru u benzínového pažouta....v Plzni u Jižního nádraží.Jinak si musíte vzpomenout jako já,že na každé hospodě musí být hasičák....zrovna počítali příbory :o) byl až v kumbále v koutě a měli tu nejdražší verzi náplně :o( tak jsem jim ten den prodloužil jeho revizi....tím že jsem jim dojel pro novou.
Tak tos jim ho vyškub z Koruny?Asi čuměli že?Kuchtík už nemoh flambovat he :D
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Páni vie mi niekto poradiť ako to je s hasákmi v Maďarsku a Chorvátsku či sú povinná výbava.Paťo-Divoch
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

pato píše:Páni vie mi niekto poradiť ako to je s hasákmi v Maďarsku a Chorvátsku či sú povinná výbava.Paťo-Divoch
Koukni sem :
Maďarsko
Chorvatsko
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Premku ďakujem je tam aj mnoho iných potrebných informácií.Paťo-Divoch
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Taky přidám moje umístění hasičáku.

Jedná se o umístění do krátkého Béčka-sport. Protože se mi u tohodle modelu nepodařilo umístit hasičák nikam do zavazadlového prostoru ( šlo by to, ale esteticky by to vypadalo hrozně :lol:), umístil jsem ho za sedačku řidiče viz. foto.
Kupodivu nevadí při nastupování dozadu a ani nijak nepřekáží cestujícím na zadních sedadlech.

Obrázek
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Kluk šikovnej.Konečně hasičák při ruce! :lol:
PM palkon
Diskuzní Nováček

Příspěvek od PM palkon »

Kluci, ty hasičáci na fotkách vypadají nějak pidi, akorát do dlaně. Co tím chcete hasit, cigára?
Frontera B 2.2dti dlouhá automat
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Ten hasičák má 30cm na vejšku a náplň 1kg prášku.
Tj. normální standart pro použití v osobním automobilu a pro zahašení začínajícího požáru !

Když nebudeš mít v autě ani toto, můžeš v rozhodující chvíli jen koukat, jak se ti to krásně rozhořívá.

Jo, a pokud jezdíš vejtřaskou, tak si do ní vem minimax :lol: :lol:
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Hasící přístroj

Příspěvek od *pt* »

tiez pridam foto umiestnenia hasiaceho pristroja...
no dufam ze ho nikdy potrebovat nebudem 8)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mfg

*pt*

Lexus NX200t
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jo, jo hasičák je dobrá věc,ale nezapomínat na revize, páč jinak je to jako když ho tam nemáš (viz Polsko ), a také vozit nějakej starej prošlej je k ničemu, ehm teď si nejsem jistej (ač bych měl :cry: ), ale životnost práškovýho max 20 let, sněhovýho 15 let, nebo opačně, hele teď mam fakt wokno, kdyžtak až sem zabrousí rescuer tak mě opraví :roll: , jinak když auto dobře čapne-pěkně u zdroje (el.instalace, palivo vod, nebo v létě bouchlej zapalovač na sedačce ), tak je to otázka max 10 minut a auto je komplet na prach......... a pouze pro doplnění, pokud dojde k požáru vozidla a neuhasíš ho tímhle, tak se s autem rozluč, protože než dorazí hasiči, tak je auto komplet v plamenech a hasiči už pouze dohasí vrak :wink:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Jo, jo hasičák je dobrá věc,ale nezapomínat na revize, páč jinak je to jako když ho tam nemáš (viz Polsko ), a také vozit nějakej starej prošlej je k ničemu, ehm teď si nejsem jistej (ač bych měl :cry: ), ale životnost práškovýho max 20 let, sněhovýho 15 let, nebo opačně, hele teď mam fakt wokno, kdyžtak až sem zabrousí rescuer tak mě opraví :roll: , jinak když auto dobře čapne-pěkně u zdroje (el.instalace, palivo vod, nebo v létě bouchlej zapalovač na sedačce ), tak je to otázka max 10 minut a auto je komplet na prach......... a pouze pro doplnění, pokud dojde k požáru vozidla a neuhasíš ho tímhle, tak se s autem rozluč, protože než dorazí hasiči, tak je auto komplet v plamenech a hasiči už pouze dohasí vrak :wink:
Jo jo, moudře pravíš. V momentě, kdy to začne čoudit je to jen na tobě... teda ne konkrétně na tobě, Vojto, ale na řidiči. Dyk víš, jak to myslím. A starej hasičák je dobrej tak akorát na zabírání místa.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

Tak jsem si taky koupil hasičák. Na radu technika jsem ho umístil na podlahu před spolujezdcovu sedačku. Jen doufám, že to nedopadne jak se startovacíma kabelama. Ty jsem v neděli koupil a hned v pondělí použil.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“