ČÍHOŠŤ 2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Mládeži,tak doufám,že se zítra sejdem v hojném počtu :D , jinak kdo má CB, tak na zítra na Číhošť

volačka CB 9

já jedu z Č.Budějovic na J.Hradec, Pelhřimov (když budu mít dobrej čas,tak si prohlédnu krematorium :D ),do Humpolce,pak kousek po D1 a na Světlou nad Sázavou, tak kdyby jste někdo jeli, podobnou trasou,tak můžem dát spicha někde cestou, a dorazit na srazík v sobotu ve Středu již pospolu :arrow: :idea: :wink: , Vojta

v případě jakéhokoliv dotazu,nebo problému na cestě, ohledně akce Číhošť, jsem na tel čísle: 606 913 282, Vojta
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

tak az pojedeš ze Světlé n/S přes Opatovice na Číhošť - dej vědět a ja se přidávám ..............

volačka na CB - zn. stačí ,,zahoukat " :D :D :D
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

jasně,takže v Opatovicích houkám :D :D :D
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

cca kolem půl až 3/4 na 12

oukej,šerife???

h.
Carnas
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carnas »

vojtech.kloud píše:Jasně, vpohodě, já jen aby neměl představu o sjetých gumách takovou, že už mu z nich polezou dráty :D ,vždyť nás pojede partička, tak jednou nebudu moct já,tak mě vytáhneš,pak zas třeba ty, tak vytáhnu já tebe :wink: , žádnej problém :D , a ze zkušenosti i nový M/S umí projet pěknou parádu :D 8)
no to nee. dráty z toho nelezou (doufám :) )... možná by mě už ale mohli popotahovat policajti kdyby mě stopli... mám skoro nové síce M/S ale alespoň mají vzorek... jen jsem to nestihl :(
v
Áčko 97 2,2i arizona
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

2x OU KEJ :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

2x OU KEJ :wink:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

ou oukej 8) 8) 8)

dame pivko,gulas, rec - sakryš ja uz mam slinu ted........
Zdeněk

sraz

Příspěvek od Zdeněk »

Velmi se všem omlouvám,ale po 5ti měsíční nepřítomnosti v práci(pracovní úraz),si kolega vybírá dovolené a volna a bohužel odjel tento víkend,takže včera sem přišel domu až večer.Mrzí mě,že sem se s vámi nemohl setkat,ale doufám,že to příště vyjde. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“