ČÍHOŠŤ 2007
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Mládeži,tak doufám,že se zítra sejdem v hojném počtu :D , jinak kdo má CB, tak na zítra na Číhošť
volačka CB 9
já jedu z Č.Budějovic na J.Hradec, Pelhřimov (když budu mít dobrej čas,tak si prohlédnu krematorium :D ),do Humpolce,pak kousek po D1 a na Světlou nad Sázavou, tak kdyby jste někdo jeli, podobnou trasou,tak můžem dát spicha někde cestou, a dorazit na srazík v sobotu ve Středu již pospolu
, Vojta
v případě jakéhokoliv dotazu,nebo problému na cestě, ohledně akce Číhošť, jsem na tel čísle: 606 913 282, Vojta
volačka CB 9
já jedu z Č.Budějovic na J.Hradec, Pelhřimov (když budu mít dobrej čas,tak si prohlédnu krematorium :D ),do Humpolce,pak kousek po D1 a na Světlou nad Sázavou, tak kdyby jste někdo jeli, podobnou trasou,tak můžem dát spicha někde cestou, a dorazit na srazík v sobotu ve Středu již pospolu
v případě jakéhokoliv dotazu,nebo problému na cestě, ohledně akce Číhošť, jsem na tel čísle: 606 913 282, Vojta
- Carnas
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no to nee. dráty z toho nelezou (doufámvojtech.kloud píše:Jasně, vpohodě, já jen aby neměl představu o sjetých gumách takovou, že už mu z nich polezou dráty :D ,vždyť nás pojede partička, tak jednou nebudu moct já,tak mě vytáhneš,pak zas třeba ty, tak vytáhnu já tebe, žádnej problém :D , a ze zkušenosti i nový M/S umí projet pěknou parádu :D
v
Áčko 97 2,2i arizona