Listový péra

Sem piště cokoliv, co se týká sekce Podvozek, ale nezapadá konkrétně do předdefinovaných kategorií sekce Podvozek
pavel.s
Začínající diskutér

Listový péra

Příspěvek od pavel.s »

koupil jsem Fronteru sport s prasklím pérem,ale sehnal jsem jenom na dlouhou,rozměr byl stejnej,ale je silnější a teď mám auto nakřivo.Vadí to něčemu,krom toho že to blbě vypadá?Nebo tam můžu dát obě z dlouhý?
A taky v kabině občas cítím benzin,všechno jsem prohlíd a nikde ani kapička,může to být tím,že nemám originál uzávěr nádržě?
Poraďte sííím.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...no jestli tam ty pera z dlouhy dostanes, tak to nicemu nevadi. Akorat to bude tvrdsi, protoze jsou dimenzovany na vetsi zatez. A ten smrad benzinu muze byt cokoli: zterela jakakoli hadicky, netesna priruba, prosakujici vstrik .... proste milion veci. Me treba nejvic smrdela zterela hadicka od palivoveho filtru pod autem. Po vymene pohoda 8)
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Dík ,tak já tam dám obě z dlouhý,ono se to aspon malinko zvedne a na tahání vozejku to bude taky lepší.A to palivový vedení ještě prohlídnu.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Listový péra

Příspěvek od Nimrod »

pavel.s píše:koupil jsem Fronteru sport s prasklím pérem,ale sehnal jsem jenom na dlouhou,rozměr byl stejnej,ale je silnější a teď mám auto nakřivo.Vadí to něčemu,krom toho že to blbě vypadá?Nebo tam můžu dát obě z dlouhý?
A taky v kabině občas cítím benzin,všechno jsem prohlíd a nikde ani kapička,může to být tím,že nemám originál uzávěr nádržě?
Poraďte sííím.
V motorovém prostoru je onádobka s aktivním uhlím která většinou už neaktivuje a odvětrání má vyvedené do blatníku a občas to odtud smrdí.
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Taky občas cítím benzín.Dělá mi to právě při špatně zavřené nádrži.Je to klidně možný i jak píše Nimrod o tom uhlí sem taky doposud nevěděl.Smrdí to převážně ve velkých vedrech.
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Nimrode která je to nádobka a dá se to uhlí někde sehnat a vyměnit?
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Jan Sekanina píše:Nimrode která je to nádobka a dá se to uhlí někde sehnat a vyměnit?
takovej cernej plastikovej kyblik. U me byl v motorovym prostoru vpravo ve smeru jizdy za podbehem nahore - skoro u ridicovyho skla. A nesmrdelo mi to ani ve velkych vedrech. Hec :lol: ... tak kdyby nekdo moc chtel, tak prenecham za uplatu :roll:
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Dík!
campo12

Příspěvek od campo12 »

při opravě rámu campa jsem sundal listovy pera. na cepech uchyceni jsou gumovy krouzky, no spis hadice. mam je uplne prosoupany. nevite nekdo cim to nahradit? nebo se daji nekde normalne koupit?
Slaava
Moderátor

Silentbloky v listovkách

Příspěvek od Slaava »

campo12 píše:při opravě rámu campa jsem sundal listovy pera. na cepech uchyceni jsou gumovy krouzky, no spis hadice. mam je uplne prosoupany. nevite nekdo cim to nahradit? nebo se daji nekde normalne koupit?
Koupíš to v Opelu za šílený prachy. Někdo tam dává pouzdra ze silonu. Taky existuje firma na repase silentbloků.
JARDA1
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JARDA1 »

Vyřešil sem to kusem vysokotlaký hadice zadarmo.Drží to už rok.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

JARDA1 píše:Vyřešil sem to kusem vysokotlaký hadice zadarmo.Drží to už rok.
... ja jsem tam naval trochu orezany silentbloky ze skodarny a dobre to drzelo a drzi do ted :lol:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Rosťo, a jsou levně k mání,viď? 8)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Silentbloky v listovkách

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:Rosťo, a jsou levně k mání,viď? 8)
Já ve velkým používám na různý účely :lol:
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Rozhodně silon a jiný tvrdý hovadiny nedávat při křížení se pak hezky kroutí listovky.
Odpovědět

Zpět na „OSTATNÍ_podvozek“