Listový péra
- pavel.s
- Začínající diskutér
Listový péra
koupil jsem Fronteru sport s prasklím pérem,ale sehnal jsem jenom na dlouhou,rozměr byl stejnej,ale je silnější a teď mám auto nakřivo.Vadí to něčemu,krom toho že to blbě vypadá?Nebo tam můžu dát obě z dlouhý?
A taky v kabině občas cítím benzin,všechno jsem prohlíd a nikde ani kapička,může to být tím,že nemám originál uzávěr nádržě?
Poraďte sííím.
A taky v kabině občas cítím benzin,všechno jsem prohlíd a nikde ani kapička,může to být tím,že nemám originál uzávěr nádržě?
Poraďte sííím.
-
Rosta
...no jestli tam ty pera z dlouhy dostanes, tak to nicemu nevadi. Akorat to bude tvrdsi, protoze jsou dimenzovany na vetsi zatez. A ten smrad benzinu muze byt cokoli: zterela jakakoli hadicky, netesna priruba, prosakujici vstrik .... proste milion veci. Me treba nejvic smrdela zterela hadicka od palivoveho filtru pod autem. Po vymene pohoda 
- pavel.s
- Začínající diskutér
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Listový péra
V motorovém prostoru je onádobka s aktivním uhlím která většinou už neaktivuje a odvětrání má vyvedené do blatníku a občas to odtud smrdí.pavel.s píše:koupil jsem Fronteru sport s prasklím pérem,ale sehnal jsem jenom na dlouhou,rozměr byl stejnej,ale je silnější a teď mám auto nakřivo.Vadí to něčemu,krom toho že to blbě vypadá?Nebo tam můžu dát obě z dlouhý?
Poraďte sííím.
-
Žanek
-
Rosta
takovej cernej plastikovej kyblik. U me byl v motorovym prostoru vpravo ve smeru jizdy za podbehem nahore - skoro u ridicovyho skla. A nesmrdelo mi to ani ve velkych vedrech. HecJan Sekanina píše:Nimrode která je to nádobka a dá se to uhlí někde sehnat a vyměnit?
-
campo12
- Slaava
- Moderátor
Silentbloky v listovkách
Koupíš to v Opelu za šílený prachy. Někdo tam dává pouzdra ze silonu. Taky existuje firma na repase silentbloků.campo12 píše:při opravě rámu campa jsem sundal listovy pera. na cepech uchyceni jsou gumovy krouzky, no spis hadice. mam je uplne prosoupany. nevite nekdo cim to nahradit? nebo se daji nekde normalne koupit?
-
JARDA1
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Silentbloky v listovkách
Já ve velkým používám na různý účelyfarmář píše:Rosťo, a jsou levně k mání,viď?