Polský kolega

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Polský kolega

Příspěvek od premek_k »

Ahoj,

přes Mildu se ke mě dostal kontakt na jednoho fronteráka z polska, který truchlí nad absencí stejných nadšenců ve svém okolí. Zatím jsme zběžně pokecali, zajímají ho navijáky. Chce montovat na pětidvéřové A-čko 96 a chtěl nejaké doporučení. Já tomu moc nerozumím, můžu ho odkázat na článek v tipech a radách ??

Jinak říkal, že koncem června je někde u nich offroad sraz. Je z Opole, což je cca 80 km od jeseníku. Jel by někdo ???
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Cesta do Opole PLR

Příspěvek od Milda »

Přemku díky, že ses toho ujal. I tady je vidět užitečnost a krása účelu tohoto fóra. Docela rád bych se jel do PLR juknout, ale dle http://www.mapy.cz route(fast,toll):obec Litoměřice, okres Litoměřice>obec Opole, okres Opole, Polsko, mi to vyprdlo trasu 372,5km na jednu cestu tam. To je pro mě v současné době a situaci docela darda, celkem přez 700km, takže nemohu cestu na zmíněný sraz froudů v Polsku hodit do reálu.
:cry: :cry: :cry:
Pro ostatní zájemce - pokud si zkopírujete a vložíte do vyhledávacího řádku ten můj žlutý odkaz a zadáte si svůj výchozí bod místo litoměřic, ukáže Vám to podrobně trasu a km.
Kč si už odvodíte
Např: route(fast,toll):obec Brno, okres Brno>obec Opole, okres Opole, Polsko
:roll: :roll:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Sraz Opole

Příspěvek od Franta44 »

Pokud mi to vyjde, tak bych se jel podívat. Mám to asi 120 km.Tak pokud bys Přemku jel, tak se můžem někde scuknout a jet spolu. Pojedu asi přes přechod v Krnově a pak dál.
Aspoň ty naše leštěnky trochu protáhnem :lol: :lol: :lol:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Ok, zkusím zjistit více info a hodim to sem...

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Překlad mailové komunikace :
Co se týče toho srazu terenních a vojenských vozidel, tady máš link, kde si můžeš přečíst více. (link chybí - pozn. překl. :) ) Já tam určitě budu. Dnes, když jsem byl v práci (jsem geodet) jsem měl příležitost se projet v terénu u Grodowka. Déšť způsobil že tam bylo jedno velké bahno a konečně jsem měl možnost otestovat moji Fronteru. Mám ji teprve dva měsíce a dosud jsem se bál vjet do nějakého velkého bahna. (Já chci taky do bahna - pozn. překl. :oops: :D ). Ukázalo se, že po nahození 4x4 jede ideálně i v největším blátě. Ještě kdybych měl terénní gumy, to bych byl ještě jistější v takovýchto situacích. Mám kola v dost špatném stavy, takže si trochu kloužu. Naviják by se mi přidal, protože kdybych někde uvíznul, neměl bych jak vyjet a často jezdím do velmi divokých terénů neco vyměřovat. Koukal jsem na nabídky navijáků a asi za něho budu muset dát 1,5 tisíce Zl. Vidím, že v čechách je cena podobná.
Co kdyby jsme udělali ještě nějaký sraz, než se pojede do toho Rumunska ? Dobrým místem by byl ten Winów u Opole, je to vojenská oblast a může se tam bez problému jezdit. Mohli bychom pokecat a trochu pojezdit. Zeptej se tvých kolegů, co oni na to. Bylo by to fajn.
Taky bych ochotně přijel k vám (k nám - pozn. překl. :) ), kdyby se něco dělo. Možná pojedu i do toho Rumunska. Kdysi jsem byl v Baia Mare v Rumunsku na navigačním závodě a bylo parádně. Rád bych tam znova zavítal....

To je zatím vše, jsem rád že jsem navázal kontakt s fandami Fronter, protože u nás jsem žádné kluby Fronter nenašel.
Zdravím, Artur Kedzierski.

Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Přemku, děkuji ti za tvoji skvělou práci na fóru. Měl by ti to asi ale napsat některý z webmásterů. To je tak hezký pocit, že tu je někdo, kdo má zájem do fóra přispívat takovými kusy a prací jako ty. Na rozdíl od tvého, je tu mnoho příspěvků rádoby vtipných, ale nic nepřinášejících. Snad ani ten humor. Lituji, že nebydlím někde blíž na Slezsku. Hned bych se s vámi do Opole rozjel také. Doufám, že si tam svoji Fronterku dobře otestuješ a potvrdíš si názor, že je to dobrý vůz na asfalt i do terénu. Já už jsem se o tom přesvědčil vícekrát a věřím jí.Ale 14.-16.6. budu v Přerově na Bowlingovém turnaji. Měj se fajn a hodně elánu a věcných aktivit do tohoto fóra.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Hele, vždyť o nic nejde, jaká pochvala ??

farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

ale ano, Frontery bez hranic!! nesměju se tomu,myslím to vážně.Sice se nejsme schopni sejít z jedné země, ale jeden jedinný ultrarepublikový sraz ( zahr.hosté vítáni) by se šikl, ani krosy by nebyly nutné, jen se jednou za rok sejít tváří v tvář. Polský kolega je náhodou fajn, určo v severní části čech máte šanci se sejít jako nic.Jen tak dál. :). Petr
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Než mi Artur pošle ten odkaz, tak jsem zkoušel něco najít:

III-ci Off-Road Kluczborski - Winów 2-3.09.2006

Slaava
Moderátor

Bacha na Mildu

Příspěvek od Slaava »

premek_k píše:Hele, vždyť o nic nejde, jaká pochvala ??
Možná Milda bude něco chtít! :D
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Takže pánové, hlasím se s další komunikací, která mi celkem málem vyrazila dech. Tak jsem si nějak myslel, že polský kolega bude jen další epizoda, ale ono to dopadlo asi nějak jinak :lol: :

Zdravím. Právě začala fungovat moje stránka Fan klub Opel Frontera. Jestli by byla ta možnost, prosím o přidání odkazu na ní do vašich stránek. Váš už jsem k sobě dal. Jo, a ještě jedna věc. Pokud bych potřeboval nějaké informace z vašeho fóra nebo stránek, mohl bych s tebou počítat s překladem ?? Máte tam hodně zajímavostí ale né všemu přesně rozumím. Chtěl bych tyto informace umístit i u sebe, proto tě o to prosím. S pozdravem Artur Kedzierski

Takže link na tu stránku je http://www.opelfrontera.pl . Prosím tedy Nimroda či Kondora o vyjádření k výše uvedeným požadavkům :
1. Přidat odkaz
2. Možnost poskytnout informace z tohoto webu.

Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Odkaz umístím s tím nevidím problém, akorát bych poprosil o zaslání banneru a nebo to dám pouze jako textový odkaz.
Copyraightem také netrpíme. Jen akceptuji slušnost uvést původního autora, což se snažíme vždy dole v podpisu u článku. Sice nám to občas ulítne, ale většinou to po upozornění opravíme. Takže ať používá co uzná za vhodné.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Takže poláci udělali první sraz nově vzniklého fanklubu Frontery. Celkem 28 :!: :!: :!: fronter. Překlad článku dodám hned, jak bude chvilka, fotky by měly co nevidět být tady : http://geodezja.nazwa.pl/frontera/galeria.php

Slaava
Moderátor

28!!!

Příspěvek od Slaava »

28!!!
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Jo moc hezký. :D
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“