Polský kolega
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Polský kolega
Ahoj,
přes Mildu se ke mě dostal kontakt na jednoho fronteráka z polska, který truchlí nad absencí stejných nadšenců ve svém okolí. Zatím jsme zběžně pokecali, zajímají ho navijáky. Chce montovat na pětidvéřové A-čko 96 a chtěl nejaké doporučení. Já tomu moc nerozumím, můžu ho odkázat na článek v tipech a radách ??
Jinak říkal, že koncem června je někde u nich offroad sraz. Je z Opole, což je cca 80 km od jeseníku. Jel by někdo ???
přes Mildu se ke mě dostal kontakt na jednoho fronteráka z polska, který truchlí nad absencí stejných nadšenců ve svém okolí. Zatím jsme zběžně pokecali, zajímají ho navijáky. Chce montovat na pětidvéřové A-čko 96 a chtěl nejaké doporučení. Já tomu moc nerozumím, můžu ho odkázat na článek v tipech a radách ??
Jinak říkal, že koncem června je někde u nich offroad sraz. Je z Opole, což je cca 80 km od jeseníku. Jel by někdo ???
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Cesta do Opole PLR
Přemku díky, že ses toho ujal. I tady je vidět užitečnost a krása účelu tohoto fóra. Docela rád bych se jel do PLR juknout, ale dle http://www.mapy.cz route(fast,toll):obec Litoměřice, okres Litoměřice>obec Opole, okres Opole, Polsko, mi to vyprdlo trasu 372,5km na jednu cestu tam. To je pro mě v současné době a situaci docela darda, celkem přez 700km, takže nemohu cestu na zmíněný sraz froudů v Polsku hodit do reálu.

Pro ostatní zájemce - pokud si zkopírujete a vložíte do vyhledávacího řádku ten můj žlutý odkaz a zadáte si svůj výchozí bod místo litoměřic, ukáže Vám to podrobně trasu a km.
Kč si už odvodíte
Např: route(fast,toll):obec Brno, okres Brno>obec Opole, okres Opole, Polsko

Pro ostatní zájemce - pokud si zkopírujete a vložíte do vyhledávacího řádku ten můj žlutý odkaz a zadáte si svůj výchozí bod místo litoměřic, ukáže Vám to podrobně trasu a km.
Kč si už odvodíte
Např: route(fast,toll):obec Brno, okres Brno>obec Opole, okres Opole, Polsko
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Sraz Opole
Pokud mi to vyjde, tak bych se jel podívat. Mám to asi 120 km.Tak pokud bys Přemku jel, tak se můžem někde scuknout a jet spolu. Pojedu asi přes přechod v Krnově a pak dál.
Aspoň ty naše leštěnky trochu protáhnem

Aspoň ty naše leštěnky trochu protáhnem
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Překlad mailové komunikace :
Co se týče toho srazu terenních a vojenských vozidel, tady máš link, kde si můžeš přečíst více. (link chybí - pozn. překl.
) Já tam určitě budu. Dnes, když jsem byl v práci (jsem geodet) jsem měl příležitost se projet v terénu u Grodowka. Déšť způsobil že tam bylo jedno velké bahno a konečně jsem měl možnost otestovat moji Fronteru. Mám ji teprve dva měsíce a dosud jsem se bál vjet do nějakého velkého bahna. (Já chci taky do bahna - pozn. překl.
:D ). Ukázalo se, že po nahození 4x4 jede ideálně i v největším blátě. Ještě kdybych měl terénní gumy, to bych byl ještě jistější v takovýchto situacích. Mám kola v dost špatném stavy, takže si trochu kloužu. Naviják by se mi přidal, protože kdybych někde uvíznul, neměl bych jak vyjet a často jezdím do velmi divokých terénů neco vyměřovat. Koukal jsem na nabídky navijáků a asi za něho budu muset dát 1,5 tisíce Zl. Vidím, že v čechách je cena podobná.
Co kdyby jsme udělali ještě nějaký sraz, než se pojede do toho Rumunska ? Dobrým místem by byl ten Winów u Opole, je to vojenská oblast a může se tam bez problému jezdit. Mohli bychom pokecat a trochu pojezdit. Zeptej se tvých kolegů, co oni na to. Bylo by to fajn.
Taky bych ochotně přijel k vám (k nám - pozn. překl.
), kdyby se něco dělo. Možná pojedu i do toho Rumunska. Kdysi jsem byl v Baia Mare v Rumunsku na navigačním závodě a bylo parádně. Rád bych tam znova zavítal....
To je zatím vše, jsem rád že jsem navázal kontakt s fandami Fronter, protože u nás jsem žádné kluby Fronter nenašel.
Zdravím, Artur Kedzierski.
Co se týče toho srazu terenních a vojenských vozidel, tady máš link, kde si můžeš přečíst více. (link chybí - pozn. překl.
Co kdyby jsme udělali ještě nějaký sraz, než se pojede do toho Rumunska ? Dobrým místem by byl ten Winów u Opole, je to vojenská oblast a může se tam bez problému jezdit. Mohli bychom pokecat a trochu pojezdit. Zeptej se tvých kolegů, co oni na to. Bylo by to fajn.
Taky bych ochotně přijel k vám (k nám - pozn. překl.
To je zatím vše, jsem rád že jsem navázal kontakt s fandami Fronter, protože u nás jsem žádné kluby Fronter nenašel.
Zdravím, Artur Kedzierski.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Přemku, děkuji ti za tvoji skvělou práci na fóru. Měl by ti to asi ale napsat některý z webmásterů. To je tak hezký pocit, že tu je někdo, kdo má zájem do fóra přispívat takovými kusy a prací jako ty. Na rozdíl od tvého, je tu mnoho příspěvků rádoby vtipných, ale nic nepřinášejících. Snad ani ten humor. Lituji, že nebydlím někde blíž na Slezsku. Hned bych se s vámi do Opole rozjel také. Doufám, že si tam svoji Fronterku dobře otestuješ a potvrdíš si názor, že je to dobrý vůz na asfalt i do terénu. Já už jsem se o tom přesvědčil vícekrát a věřím jí.Ale 14.-16.6. budu v Přerově na Bowlingovém turnaji. Měj se fajn a hodně elánu a věcných aktivit do tohoto fóra.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
ale ano, Frontery bez hranic!! nesměju se tomu,myslím to vážně.Sice se nejsme schopni sejít z jedné země, ale jeden jedinný ultrarepublikový sraz ( zahr.hosté vítáni) by se šikl, ani krosy by nebyly nutné, jen se jednou za rok sejít tváří v tvář. Polský kolega je náhodou fajn, určo v severní části čech máte šanci se sejít jako nic.Jen tak dál.
. Petr
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Než mi Artur pošle ten odkaz, tak jsem zkoušel něco najít:
III-ci Off-Road Kluczborski - Winów 2-3.09.2006
III-ci Off-Road Kluczborski - Winów 2-3.09.2006
- Slaava
- Moderátor
Bacha na Mildu
Možná Milda bude něco chtít! :Dpremek_k píše:Hele, vždyť o nic nejde, jaká pochvala ??
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Takže pánové, hlasím se s další komunikací, která mi celkem málem vyrazila dech. Tak jsem si nějak myslel, že polský kolega bude jen další epizoda, ale ono to dopadlo asi nějak jinak
:
Zdravím. Právě začala fungovat moje stránka Fan klub Opel Frontera. Jestli by byla ta možnost, prosím o přidání odkazu na ní do vašich stránek. Váš už jsem k sobě dal. Jo, a ještě jedna věc. Pokud bych potřeboval nějaké informace z vašeho fóra nebo stránek, mohl bych s tebou počítat s překladem ?? Máte tam hodně zajímavostí ale né všemu přesně rozumím. Chtěl bych tyto informace umístit i u sebe, proto tě o to prosím. S pozdravem Artur Kedzierski
Takže link na tu stránku je http://www.opelfrontera.pl . Prosím tedy Nimroda či Kondora o vyjádření k výše uvedeným požadavkům :
1. Přidat odkaz
2. Možnost poskytnout informace z tohoto webu.
Zdravím. Právě začala fungovat moje stránka Fan klub Opel Frontera. Jestli by byla ta možnost, prosím o přidání odkazu na ní do vašich stránek. Váš už jsem k sobě dal. Jo, a ještě jedna věc. Pokud bych potřeboval nějaké informace z vašeho fóra nebo stránek, mohl bych s tebou počítat s překladem ?? Máte tam hodně zajímavostí ale né všemu přesně rozumím. Chtěl bych tyto informace umístit i u sebe, proto tě o to prosím. S pozdravem Artur Kedzierski
Takže link na tu stránku je http://www.opelfrontera.pl . Prosím tedy Nimroda či Kondora o vyjádření k výše uvedeným požadavkům :
1. Přidat odkaz
2. Možnost poskytnout informace z tohoto webu.
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz umístím s tím nevidím problém, akorát bych poprosil o zaslání banneru a nebo to dám pouze jako textový odkaz.
Copyraightem také netrpíme. Jen akceptuji slušnost uvést původního autora, což se snažíme vždy dole v podpisu u článku. Sice nám to občas ulítne, ale většinou to po upozornění opravíme. Takže ať používá co uzná za vhodné.
Copyraightem také netrpíme. Jen akceptuji slušnost uvést původního autora, což se snažíme vždy dole v podpisu u článku. Sice nám to občas ulítne, ale většinou to po upozornění opravíme. Takže ať používá co uzná za vhodné.
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Takže poláci udělali první sraz nově vzniklého fanklubu Frontery. Celkem 28
fronter. Překlad článku dodám hned, jak bude chvilka, fotky by měly co nevidět být tady : http://geodezja.nazwa.pl/frontera/galeria.php
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér