provozní teplota motoru
- Mata.rc
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
provozní teplota motoru
chci se zeptat jak se má zahřejvat frontera?A 96 dlouhá
já mám ručičku pořád kousíček od začátku až když déle stojím tak vyleze do půlky. A zdaj se mi vysoký otáčky při volnoběhu až když vyleze do půli tak se sníží.
Je to normální nebo je někde vada????
já mám ručičku pořád kousíček od začátku až když déle stojím tak vyleze do půlky. A zdaj se mi vysoký otáčky při volnoběhu až když vyleze do půli tak se sníží.
Je to normální nebo je někde vada????
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ja mam sice dehtaka ale normalne mam rucku teplomeru pri jizde porat jak ty akorat kdyz jedu treba na 4 ku do kopecka trochu dyl tak vlezu na pulku ale po chvilce jizdy na 5tku mi to spadne dolu.Minulej rok sem s fronou jel do chorvatska a dostal sem se s rafikou nekde na 3/4 ale jelo to bez problemu.Takze to co popisujes by melo byt v poho asi ti otvira pozdeji termostat me to na volnobeh nikdy nevyleze na pulku porat se to drzi dole.
- farmář
- Moderátor
Mámsice Isuzu naftu,ale jeto stejné.Termostat jsem kvůli tomu vyměnil a pořád stejné.Teplotu v motoru ti dělá termostat,můj otvírá mám dojem při 82st.C takže ehm. podchlazenej nebude...vcelku v létě se mi hřeje znatelně více, pak to leze výše, hlavně s károu a po velkém stoupání...je to zkrátka vcelku normální,dle mne.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Mata.rc
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
mno, otáčky jsou podle teploty, studenej si točí lehce více, to jo...
tak nevím, jde o tu dobu kdy ho máš studenej, je-li to cca 10 min nic neřeš.Než se ti pořádně prohřeje trvá i déle.Pořádněji zahřátej,kdy se ti prohřeje i blok je cca 30 min provozu, čili na krátké pojížďky auta vždy trpí.Proto ta co jezdí 25min do práce a 25 min z práce trpí nejvíce.l
tak nevím, jde o tu dobu kdy ho máš studenej, je-li to cca 10 min nic neřeš.Než se ti pořádně prohřeje trvá i déle.Pořádněji zahřátej,kdy se ti prohřeje i blok je cca 30 min provozu, čili na krátké pojížďky auta vždy trpí.Proto ta co jezdí 25min do práce a 25 min z práce trpí nejvíce.l
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra