diagnostika Tech 2
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: username
Já nedávám nic kliknu na OK a jede to dálvesmir píše:ten TIS 2000 chce při spuštění zadat nějaké jméno a heslo. Co tam mám dát
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- vesmir
- Začínající diskutér
dík,
super dík za rady. Tak jsem to všechno nainstaloval a hlavně ta schémata jsou perfektní (škoda, že až od roku 2002), ale to 3D zobrazení všech komponent je fakt perfektní.
Ta 2CD verze TIS2000 obsahuje různé postupy a návody ale schémata jsem v ní nenašel. Ta 1CD verze má zase jenom schémata. Kdyby to ještě dokázalo komunikovat s řídícími jednotkami přest ten převodník podobně jako opeltech2 tak by to bylo dokonalé.
Ještě takový dotaz: v EPC mi ve firefoxu nefunguje zobrazování těch obrázků, funguje to jenom v IE7 ale tam je to zase nějak pomrvený a vidím ty obrázky strašně malinký. Jak vám to funguje? - asi budu mít problém v mojí JRE v XP
Ta 2CD verze TIS2000 obsahuje různé postupy a návody ale schémata jsem v ní nenašel. Ta 1CD verze má zase jenom schémata. Kdyby to ještě dokázalo komunikovat s řídícími jednotkami přest ten převodník podobně jako opeltech2 tak by to bylo dokonalé.
Ještě takový dotaz: v EPC mi ve firefoxu nefunguje zobrazování těch obrázků, funguje to jenom v IE7 ale tam je to zase nějak pomrvený a vidím ty obrázky strašně malinký. Jak vám to funguje? - asi budu mít problém v mojí JRE v XP
- vesmir
- Začínající diskutér
odkaz:
PS: kdo umíte rusky, tak nějaké materiály se dají stáhnout z:
http://www.opel-club.ru/instruction.htm
ale co to je, zatím nevím - až to stáhnu
http://www.opel-club.ru/instruction.htm
ale co to je, zatím nevím - až to stáhnu
- vesmir
- Začínající diskutér
vmware
Drobné varování: Oba softwary poměrně dost zasahují do konfigurace OS (například instalují webserver, JRE a JSDK, tak pokud si nechcete moc zahumusit wokna - vyplatí se udělat si pro ně vmware virtuální stroje. Už třeba jenom pro možnost používání obou verzí TIS
- DAN
- Začínající diskutér
Pro DJTom - tak s tou nasi ECU na X22SE to asi bude slozitejsi. Vypada, ze je tam GM/Isuzu protokol SAE J1850 VPW - coz by mela sice byt jednodratova komunikace asi na 2 pinu rychlosti 10,4kbps, ale na to nemame adapter
Adapter na tohle je cenove nekde kolem 4k Kc, coz je teda dost, ale umi uz vsechny OBD protokoly. Hymbajs
a navic jsem nasel nekolik tabulek, kde udavaji uplne jine ECU na stejny motor, proste gulas.Vychazim tedy z tve informace o Multecu. Cert aby to spral 
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
Já už jsem tu komunikaci s motorem vzdal
) hlavně za to co ty programy umí jen číst chyby za to ta námaha nestojí.
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
- DAN
- Začínající diskutér
Ja to nevzdam
Chci vyzkouset ten novy cip ELM327-umi vsechno. Zatim bych to prubnul jen pres AT prikazy bez softu jestli se ozve ECU. Horsi cena, teda se pohybuje nekde kolem 1k5+dalsi souc a plosnak, coz je moc, tak zkusim jestli by mi ho nekdo nedovezl z dojclandu. Ja mam sice adapter s ELM 323 hotovej a funkcni, ale ten mi je k frontere na ..... Pro ELMy je uz vic softu 
-
magic_touch
Re: Tech 2
Pani, vie mi niekto odmerat napatie na fungujucom interfejsu? Mne looptest ide, aj Kline (cez testok.exe) Ale nechce sa spojit s autom, mam podozrenie, ze mam nizke hodnoty napatia na vystupe (tranzistor). Dakejem za odpoved.
Frontera B, 1999, 2.2 DTi, nove cerpadlo