RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Neboj,stejně jestli se něco posere, tak to, co stejně mít určitě nebudem :D :D :D
Slaava
Moderátor

Všechno se posere

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Neboj,stejně jestli se něco posere, tak to, co stejně mít určitě nebudem :D :D :D
Tak nebudeme brát nic a vysere se všechno.
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

honziku co je sklarskej autogen? Videl sem svarecku z @ baterek z auta a manici s tim varili kardan ale obaval bych se docela silne exploze a hlavne to nema zadnou regulaci proudu takze opravdu silena nouzovka :D
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

jsem z toho sklarskeho kraje tak ho pouzivame dost a dost

je to ta lepici paska - ktera v dostatecnem množství dokáže i přenášet kroutící moment

sice jsem to jeste nezkousel ale moje duvera v ni je bezedná :twisted: :twisted: :twisted:
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

Chlapci, nechcete změnit termín expedice? Třeba o něco blíže. V červenci to bude samej člověk. I ceny budou jiný. Jinak koukněte do bazaru. Dal jsem tam gumy. Zatím
*pt*
Pokročilý diskutér

preboha ...

Příspěvek od *pt* »

B53 píše:Chlapci, nechcete změnit termín expedice? Třeba o něco blíže. V červenci to bude samej člověk. I ceny budou jiný. Jinak koukněte do bazaru. Dal jsem tam gumy. Zatím
len to nie! uz tak musim o par dni skor "ujst" zo Svedska :?

a to doma akurat len stihnem vymenit pradlo a padam na Rumuna :P
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Roman

Příspěvek od Roman »

Jiný termín - proč ?? Pivo a párek si nejspíš stejně koupíme tady a jestli bude o 2kč dražší nafta a benzín, tak už se to taky nepos..e.
Já bych termín neměnil - už je zadaný dost dlouho a každý kdo chce jet, už tomu přizpůsobil třeba návrat ze Švédska.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Termín neměnit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Chlapi nazdar!Termin nemenit v praci jsem uz nahlasil dovcu a horko tezko by mi to ted zmenily!!!
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

jen je skoda ze ve stejnem terminu probiha v italii eurotrial ........

pro nas jiste zajimava zalezitost

vojto - jaka je sance ze vas v rumunsku najdu jen s vysílackou a vasim problizným plánem cesty ????

( bylo by super jet az 22.7.2007 :-)) )
Roman

Re: re

Příspěvek od Roman »

Honzíku, ja si myslím, že dva dny doženeš celkem snadno. Když nezabere nic, tak mobil snad funguje i v Rumunsku. A jakou máš představu v umístnění v Erotrialu s Oplem
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

no na první misto přece :D :D :D

nene, kecam jdu fandit ČR - konkretně bryttovi - teda jestli sezene prední nápravu - drzim palce uz ted
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Termín se nemění,už je danej dost dlouho a spousta lidí (i já) už máme zapykaný dovolený atd, takže termín 20. Července zůstává :wink: , a já myslím,že s vysílačkou,mobilem a popisem cesty tady viz asi stránka 2,nás najdeš úplně Fpohodě (popřípadě pošlu plán cesty počtou) :D :D
Slaava
Moderátor

Nejedu

Příspěvek od Slaava »

Tak dneska se rozhodlo, že na přelom července a srpna volno mít nebudu. Přímo v termínu Rumunska mám dvě akce, který jsou dost důležitý. Takže se mnou nepočítejte. Soráč. :?
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No to ty soráč,ale akce Rumun má 2 x důležitější platnost než ty dvě druhý akce,takže dej soráč těm druhejm akcím a 20 tě chci vidět nastartovanýho na Rumuna :lol: :wink:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“