honziku co je sklarskej autogen? Videl sem svarecku z @ baterek z auta a manici s tim varili kardan ale obaval bych se docela silne exploze a hlavne to nema zadnou regulaci proudu takze opravdu silena nouzovka :D
Chlapci, nechcete změnit termín expedice? Třeba o něco blíže. V červenci to bude samej člověk. I ceny budou jiný. Jinak koukněte do bazaru. Dal jsem tam gumy. Zatím
B53 píše:Chlapci, nechcete změnit termín expedice? Třeba o něco blíže. V červenci to bude samej člověk. I ceny budou jiný. Jinak koukněte do bazaru. Dal jsem tam gumy. Zatím
len to nie! uz tak musim o par dni skor "ujst" zo Svedska
a to doma akurat len stihnem vymenit pradlo a padam na Rumuna
Jiný termín - proč ?? Pivo a párek si nejspíš stejně koupíme tady a jestli bude o 2kč dražší nafta a benzín, tak už se to taky nepos..e.
Já bych termín neměnil - už je zadaný dost dlouho a každý kdo chce jet, už tomu přizpůsobil třeba návrat ze Švédska.
Honzíku, ja si myslím, že dva dny doženeš celkem snadno. Když nezabere nic, tak mobil snad funguje i v Rumunsku. A jakou máš představu v umístnění v Erotrialu s Oplem
Termín se nemění,už je danej dost dlouho a spousta lidí (i já) už máme zapykaný dovolený atd, takže termín 20. Července zůstává , a já myslím,že s vysílačkou,mobilem a popisem cesty tady viz asi stránka 2,nás najdeš úplně Fpohodě (popřípadě pošlu plán cesty počtou) :D :D
Tak dneska se rozhodlo, že na přelom července a srpna volno mít nebudu. Přímo v termínu Rumunska mám dvě akce, který jsou dost důležitý. Takže se mnou nepočítejte. Soráč.
No to ty soráč,ale akce Rumun má 2 x důležitější platnost než ty dvě druhý akce,takže dej soráč těm druhejm akcím a 20 tě chci vidět nastartovanýho na Rumuna