Originalny predny ochranny ram na Fronteru A ???
- Slaava
- Moderátor
Pistole horkovzdušná
Já jsem zkoušel horkovzdušnou pistoli a to byl puch! Není to totiž barva ale plast.dan 17 píše:Jsem to špachtlí škrábal dva dny![]()
Jestli se k něčemu obdobnému ještě dostanu tak jedině LEDLAMPOU!!!!!
-
Luboš K.
- pato
- Pokročilý diskutér
- Slaava
- Moderátor
Šrouby
Já tam měl 4ks vobič šroubů a vytáh jsem to s nima i na rampu vodtahovky.pato píše:Páni namontoval som originál rám na A Fronteru.Stačia na uchytenie 4 ks pevnostné šroby 8,8.Myslím či vydržia pri tahaní auta nemyslím po ceste ale napríklad pri zapadnutí kde je tažná sila o moc väčšia.Za radu dakujem.Pato-Divoch
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Tak k těm motorkářům,také mám větší cesťák (wo něco větší než je simson :D ), za léto nalítáme s přítelkyní,kámošema xxxx tisíc km, a musím říct,že spousta DEBILŮ ve felíciích a podobnejch sračkách si říkaj ha ha, on se rád uhne než aby si o mě rozbil hubu, tak tyhle zmrdy bych zavíral na počkání,co s takovejhlema mrdkama takhle ohrožujou nás "slušný" motorkáře )vím na čem jedu a co si můžu dovolit,ale jezdím do 120 km/h) a dupnu na to když chci předjet,ale když idiot s Favoritem proti mně předjíždí kamion půl hodiny,protože ten jeho křáp na to nemá, a já jedu proti němu na moto,tak on je vpoho,si říká,ten motorkář se uhne,a když né a padne rána,tak okamžitě si celej národ řekne,no jo,chudák ve Felicii,jel slušně a blbej motorkář ho trefil...... HOVNO!!!!! nejnebezpečnější auta na silnicích jsou Š 120, Favorit, Felicie a podobný post komunistycký sráče,který v současný době už namají ani na to plynule předjet kamion, a když blb co má Felicii a na ní tunu plastovejch píčovin od Milo Techu předjíždí kamion a vyhoupnu se proti němu s Fronckem,to se jiným fofrem vrací do svýho pruhu,takže rozlišujme,když někdo s třílitre udělá někde střih,než když to samé udělá někdo s 40 kW kombi Felicií s 5 lidma a plným kufrem,ono totiž když dva dělají totéž,není to totéž, a tím se nechci zastávat silničních pirátů,to jsou hovada!!! Pouza chci poukázat na nejnebezpečnější předjíždění a to je dle mého názoru předjíždění slabejma autama,když si řidič myslí že mu v tom vrčí 3.0 V6 a silnější,ale ve skutečnosti v tom chrchlá 1.2 HTP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Rosta
vojtech.kloud píše:Tak k těm motorkářům,také mám větší cesťák (wo něco větší než je simson :D ), za léto nalítáme s přítelkyní,kámošema xxxx tisíc km, a musím říct,že spousta DEBILŮ ve felíciích a podobnejch sračkách si říkaj ha ha, on se rád uhne než aby si o mě rozbil hubu, tak tyhle zmrdy bych zavíral na počkání,co s takovejhlema mrdkama takhle ohrožujou nás "slušný" motorkáře )vím na čem jedu a co si můžu dovolit,ale jezdím do 120 km/h) a dupnu na to když chci předjet,ale když idiot s Favoritem proti mně předjíždí kamion půl hodiny,protože ten jeho křáp na to nemá, a já jedu proti němu na moto,tak on je vpoho,si říká,ten motorkář se uhne,a když né a padne rána,tak okamžitě si celej národ řekne,no jo,chudák ve Felicii,jel slušně a blbej motorkář ho trefil...... HOVNO!!!!! nejnebezpečnější auta na silnicích jsou Š 120, Favorit, Felicie a podobný post komunistycký sráče,který v současný době už namají ani na to plynule předjet kamion, a když blb co má Felicii a na ní tunu plastovejch píčovin od Milo Techu předjíždí kamion a vyhoupnu se proti němu s Fronckem,to se jiným fofrem vrací do svýho pruhu,takže rozlišujme,když někdo s třílitre udělá někde střih,než když to samé udělá někdo s 40 kW kombi Felicií s 5 lidma a plným kufrem,ono totiž když dva dělají totéž,není to totéž, a tím se nechci zastávat silničních pirátů,to jsou hovada!!! Pouza chci poukázat na nejnebezpečnější předjíždění a to je dle mého názoru předjíždění slabejma autama,když si řidič myslí že mu v tom vrčí 3.0 V6 a silnější,ale ve skutečnosti v tom chrchlá 1.2 HTP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ty voe
- D@ve
- Pokročilý diskutér
Re: Walach
tak po chvilkove montazi ramu z campa:
ted namontovany origos ... i kdyz poradne nesedi
...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
A 2,2 long
- Tazz
- Začínající diskutér
Jakto, že nesedí to ste ho zdeformovali převozem, nebo je jako každej hnutej už od výroby??? 
Opel Frontera A Sport 2.0i 93'' jurassic park - sršeň
Opel Frontera 2.4i 94'' - bělice ve stadiu rozborky
Honda CBR1100XX, Mercedes ML 500
Bylo: několik Fronter 2.4i,2x Frontera 2.5TDS a Frontera 2.2i
Opel Frontera 2.4i 94'' - bělice ve stadiu rozborky
Honda CBR1100XX, Mercedes ML 500
Bylo: několik Fronter 2.4i,2x Frontera 2.5TDS a Frontera 2.2i
- D@ve
- Pokročilý diskutér
roztece sroubu nesedi takze ted mi to drzi enem na dvuch ... ale to pude nejako upravit
a nevim ta vzdalenost od narazniku se mi zda prilis velka
a nevim ta vzdalenost od narazniku se mi zda prilis velka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) D@ve dne 25 čer 2011 04:43, celkem upraveno 1 x.
A 2,2 long
- D@ve
- Pokročilý diskutér
kdyz to porovnam s http://re2010.rajce.idnes.cz/Frontera-M ... 060090.JPG
tak je neco spatne
tak je neco spatne
A 2,2 long
- robert.kvita
- Super diskutér
Je vidět že se nenudíš, Mě to připadá i moc dole.. To dude dobré předělat Takhle je to akorát zavazítko.
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky