RUMUNSKO 20.7-30.7.2007
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Čau mládeži, tak se omlouvám,že jsem sem něco nenadatloval dříf,ale měl jsem doma náfštěvu a né zrovna zvanou,tak jsem měl nějaké lítání po VB a pojišťovnách
, takže žádnej Rumun nepadá, to byl parádní forek :D :D :D , a akce ve Středu v Sobotu BUDE!!!!! Kdo bude mít chuť, čas, přijet,tak dorazí, s ostatními se vše dořeší tú tady :D :D :D
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
jestli bude mit nekdo chut si trochu zatrenovat na nocovani v rumunsku a popijeni taky - tak nabizim louku za chalupou a cestu lesem bez prispeni policajtu i pri poziti nejakeho toho pivka ( ktery ja si teda neodpustim, co vojto??)
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Nazdar kuci.Tak to je parada ze se jede!Moc se tesime.Premku domluvime se kde se sejdeme!Co takhle na parkovisti pred dolem CSA!Jinak hosani ja spim v aute!!!Ty fotky od Boba(B53)jsou desive! :D Dokonce jsem uz svaril expedicni zahradku na veci,abych nebyl v noci v aute zmackanej jak sardinka.Tesime se na vsechny.Mej te se zatim moc fajn.Jirka s Luckou.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
No co tam tankujou za životabudič jsem se nawoptal,ale máme tam zmluvenej "saloon".... nebo co,jakousi oddělenou klubovnu,já se nějakého pivka rád zůčastním (s pilností sobě vlastní si dám již cestou tam :D :D :D ), a o pozvání na nocleh též neuvažuji...... ty woeeee, to je daný,že zůstáváme!!!!! Jen s tím terénem,to bude horší,páč wona přítelkyně Tigra terén nerada
,ale pokud počasí dovolí přivalíme na jejím endurku,takže Fpohodičce :D :D :D
Jinak pro dořešení jídla a pídla, v tom saloonu se normálně nevaří,takže pokud by jsme chtěli zajistit nějakou potravu,tak mám do 15.4. nahlásit počet porcí,aspoň cca...., tak gdo bude mít hlad??? Bych to viděl tak na nějakej wostřejší gulášek,co vy na to???? Ať máme pak pořádnou žížu :D :D :D
Jinak pro dořešení jídla a pídla, v tom saloonu se normálně nevaří,takže pokud by jsme chtěli zajistit nějakou potravu,tak mám do 15.4. nahlásit počet porcí,aspoň cca...., tak gdo bude mít hlad??? Bych to viděl tak na nějakej wostřejší gulášek,co vy na to???? Ať máme pak pořádnou žížu :D :D :D