RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

tak ja se nesmele predbezne hlasim taky pokud prace dovoli a nepodela se fronterka tak predbezne patas+1xfrontrera mozna aj s detma ale to jeste nevim :-)
Ma uz nekdo spocitane predbezne naklady na cestu?
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

Jinak Rosto jestli mi nenacpou deti tak te klido vemu sebou. Pres Brno urcite pojedu :-)
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Patas, jak staré máš děti ???
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

klukovi je 10 a holce je 8
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Čau mládeži, tak se omlouvám,že jsem sem něco nenadatloval dříf,ale měl jsem doma náfštěvu a né zrovna zvanou,tak jsem měl nějaké lítání po VB a pojišťovnách :cry: , takže žádnej Rumun nepadá, to byl parádní forek :D :D :D , a akce ve Středu v Sobotu BUDE!!!!! Kdo bude mít chuť, čas, přijet,tak dorazí, s ostatními se vše dořeší tú tady :D :D :D
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Tak to je čistá práce (s tou akcí ve středu, jinak moc ne....).

Jirko z Petrovic, domluvime se na tandemu ??
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

jestli bude mit nekdo chut si trochu zatrenovat na nocovani v rumunsku a popijeni taky - tak nabizim louku za chalupou a cestu lesem bez prispeni policajtu i pri poziti nejakeho toho pivka ( ktery ja si teda neodpustim, co vojto??)
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

ty brdo to zni dobre ale ja jeste nemam stan :-)Jinak koukam Honziku ze bydlis 30 kilacku odeme :-)
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

fakt???????

tak to se nekdy sejdeme

ja taky nebudu stanovat - poridim plachtu,uvazu k hagusum a slušna karimatka všechno jistí.

v nejhorsím se muzeme vydavat za 3 zmrzly :-)
Rosta

Re: re

Příspěvek od Rosta »

honzík píše:jestli bude mit nekdo chut si trochu zatrenovat na nocovani v rumunsku a popijeni taky - tak nabizim louku za chalupou a cestu lesem bez prispeni policajtu i pri poziti nejakeho toho pivka ( ktery ja si teda neodpustim, co vojto??)
...to zni docela dobre :!:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

dejte vedet o kolik kusu lidi a aut by se jednalo a ja zajistim prostor

vojto vís co tam tankujou za pivo???
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Nazdar kuci.Tak to je parada ze se jede!Moc se tesime.Premku domluvime se kde se sejdeme!Co takhle na parkovisti pred dolem CSA!Jinak hosani ja spim v aute!!!Ty fotky od Boba(B53)jsou desive! :D Dokonce jsem uz svaril expedicni zahradku na veci,abych nebyl v noci v aute zmackanej jak sardinka.Tesime se na vsechny.Mej te se zatim moc fajn.Jirka s Luckou.
Rosta

Re: re

Příspěvek od Rosta »

honzík píše:dejte vedet o kolik kusu lidi a aut by se jednalo a ja zajistim prostor

vojto vís co tam tankujou za pivo???
... zatim asi jen ja :roll: ... proste musim mit zas neco extra :roll:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

na tak to se na ty ostatní domluvime a neco jim aprilove provedeme :-)
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No co tam tankujou za životabudič jsem se nawoptal,ale máme tam zmluvenej "saloon".... nebo co,jakousi oddělenou klubovnu,já se nějakého pivka rád zůčastním (s pilností sobě vlastní si dám již cestou tam :D :D :D ), a o pozvání na nocleh též neuvažuji...... ty woeeee, to je daný,že zůstáváme!!!!! Jen s tím terénem,to bude horší,páč wona přítelkyně Tigra terén nerada :cry: ,ale pokud počasí dovolí přivalíme na jejím endurku,takže Fpohodičce :D :D :D

Jinak pro dořešení jídla a pídla, v tom saloonu se normálně nevaří,takže pokud by jsme chtěli zajistit nějakou potravu,tak mám do 15.4. nahlásit počet porcí,aspoň cca...., tak gdo bude mít hlad??? Bych to viděl tak na nějakej wostřejší gulášek,co vy na to???? Ať máme pak pořádnou žížu :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“