Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Kdo si z nás utahuje. :twisted:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Jan Sekanina píše:Kdo si z nás utahuje. :twisted:
jj.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Roman

Fotky tahání

Příspěvek od Roman »

Nějaké tahání bych měl taky, ale dejte mi někdo radu, jak sem dostat obrázky. Né, že bych nebyl počítačový bůh, ale holt prostě nejsem (uvítám manuál pro totální blbce - pokud se sem to slovo nehodí, dosadte za blbce ..... ). Navíc ty fotky už nepotřebují komentář. PS: byl to Land Cruiser odtahové služby.
Slaava
Moderátor

Re: Fotky tahání

Příspěvek od Slaava »

Roman píše:Nějaké tahání bych měl taky, ale dejte mi někdo radu, jak sem dostat obrázky. Né, že bych nebyl počítačový bůh, ale holt prostě nejsem (uvítám manuál pro totální blbce - pokud se sem to slovo nehodí, dosadte za blbce ..... ). Navíc ty fotky už nepotřebují komentář. PS: byl to Land Cruiser odtahové služby.
Koukni semdle: viewtopic.php?t=977
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Roman píše:Nějaké tahání bych měl taky, ale dejte mi někdo radu, jak sem dostat obrázky. Né, že bych nebyl počítačový bůh, ale holt prostě nejsem (uvítám manuál pro totální blbce - pokud se sem to slovo nehodí, dosadte za blbce ..... ). Navíc ty fotky už nepotřebují komentář. PS: byl to Land Cruiser odtahové služby.
Romane nějak to sem dostaň ať se mé/a nejen mé/oko potěší :o
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

no ale, Landcruizer odtahovky.....šup sem s tím :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

To je mnoho, to je kurva úlovek!

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:no ale, Landcruizer odtahovky.....šup sem s tím :mrgreen:
To je mnoho, to je kurva úlovek!
Roman

Příspěvek od Roman »

Kluci zlatý jen mi zkuste poradit, jak ty fotky na tyhle stránky dostat, nějak se mi to nedaří.
Slaava
Moderátor

Postup

Příspěvek od Slaava »

Roman píše:Kluci zlatý jen mi zkuste poradit, jak ty fotky na tyhle stránky dostat, nějak se mi to nedaří.
Tady je postup: viewtopic.php?t=977
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

prosím tě roz-entruj si to, ale funguje to, jen máš děsně veliké
rozlišení, zkus třeba Infran na zmenšení :o) asi se k vám vydám
hledat, když vidím co tam lze najít v kopřivách,bodláčí a ostružiní :D
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Se asi jel vysrat a bál se že to neztihne :o :o :o :o :mrgreen:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

No to je řepa! Co tam s tim LC dělal, jel na borůvky?
Roman

Příspěvek od Roman »

Ale půjčil to jednomu skoroprofesionálnímu šoférovi (dle jeho slov) a ten když tam měl čtyřkolku a auto poskočilo, tak to sešlápnul a vjel do lesa, sejmul tři mladé lípy, urazil rám atd.
Jinak je to v areálu, kde se letos jede MČR v trialu Ostrava-Vřesina. Dalo by se tam určitě domluvit nějaké ježdění, ale od středu republiky je to pěkný kousek. Ale v areálu je hospoda, přespat je tam taky kde.
merlin

Příspěvek od merlin »

Aha,takže takzvané HUPERDUM,jak by řekl vochomůrka :lol: ,no jo,čtyřkolka je holt trošičku o něčem jiném,než klasika :)
Prostě ten šofér byl ,,profesionál" :lol: :lol: :lol:
Merlin
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“