Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
-
Roman
Fotky tahání
Nějaké tahání bych měl taky, ale dejte mi někdo radu, jak sem dostat obrázky. Né, že bych nebyl počítačový bůh, ale holt prostě nejsem (uvítám manuál pro totální blbce - pokud se sem to slovo nehodí, dosadte za blbce ..... ). Navíc ty fotky už nepotřebují komentář. PS: byl to Land Cruiser odtahové služby.
- Slaava
- Moderátor
Re: Fotky tahání
Koukni semdle: viewtopic.php?t=977Roman píše:Nějaké tahání bych měl taky, ale dejte mi někdo radu, jak sem dostat obrázky. Né, že bych nebyl počítačový bůh, ale holt prostě nejsem (uvítám manuál pro totální blbce - pokud se sem to slovo nehodí, dosadte za blbce ..... ). Navíc ty fotky už nepotřebují komentář. PS: byl to Land Cruiser odtahové služby.
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Romane nějak to sem dostaň ať se mé/a nejen mé/oko potěšíRoman píše:Nějaké tahání bych měl taky, ale dejte mi někdo radu, jak sem dostat obrázky. Né, že bych nebyl počítačový bůh, ale holt prostě nejsem (uvítám manuál pro totální blbce - pokud se sem to slovo nehodí, dosadte za blbce ..... ). Navíc ty fotky už nepotřebují komentář. PS: byl to Land Cruiser odtahové služby.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- farmář
- Moderátor
- Slaava
- Moderátor
To je mnoho, to je kurva úlovek!
To je mnoho, to je kurva úlovek!farmář píše:no ale, Landcruizer odtahovky.....šup sem s tím
-
Roman
- Slaava
- Moderátor
Postup
Tady je postup: viewtopic.php?t=977Roman píše:Kluci zlatý jen mi zkuste poradit, jak ty fotky na tyhle stránky dostat, nějak se mi to nedaří.
- farmář
- Moderátor
prosím tě roz-entruj si to, ale funguje to, jen máš děsně veliké
rozlišení, zkus třeba Infran na zmenšení
) asi se k vám vydám
hledat, když vidím co tam lze najít v kopřivách,bodláčí a ostružiní :D
rozlišení, zkus třeba Infran na zmenšení
hledat, když vidím co tam lze najít v kopřivách,bodláčí a ostružiní :D
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- Slaava
- Moderátor
No to je řepa! Co tam s tim LC dělal, jel na borůvky?Roman píše:Nějaké tahání bych měl taky, ale dejte mi někdo radu, jak sem dostat obrázky. Né, že bych nebyl počítačový bůh, ale holt prostě nejsem (uvítám manuál pro totální blbce - pokud se sem to slovo nehodí, dosadte za blbce ..... ). Navíc ty fotky už nepotřebují komentář. PS: byl to Land Cruiser odtahové služby.
-
Roman
Ale půjčil to jednomu skoroprofesionálnímu šoférovi (dle jeho slov) a ten když tam měl čtyřkolku a auto poskočilo, tak to sešlápnul a vjel do lesa, sejmul tři mladé lípy, urazil rám atd.
Jinak je to v areálu, kde se letos jede MČR v trialu Ostrava-Vřesina. Dalo by se tam určitě domluvit nějaké ježdění, ale od středu republiky je to pěkný kousek. Ale v areálu je hospoda, přespat je tam taky kde.
Jinak je to v areálu, kde se letos jede MČR v trialu Ostrava-Vřesina. Dalo by se tam určitě domluvit nějaké ježdění, ale od středu republiky je to pěkný kousek. Ale v areálu je hospoda, přespat je tam taky kde.
-
merlin