Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Rosta

Re: re

Příspěvek od Rosta »

honzík píše:kdyz to mas placeny ............................
...kez by :?
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Musíš ještě chvíli vydržet, ale prej se budou na D1 montovat píchačky jak ve fabrice, tak si tam pak to čekání wotpíchneš.............na E55 u Chebu, už maji píchačky asi 15 let :D :D :D :D :D
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

vojtech.kloud píše:Musíš ještě chvíli vydržet, ale prej se budou na D1 montovat píchačky jak ve fabrice, tak si tam pak to čekání wotpíchneš.............na E55 u Chebu, už maji píchačky asi 15 let :D :D :D :D :D
Tak to přitlač to podstatně dýl.
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Tý píchačky na E55 poznáme aj tu na Slovači.Sú známe aj za hranicami.Pato-Divoch
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

přitom až na výjimky děs,mezi němci nejoblíbenější jsou tlustý cikánky,holt divočina....jezdili jsme denně po E55 tak jsme viděli změny...to už poznáš kde která stojí a co se mění. Ani mi to nechybí, je to smutnej pohled.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

To je mi fuk,pro mne je smutnej pohled na "vybydlený "byty,na politiky kteří neví jak jim vlézt do zadku,sere mně rasismus naruby a tak dále.Ať klidně skopčmeny nakazí a pak ať to vychcípá najednou.Zajímalo by mne kterej Úhl vymyslel slovo
vybydlený,přitom jsou ty byty zničený,zdevastovaný,smradlavý,neopravitelný ale nikolivěk vybydlený.Lidé kteří onemocněli rakovinou si musí doplácet na léky a gumy se válí doma,pasou svoje děti a dostávají prachy od státu o kterejch se nám nezdá. :(
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Jako vybydlené byty označovali sami tihle brazilci , když v 80tých letech dostali fungl byty a neke někteří i vytrhali v paneláku parkety a udělali si v bytě otevřenej oheň. V 80tých letech!! neřeknu v padesátých.... no hajzly ucpaný, umyvadla urvaný či rozbitý, kuch. linky prodali nebo roztřískali v ožralosti.I lino prodali za flašku. Pak chodili otravovat že ty byty jsou "vybydlený" a potřebujou jiný, tam už se "bydlet" nedá. Přitom existují naprosto normální rodiny s normálním chováním co pracují a mají vzdělání....Pro ty bylo vždy peklo když byli spojováni s těmito rumuny a maďary co sem přišli přes Slovensko....jenže ani Češi nejsou žádné hvězdy.Miluji ty typy co makat nebudou když můžou krást, podvádět nebo se živit legálně, třeba drogama! :evil: grrrr.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jsou to zasraný zkurvený zmrdi!!!!!!!!!!!! Vystřílet do posledního chcípáka!!!!!!!! SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

mám skromnější přání...donutit je makat.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

To je sci-fi, ty makat nebudou, ty jen ví co říct na sociálce,když si jdou pro přídavky :evil:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

...když už nic, tak proč jim ještě srát horem dolem ??? Kurva, polemika o způsobu řešení sociální otázky u nás mě vždycky nasere a evokuje ve mě dojem, že se lídři tohoto státu posrali v kině.

Sorry za vulgarní příspěvek, nicméně jinak v tomto státě bohužel nelze.
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

premek_k píše:...když už nic, tak proč jim ještě srát horem dolem ??? Kurva, polemika o způsobu řešení sociální otázky u nás mě vždycky nasere a evokuje ve mě dojem, že se lídři tohoto státu posrali v kině.

Sorry za vulgarní příspěvek, nicméně jinak v tomto státě bohužel nelze.
...to nebylo vulgární to je realita :lol:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

ano,vulgární realita! :evil: kéž by jen sen.
merlin

Příspěvek od merlin »

Hoši-já pořád říkám-dokud se nebude za pár brazilských uší vyplácet peněžitá prémie,tak tu klid nebude :twisted:
Merlin
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Původní téma "Koho jsme tahali" se změnilo na"Za koho taháme" :o
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“