Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
přitom až na výjimky děs,mezi němci nejoblíbenější jsou tlustý cikánky,holt divočina....jezdili jsme denně po E55 tak jsme viděli změny...to už poznáš kde která stojí a co se mění. Ani mi to nechybí, je to smutnej pohled.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
To je mi fuk,pro mne je smutnej pohled na "vybydlený "byty,na politiky kteří neví jak jim vlézt do zadku,sere mně rasismus naruby a tak dále.Ať klidně skopčmeny nakazí a pak ať to vychcípá najednou.Zajímalo by mne kterej Úhl vymyslel slovo
vybydlený,přitom jsou ty byty zničený,zdevastovaný,smradlavý,neopravitelný ale nikolivěk vybydlený.Lidé kteří onemocněli rakovinou si musí doplácet na léky a gumy se válí doma,pasou svoje děti a dostávají prachy od státu o kterejch se nám nezdá.
vybydlený,přitom jsou ty byty zničený,zdevastovaný,smradlavý,neopravitelný ale nikolivěk vybydlený.Lidé kteří onemocněli rakovinou si musí doplácet na léky a gumy se válí doma,pasou svoje děti a dostávají prachy od státu o kterejch se nám nezdá.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- farmář
- Moderátor
Jako vybydlené byty označovali sami tihle brazilci , když v 80tých letech dostali fungl byty a neke někteří i vytrhali v paneláku parkety a udělali si v bytě otevřenej oheň. V 80tých letech!! neřeknu v padesátých.... no hajzly ucpaný, umyvadla urvaný či rozbitý, kuch. linky prodali nebo roztřískali v ožralosti.I lino prodali za flašku. Pak chodili otravovat že ty byty jsou "vybydlený" a potřebujou jiný, tam už se "bydlet" nedá. Přitom existují naprosto normální rodiny s normálním chováním co pracují a mají vzdělání....Pro ty bylo vždy peklo když byli spojováni s těmito rumuny a maďary co sem přišli přes Slovensko....jenže ani Češi nejsou žádné hvězdy.Miluji ty typy co makat nebudou když můžou krást, podvádět nebo se živit legálně, třeba drogama!
grrrr.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...to nebylo vulgární to je realitapremek_k píše:...když už nic, tak proč jim ještě srát horem dolem ??? Kurva, polemika o způsobu řešení sociální otázky u nás mě vždycky nasere a evokuje ve mě dojem, že se lídři tohoto státu posrali v kině.
Sorry za vulgarní příspěvek, nicméně jinak v tomto státě bohužel nelze.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
-
merlin
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér