Porucha OHV (šoupátek, hydroštelů a vahadel) u motoru 2,5TDS

Odpovědět
Slaava
Moderátor

Canon PowerShot A75

Příspěvek od Slaava »

Obrázek

Díky za foto. Je to klasika, původní motor co se do Froncka dával. Je to od VM Motori, viz.: http://www.vm-motori.it/ - je to OHV, takže problém byl podle mě buďto v šoupátku nebo ve vahadle. Hydroštel by takovejdle kravál nedělal.

Cenu bych neřešil, podle mě je dost dobrá a dál bych po tom nepátral.

Jinak jsem si neodpustil se podívat na tvým webu i na jiný fotky a musím pochválit tvoji tvorbu. Chtěl bych se zeptat na to foto měsíce - na co si tu A75-ku nasadila?
Snezenkakyticka

Re: Canon PowerShot A75

Příspěvek od Snezenkakyticka »

Slaava píše:Obrázek

Díky za foto. Je to klasika, původní motor co se do Froncka dával. Je to od VM Motori, viz.: http://www.vm-motori.it/ - je to OHV, takže problém byl podle mě buďto v šoupátku nebo ve vahadle. Hydroštel by takovejdle kravál nedělal.

Cenu bych neřešil, podle mě je dost dobrá a dál bych po tom nepátral.

Jinak jsem si neodpustil se podívat na tvým webu i na jiný fotky a musím pochválit tvoji tvorbu. Chtěl bych se zeptat na to foto měsíce - na co si tu A75-ku nasadila?
Děkuji, těší mě, že se ti fotky líbí. Měsíc je focen přes střední hvězdářský dalekohled. včera jsem fotila měsíc odpoledne a musím říct, že jedna fotka mě docela uchvátila (jsou tam vidět docela detailně krátery). Původně jsem chtěla na tyhle stránky nacpat většinu mých fotek, protože si z nich někdo vybírá na pozadí a někomu se líbí, ale bohužel se tam nevejde ani třetina, byť jsou malých rozměrů :(
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ty jsi nějaký astrolog, nebo něco podobného, nebo se tím zabýváš pouze jako hobby???
Slaava
Moderátor

Astronom

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Ty jsi nějaký astrolog, nebo něco podobného, nebo se tím zabýváš pouze jako hobby???
"Astronom", vole. :lol: Já to jako hobby mám a dokonce jsem chvíli na hvězdárně dělal... jako pomocná síla :lol: :lol: :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Vždyť jsem psal,že jsem úplně blbej :D :D :D , tak se poníženě omlouvám mistře Galileii :cry: ....................a co Gagarina, užs ho viděl někdy letět okolo??? Nebo vrátnici z Černobylu??? :D :D :D
Slaava
Moderátor

Vrátnice

Příspěvek od Slaava »

:D
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Re: Astronom

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Slaava píše:
vojtech.kloud píše:Ty jsi nějaký astrolog, nebo něco podobného, nebo se tím zabýváš pouze jako hobby???
"Astronom", vole. :lol: Já to jako hobby mám a dokonce jsem chvíli na hvězdárně dělal... jako pomocná síla :lol: :lol: :lol:
Ahoj,tos tam jako utíral čočky nebo co Astronaute? :o :shock: :mrgreen:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

... a nejvíc objevů nových planet bylo vždy v době, kdy měl Slaava dovolenou a astrolog rýmu .... :lol: :lol: :lol:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

:D :D :D :D :D :D :D Pato-Divoch
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No, to prej ťeď skupuje firma VARTA veškeré pozemky kolem Temelína, bude tam pěstovat čočku a po sklizni ji bude prodávat jako baterie do hodinek :D :D :D :D :D
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Rákosáci krachnou a pudou do prdele.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Snezenkakyticka

Příspěvek od Snezenkakyticka »

:D :)
slaavo a máš taky nějaký dalekohled doma? byl teď hezky vidět Saturn....
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Vy se máte... já mám poslední dobou dojem že hůř vidím a už i slyším, asi bude čas zkontrolovat,co piju :mrgreen: natož koukat tak daleko... :lol: :lol: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Saturn

Příspěvek od Slaava »

Snezenkakyticka píše::D :)
Saturn je vidět pěkně, zákryt jsem ale neviděl. Letos je dobrej rok i na Venuši. Uvažoval jsem teď o koupi staršího Meade LX10 (osmipalcovej Schmidt-Cassegrain, ohnisko 2.000mm) ale byl v tak mizerným stavu, že sem se na to vykašlal. Mám doma prd, mám ale přístup na hvězdárnu. Nejvíc se mi ale osvědčil dělostřeleckej binokulární Binar 25x100 - ten se ale těžko shání a ještě hůř přenáší. Spíš teďka sháním nějakou menší samostatnou montáž s hodinovým strojkem abych moh fotit celkový přehledový fotky přímo s foťákem. Jenže takhle už ji sháním asi pět let. Se mnou je to těžký.

Jinak to vypadnutí šoupátek se řešilo ještě tady:
viewtopic.php?f=7&t=280
viewtopic.php?f=7&t=2365&st=0&sk=t&sd=a
viewtopic.php?f=7&t=1301&st=0&sk=t&sd=a
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Rosta

Re: Saturn

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
Snezenkakyticka píše::D :)
Saturn je vidět pěkně, zákryt jsem ale neviděl. Letos je dobrej rok i na Venuši. Uvažoval jsem teď o koupi staršího Meade LX10 (osmipalcovej Schmidt-Cassegrain, ohnisko 2.000mm) ale byl v tak mizerným stavu, že sem se na to vykašlal. Mám doma prd, mám ale přístup na hvězdárnu. Nejvíc se mi ale osvědčil dělostřeleckej binokulární Binar 25x100 - ten se ale těžko shání a ještě hůř přenáší. Spíš teďka sháním nějakou menší samostatnou montáž s hodinovým strojkem abych moh fotit celkový přehledový fotky přímo s foťákem. Jenže takhle už ji sháním asi pět let. Se mnou je to těžký.
...na Venusi zajed kouknout do Vestonic :roll:
Odpovědět

Zpět na „Motory všeobecně“