dami Usti n.L

Damian11
Diskuzní Nováček

Re: dami Usti n.L

Příspěvek od Damian11 »

Ted jeste manualni volnobezky a kola 15" s ETckem tak kolem -30 a budu spokojeny .
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
stefi_ul
Pokročilý diskutér

Příspěvek od stefi_ul »

Nazdar ustecaku. Kdyz sem se froniny zbavil, najednou se tu objevi dalsi. Pritom jich v UL jezdi hodne.
Pokud se chces s offroadenim seznamovat, idealni misto je ve Vseboricich, pokud si ho uz neobjevil. Ja tam jezdim celkem pravidelne, ted teda s jepkou. Kazdopadne se muzem nekdy svest. Vic aut, vetsi zabava, vic fotek, vic videa...
Tak uzivej a spoustu dobry zabavy. :wink:
Jeep G Ch 98, 5.2,156kW,e85 - BFG KM2
A 1992, 2.4i, - uz jen par organu
OII 2.0TDi, 103kW.
Canon 40d, Canon 14-40l/f4, Canon 70-200l/f2,8, Sherpa 450R,
Benq DV M23
608201193,60347163
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

stefi_ul píše:Nazdar ustecaku. Kdyz sem se froniny zbavil, najednou se tu objevi dalsi. Pritom jich v UL jezdi hodne.
Pokud se chces s offroadenim seznamovat, idealni misto je ve Vseboricich, pokud si ho uz neobjevil. Ja tam jezdim celkem pravidelne, ted teda s jepkou. Kazdopadne se muzem nekdy svest. Vic aut, vetsi zabava, vic fotek, vic videa...
Tak uzivej a spoustu dobry zabavy. :wink:
Zravim Te.Jo snazim se hledat dobry teren a ano jak pises Vsebo ,strizak a to okoli tam je asi nejlepsi co se tu da najit.Urcite jsem pro dat spolecny jezdeni.Vis do te doby nez jsem fronteru nemel tak jsem nepozoroval tyhle auta ale od ty doby co me to to fakt chytlo se otacim za kazdym autem co vidim ze ma podvozek vic jak "pul" metru nad zemi a vazne sleduju ze i fronter tu jezdi jeste dost.Kamos si taky koupil a je to fakt zabava.Nad Jeepem jsem taky premyslel.Ale ve vsem na co jsem se byl divat tak byl srot.Proto jsem zvolil ve finale froncka a fakt jsem spokojeny.Ted bych taky chtel jeste o neco zvednout.Predek dotahnu torxky a zadek asi udelam delsi ulozeni listaku jak jsem si procital a prohlizel navod dle Nimroda.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Dneska se mi zpamatovala rafička tlaku oleje.Do teď jsem ji měl furd uplně nahoře a při zahřátem motoru svítila kontrolka mazání.Teď mi ukazuje něco málo nad červeným a stále při teplém motoru svítí mazání.
Přemýšlím kam zajet,kde by mi změřili jestli maže málo nebo ne.Myslím si že maže maže dobře,ale jistota je jistota.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
stefi_ul
Pokročilý diskutér

Příspěvek od stefi_ul »

Ja sem s ni byl taky spokojenej. Jen sem mel kliku jako blazen... v nedeli vecer se objevil inzerat, v pondeli sem volal a ve ctvrtek byla jepka doma... pan si evidentne nejak neprosel nabidky, protoze...
V8 5,2... 35.000.
Jedina zavada, ktera byla viditelna, byl nakrachlej naraznik. Ale kdo by ho v lese potrebova ze 8)
Jinak jezdim aktualne za 3kc na kilak v e85 to je velka spokojenost. V benzinu to bylo az za sedm :roll: :roll:
ale...kdyz tem konim clovek slapne do slabin... :shock:
OII 2.0TDi, 103kW.
Benq DV M23
608201193,60347163
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Tak to si měl sakra kliku,já taky málem už dovezl jeepa laredo 4litr s jednotkou na E85 ale byl tam problém z vinkem tak jsem se na to vykašlal.Upřímě řečeno froncce ten výkon chybí ale zase když se chci projet hupsnu do břichoplaza 330d ten má něco přez 220koní a jeto.
Zatím mi výkon frontery stačí a nasilnici se stačím i kochat krajinou :lol:
Strašně se mi líbí Toyota runner z osmdesátých let.Hned bych ji bral ale není.Jeden 3,0 mi utekl a od té doby nic.
Včera mi bylo 36 a nechápu že až v takhle pozdním věku jsem objevil krásy o kolo offroad.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

A jeste jedna fotecka z dneska.Je to asi tim jak ted stojim na krivo ale ten zadek jak je niz jak predek tak to vypada hrozne.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

V podvecer mi zavolal kamos ze pojedem smer stary Libouchec a nohoru do lesa.Na foto jeste pohoda,pak jsme zajeli do vojenskyho prostoru a tam uz moc pohoda nebyla a ani uz chut fotit.Volnobezky mne zradily uplne a ja zustal v blate :| takze zitra objednavam nove.
Moje verna spolujezdkyne zase se mnou.Holka a miluje auta.Uz kdyz jsem na na drift akcich vodil auto bokem,tak samo ze vedle mne dcerunka musela sedet :grin:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
palo frontera
Extra diskutér

Příspěvek od palo frontera »

Kup manualy a pojdes si ako pán :)
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
rejno123
Začínající diskutér

Příspěvek od rejno123 »

Niet lepsej volby ako avm :-P
Frontera A 2.5 TDS - EX
NISSAN Patrol GR Y60 2.8 TD - EX
stefi_ul
Pokročilý diskutér

Příspěvek od stefi_ul »

Pokud mas povadly "zadek", muzu ti nechat dobry zadni listovy pera, pokud nemas nahodou vinuty.
Ja sel nahoru okamzite a uz sem je moc neuzil.
Jinak k tem volnonezkam.. jak uz tu bylo psano. Bez AVM to nejde. Budes-li na ne mit, jdu do toho hned.
OII 2.0TDi, 103kW.
Benq DV M23
608201193,60347163
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Ano určitě dám AVM sice co jsem koukal je to docela paleta ale co ?,když je to potřeba.Na netu jsem našel i použité AVM za 1800,- tak se rozhoduju ,zda-li nové nebo jeté.Asi budou lepší nové co ?
Jinak ty lisťáky mám dobry ,utahavý nejsou.Majitel předemnou dával nové "údajně" ,když stojím na rovině je to ok ale chci zvednout.
Jakou volbu si zvolil zvednutí "nahoru okamžitě" ?
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
rejno123
Začínající diskutér

Příspěvek od rejno123 »

volnobezky je najlepsie vidiet ... tam sa velmi nema co pokazit len potrebujes vidiet ci zopinaju ako maju a zuby ci nesu zdrete ... zdvihaie 2.3 : menej drasticke - predlzit hupacky na perach , viac drasticke prehodit listove pera s pod napravy hore na napravu
Frontera A 2.5 TDS - EX
rejno123
Začínající diskutér

Příspěvek od rejno123 »

a samozrejme vpredu pritiahnut torzky
Frontera A 2.5 TDS - EX
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Tak fajn ,zajedu někam sběrny kovů ,( protoze doma mám pásovinu jen 6mm) jestli by tam neměly pásovynu vhodných rozměru na výrobu delšího závěsu.Šrouby koupím nové nějaké pevnostní a přehození a výrobu zváldnu sám.Jo a vpředu ty torzky ,ale bojim aby nepraskla.
Docela mi příde zajímavé zvednutí i : http://www.offroad-frontera.com/html/ra ... dani2.html
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
Odpovědět

Zpět na „Představení nováčků“