dami Usti n.L

Damian11
Diskuzní Nováček

dami Usti n.L

Příspěvek od Damian11 »

Zdravim Vas kolegove,

a jen tak v rychlosti :
r.v. 92
74kw 2.3td
stav prumerny

Auto neni na vylety s rodinou ale pro zabavu.
Bavi mne moc.O vikendu mne ceka pruplach okruhu chlazeni,netopi.Nebo jen trosku.
Az bude cas rozepisu se.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
maxik.t
Pokročilý diskutér

Re: dami Usti n.L

Příspěvek od maxik.t »

Vítej a užívej :mrgreen:
NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
2.5 TDS long , 1997, 31x13,5 R15 Maxxis Mudzila, naviják 5,4t , lift 6cm + bodylift 5cm ,CB,nějaký ty světýlka na střeše, šnorchl , přední a zadní pevnosťák , expediční zahrádka ,pergola...
palo frontera
Extra diskutér

Příspěvek od palo frontera »

Zdravim Ta. To bolo rychle :grin:
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

Zdar :grin: At slouží :grin:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Dekuji za prijeti,privitani a . . . ,moc si toho vazim a vsechny Vas zdravim.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

Damian11 píše:Zdravim Vas kolegove...

Bavi mne moc.O vikendu mne ceka pruplach okruhu chlazeni,netopi.Nebo jen trosku.
Az bude cas rozepisu se.
taky zdravím. než začneš bezhlavě něco rozebírat, sáhni nejdřív na hadice topení. pokud jsou horké a auto netopí, zační u klapek topení
Karlosss17
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Karlosss17 »

Zdravím, a hlavně užívej! :grin:
Mělník, Frontera Sport A 2,0i + Frontera Sport B 2,2i
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Janeš Petr píše:
Damian11 píše:Zdravim Vas kolegove...

Az bude cas rozepisu se.
taky zdravím. než začneš bezhlavě něco rozebírat, sáhni nejdřív na hadice topení. pokud jsou horké a auto netopí, zační u klapek topení
No na ty hadice jsem sahal a zdaly se mi dostatecne horky.Ty klapky mne taky napadly,ale stelovani ofuk nohy,okno,predek a i konbinace funguji presne.I tahlo ovladani tepla bych rekl ze je presne.Odpojil sem tahlo od vymeniku a zkousel rucne a otvira uplne stejne jako zapojene.Je pravda ze je tam spatne videt a palubka se mi zatim demontovat nechce :-(
Mozna jsem spatne hledal ale nenasel jsem nikde schema nebo foto jak by melo byt dobre zapojeno pri spravne funkci.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
pida3.2v6
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pida3.2v6 »

nazdaaar !! :grin:
Frontera B 3,2 V6 ,r.v.2000,246 000 km,manual,dlouhá,LPG,pera + 7 cm + prodloužený Rancho RS 5000,rozšířená +3+3 cm,protektory Colway C Trax MT 245/70 R16
kuriatko
Pokročilý diskutér

Příspěvek od kuriatko »

Vitaj :grin:
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Teda chlapi to je fakt nářez.Vlastně jsem tu zobák :lol: o tědlech autech vím úplnou prdalčku takže jsem dvoujnásobný zobák a Vaše přivítání je opravdu skvěly.Celou doubu teda až do teď jsem uznával pouze úplný opak to je káry driftu schopný a snížený až na zem.Jo to bylo "je" moje.Prostě ale člověk stárne a asi už i já jsem došel k věku kdy je potřeba udělat trošku změnu a opravdu a upřímě musím říci že změna typu jízda terén mě chytla úplně strašně moc.Je pravda že když pak sednu o 330d tak si myslím že jsem v raketě ,prastě každé auto má své kouzlo a já se teď mile rád budu a chci seznamovat kouzlem OFF.
Dnes mi dorazily nějaké díly na Fronterku a už se těším až se do toho pustím.Dorazil i nový termostat protože majitel předemnou tam dával nějaký úplně jiný tak jsem koupil origo 92stupňů.Ten co je tam teď tak se zahřejvá jen něco trošku pod půlku a když jedu z kopce tak teplota padá.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
palo frontera
Extra diskutér

Příspěvek od palo frontera »

Bruchoplaz je dnes kazdodenna zamozrejmost. SUV je dnes uz len pre frajerinu mladych (aj ked nevedia co stym a kam vlastne s tym).Frontera je nas pohodakov a pokročilych fajnšmekrov :grin:
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Tak jsem vcera delal pruplach a menil termostat,ale topi to porad mizerne.Hadice k topeni jsou horke jako ty ostatni,takze problem bude v tom ovladani.
Jen ze vubec nevim na jakem principu to v tom vymeniku funguje.Vzdycky jsem byl zvyklej ze je na hadici topeni kohout a tady je okruh propojeny.Ono uz i ten radiator co tam mam asi nekdo menil bez sundani palubovky a ten vymenik vystipal aby sel radiator ven.Zrejme pri tom poskodil to ovladani tepla.I radiator je upne varici.
Ted vubec nevim jak sestelovat.Asi budu muset v zime jezdit obleceny o kozich vice :lol:
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Dneska mi to nedalo a rozebral jsem komplet topeni.Takze klapky funguji opravdu presne ale problem je v samotnem vymeniku.Hadice jsou sice horke ale tepla voda ve vymeniku cirkuluje jen v te predni casti a zebrovanim uz ne.
Je to prorezle a ani pruplach moc nezabral.Je to sice lepsi ale musim dat novy vymenik.
Tak hledam nejakou alternativu.Origo frontera je nesmyslne drahy.Tak asi dam s Campa,nebo Monterey.Dokonce je podobny i z Desty vysokozdvihu.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
Damian11
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Damian11 »

Takze vymenik topeni vymeneny,dal jsem z Opel Monterey.Padlo tam jak baba naprdel a vysledek je ze uz v zime zadny kozich na vic.Topi to jak slak.
Nekdo predemnou uz se v tom vrtal,takze to bylo vykousane a radiator sel pekne ven bez palubky dolu .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera 2.3td
Vrtule ve znaku srdcovka
Odpovědět

Zpět na „Představení nováčků“