VVP Písek

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Slaava
Moderátor

Zdarec, Speedy!

Příspěvek od Slaava »

speedy píše:ahoj chlapci , tak ten s tím patrolem jsem byl ja a nebejt petrjitka a spol tak jsem tam zustal na věky ,takžě tímto chci poděkovat petrjitka za ohromnou pomoc a musím říct nahlas děkan ,jinak petr jitka to tam ukazal že na to má a umí . Ja vím mam patrola a tady je frontera forum ,ale mame všichni společně offroad a přitom nezaleží co maš ,ale co dokažeš a když maš problem tak jdu a pomužu :) :) :)
Zdarec, Speedy!
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

speedy píše:ahoj chlapci , tak ten s tím patrolem jsem byl ja a nebejt petrjitka a spol tak jsem tam zustal na věky ,takžě tímto chci poděkovat petrjitka za ohromnou pomoc a musím říct nahlas děkan ,jinak petr jitka to tam ukazal že na to má a umí . Ja vím mam patrola a tady je frontera forum ,ale mame všichni společně offroad a přitom nezaleží co maš ,ale co dokažeš a když maš problem tak jdu a pomužu :) :) :)
Vítej speedy. Ani nevíš jak mě to hřeje :-). Já si musím rejpnout. Ale zase nadruhou stranu musím také přiznat že mě škubalo ven Suzuki Samurai :-).
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Zdar Speedy, jo wo tom je off road, každej někdy někde zůstane, ať je to Samoška, Froncek, Petroul, i Houmr se umí utopit :lol: (jenže toho musí vytáhnout tank nebo Tatra 8x8 :lol: ), a pak tě prostě vytáhne ten kdo je u toho, a nebudeš si přece vybírat, kdo Tě bude tahat jen proto,aby si pak nemusel říkat, že tě tahal Petroul :shock: :lol: , wo tom to nejni, když te Samoška vytahne, no tak proč né :wink:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Podla foto to bola super akcia so zastúpením Petra a jeho Frontery a to je super.Petre si fakt dobrý kus.Pato-Divoch
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

Tahali tahali ale nevytáhli,............
Obrázek
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

AAAAAAAAAAAAA................. mé ego je ukojeno........ Gé eRko, na kurtně..........AAAAAAAAAAAAA..........jaký to oku lahodící pohled :D :D :D :D
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

vojtech.kloud píše:........ Gé eRko, na kurtě.......... :D :D :D :D

na čtyřech
Slaava
Moderátor

Zalomit

Příspěvek od Slaava »

PETR&JITKA píše:
vojtech.kloud píše:........ Gé eRko, na kurtě.......... :D :D :D :D

na čtyřech
Ten to tam musel zalomit festovně! :!:
speedy

Příspěvek od speedy »

jo jo chlapci ,opel frontera,nissan patrol gr kratkej,nissan patrol spanel dlouhej,nissan patrol spanel kratkej a stejnak se mnou nehly byl jsem tam na tvrdo ,ale na konec mne dostaly ven,ale byla to pakarna a dik za privitani neoc zvana offroad je zavazna choroba ktera se tezko leci ,ale je hezka :roll: :roll: :roll: :roll:
Kivi

Příspěvek od Kivi »

Chlapi co nejake fotecky nejsouz???
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Kivi fotky sú na 1 stránke od Petr-Jitka.Pato-Divoch
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Speedy, jo,jo, to tvý Géerko je docela profláklý, to znám ze spousty jinejch akcí a časáků :lol: :roll: :D
speedy

Příspěvek od speedy »

tak zkus prelouskat to co mam na dverich a off nas bavi uz to chytlo celou rodinu tak se nediv a kde jinde se odreagujes nez na srazech ,kdyz se sejde dobra banda :lol: :lol: :lol: :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D Přesně tak, ještě k tomu vvp Písek, japa se tam povedlo tomu Cherokeemu tak pěkně natankovat pod pedály? :roll:
Slaava
Moderátor

Patrol Cherokee

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše::D Přesně tak, ještě k tomu vvp Písek, japa se tam povedlo tomu Cherokeemu tak pěkně natankovat pod pedály? :roll:
Tam mate to, že předtím je tam ten červenej Patrol.
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“