VVP Písek

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
PETR&JITKA
Začínající diskutér

VVP Písek

Příspěvek od PETR&JITKA »

Takže sraz v Chlaponicích u hospody, 10.3. v 10:00 hod
O akci pouze vím, neorganizuji a ani nejsem s nikým z organizátorů v kontaktu, pokud mi to okolnosti dovolí tak jedu
Firemannn
Diskuzní Nováček
Bydliště: Vozidlo: Frontera A 2,3TD 96, nerezový rám, nášlapy a kryt rezervy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firemannn »

Tam bych vyrazil hned, mám to za humny. A už se ví kdo pojede?
Firemannn, 2.3 TD
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Ahoj,byl jste tam někdo?Kolik auťáků,jaký,terén a podobně.Možná blbý dotazy.Díky.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Terén neznám, ale je to tankodrom tak předpokládám zajímavej bez dlouhejch výjezdů, mělo by se sejít kolem 15 aut, já bych chtěl jet ale pokud mi do toho něco přijde tak pojedu zase do pr.....e.
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Jo,to se může stát každýmu.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Tak jsme dorazili z akce, byla SUPER, sešlo se 20 aut ( Frontera jen 1 )a 4 čtyřkulky. Kdo nebyl může jen litovat.Jen zítra nás čeká odbahnění :cry:
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Tak malá inspirace, jen odkaz ať to sem nemusím dávat
http://www.atiteam.eu/galerie/Pisek07/
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

AAAAAAAAAAAAAAch Joooooooooooo............ já uuuuuuuuž chci zase jezdit,srdíčko mi pláááááče když vidím tyhle nádherný fotéčky, je mi jasný,že akce musela být super špice :D ...... a jen záááááávidím :cry: :cry: :cry:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Akorat furt na kurte

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

:lol:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

A čímpak to,že by moc mokro???? :wink:
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Nechtěl jsem to psát ale první dvě fota jseu z tahání toho Patrola s majákama. Nechtěl ven, dozadu jsme sním nehnuli ani 4 auta tak jsme to zkoušeli na ten svah 2 a povedlo se. A kdo mně zná tak vidí že na ostatních fotkách nejsem v autě :lol:, krom tý poslední tam se klidně přiznám :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ty jsi oooobr bejk :D :D :D , na tý předposlední někdo drží wolant, jinak je jasný,že si toho chudáka Petroula musel zachránit,ani nevíš,jak mi to s... , že jsem teď nepojízdnej,vždyť víš,že to pustím všade, ..... příště jim nařežem prdel Fšem :D :D :D
PETR&JITKA
Začínající diskutér

vojtech.kloud píše: na tý předposlední někdo drží wolant,
Jitka mi sebrala autí a na mně zbyla kamera.
Toho Patrola jsme tahali dozadu 4 (GR, Fronterka, 2x Španěl ) a ani ho....o jen jsme se všichni zahrabali a nepomoh ani naviják.
speedy

Příspěvek od speedy »

ahoj chlapci , tak ten s tím patrolem jsem byl ja a nebejt petrjitka a spol tak jsem tam zustal na věky ,takžě tímto chci poděkovat petrjitka za ohromnou pomoc a musím říct nahlas děkan ,jinak petr jitka to tam ukazal že na to má a umí . Ja vím mam patrola a tady je frontera forum ,ale mame všichni společně offroad a přitom nezaleží co maš ,ale co dokažeš a když maš problem tak jdu a pomužu :) :) :)
Rosta

Příspěvek od Rosta »

speedy píše:ahoj chlapci , tak ten s tím patrolem jsem byl ja a nebejt petrjitka a spol tak jsem tam zustal na věky ,takžě tímto chci poděkovat petrjitka za ohromnou pomoc a musím říct nahlas děkan ,jinak petr jitka to tam ukazal že na to má a umí . Ja vím mam patrola a tady je frontera forum ,ale mame všichni společně offroad a přitom nezaleží co maš ,ale co dokažeš a když maš problem tak jdu a pomužu :) :) :)
...cest praci! No my tady nejsme zas tak xenofobni, jako na jinych forech, takze vitej :lol:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“