RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:Radime,tak tuhle zprávu jsem nepobral,můžeš vysvětlit??? co je matza 20311 40000km....atd......?????????? :oops: :( :?

voe, hustooff Daewoo Matiz a nasleduji tech. parametry, protoze to auto tady nekdo shanel, akorat je to teda Offtopic jak svina. To uz i ja protestuju, prestoze si na poradek v diskuzich moc nepotrpim.... tak chlapi, neblbnete :evil:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jooo, joooo to jsem byl já,no tak sorááááč,tam se někdo zmiňoval že má něco v merku, tak jsem se taky zmínil,no jo,no...........mlč dědku plesnivá!!! No vždyť já už mlčim babo,už mlčim..... :wink:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Jirka z Petrovic píše:Ahoj lidi,
také se hlásíme k vaší expedici Rumunsko. Jel bych já se svou přítelkyní. Takže si přičtěte další auto :D. Bereme s sebou maskota kocoura :D
Těšíme se na setkání :D
Ahoj Jirko z Petrovic,
tak to pojedeme od Karviné dva, to je paráda.

Mimochodem, nepotkali jsme se v pondělí či úterý (5. - 6. 3. 2007) v Petřvaldě tak o půl deváté ráno na křižovatce Orlová - Ostrava - Šenov ?? Stál jsem na zastávce a telefonoval.....
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

premek_k píše:
Jirka z Petrovic píše:Ahoj lidi,
také se hlásíme k vaší expedici Rumunsko. Jel bych já se svou přítelkyní. Takže si přičtěte další auto :D. Bereme s sebou maskota kocoura :D
Těšíme se na setkání :D
Ahoj Jirko z Petrovic,
tak to pojedeme od Karviné dva, to je paráda.

Tak to asi pojedem TŘI
Naposledy upravil(a) Franta44 dne 08 bře 2007 21:16, celkem upraveno 1 x.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Správně hošani,tak se mi to líbí :wink:
Roman

Příspěvek od Roman »

Zkoušel už to teda někdo zase sečíst, kolik lidí (respektive aut) to myslí vážně ? Nadšení celkem rychle vyprchá, s tím srazem někde napůl to vypadá jak ? Půl cesty je to stejně jen mezi Brnem a Prahou, nemá někdo mapku ČR a kružítko, že by našel skutečný střed republiky ? Ještě že nabydlíme v USA to aby si člověk vzal dva týdny volna je kvůli srazu.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Nevím, jestli nebude rozumejší zvolit více míst k postupnému srážení se ( :lol: ) ...

Třeba ze severu moravy mi cesta Brno - Jihlava a potom zpět příjde zbytečná.... Mnohem raději bych uvítal sraz v Brně.
*pt*
Pokročilý diskutér

rumunsko

Příspěvek od *pt* »

no na zraz nemozem prist, ale nakolko som zohnal "ko-pilota" do rumunska so mnou mozete ratat :)
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Rosta

Příspěvek od Rosta »

premek_k píše:Nevím, jestli nebude rozumejší zvolit více míst k postupnému srážení se ( :lol: ) ...

Třeba ze severu moravy mi cesta Brno - Jihlava a potom zpět příjde zbytečná.... Mnohem raději bych uvítal sraz v Brně.
...no ja to nechtel psat tak rovnou, ale kdyz uz to tu je, ze? 8)
Kivi

Příspěvek od Kivi »

Víte nekdo kolik to asi bude stát tam a spatky???????
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D no aˇměřím jak měřím,tak z Č.Budějovic nebo od Plzně, mi Brno až tak uprostřed nepřipadá :wink: , jinak jak jsem psal, srazík je tak nějak v plánu na Duben,nejspíš tak 1-2 týdny po velikonocích,místo a přesnj datum uveřejním během příštího týdne a co se tejká financí, tak orientačně si myslím,že cena bude stejná jako u jakýkoliv jiný dovči u bližšího moře,takže počítám tak 12 - 15 tisíc, zase záleží na každém,kdo se chce jak v Rumunu rozvášnit :lol: :wink:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše::D no aˇměřím jak měřím,tak z Č.Budějovic nebo od Plzně, mi Brno až tak uprostřed nepřipadá :wink: , jinak jak jsem psal, srazík je tak nějak v plánu na Duben,nejspíš tak 1-2 týdny po velikonocích,místo a přesnj datum uveřejním během příštího týdne a co se tejká financí, tak orientačně si myslím,že cena bude stejná jako u jakýkoliv jiný dovči u bližšího moře,takže počítám tak 12 - 15 tisíc, zase záleží na každém,kdo se chce jak v Rumunu rozvášnit :lol: :wink:
...no ja se chci rozvasni hodne. Se prece nebudem stydet, ne? .... jen nevim, jestli jsem to sem mel psat. Aby me nekdo s sebou vzal :shock:
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Rosta píše:
vojtech.kloud píše::D no aˇměřím jak měřím,tak z Č.Budějovic nebo od Plzně, mi Brno až tak uprostřed nepřipadá :wink: , jinak jak jsem psal, srazík je tak nějak v plánu na Duben,nejspíš tak 1-2 týdny po velikonocích,místo a přesnj datum uveřejním během příštího týdne a co se tejká financí, tak orientačně si myslím,že cena bude stejná jako u jakýkoliv jiný dovči u bližšího moře,takže počítám tak 12 - 15 tisíc, zase záleží na každém,kdo se chce jak v Rumunu rozvášnit :lol: :wink:
...no ja se chci rozvasni hodne. Se prece nebudem stydet, ne? .... jen nevim, jestli jsem to sem mel psat. Aby me nekdo s sebou vzal :shock:
.....no pokud zaplatíš i moje vášně, tak Tě beru :lol: :lol: :lol:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Pouze na doplnění vášní, nevím o jaké vášně by mohlo jít..... to je vaše věc, pouze upozorňuji, jedeme do Rumunska, ně do BORDELU!!! :D :D :D , IKDYŽ JÁ SE TAM HODLÁM TAKÉ UKRUTNĚ UKRUTŇÁCKY ROZVÁŠNIT :D :D :D
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

:lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“