RUMUNSKO 20.7-30.7.2007
-
Rosta
vojtech.kloud píše:Radime,tak tuhle zprávu jsem nepobral,můžeš vysvětlit??? co je matza 20311 40000km....atd......??????????![]()
![]()
voe, hustooff Daewoo Matiz a nasleduji tech. parametry, protoze to auto tady nekdo shanel, akorat je to teda Offtopic jak svina. To uz i ja protestuju, prestoze si na poradek v diskuzich moc nepotrpim.... tak chlapi, neblbnete
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Jirko z Petrovic,Jirka z Petrovic píše:Ahoj lidi,
také se hlásíme k vaší expedici Rumunsko. Jel bych já se svou přítelkyní. Takže si přičtěte další auto :D. Bereme s sebou maskota kocoura :D
Těšíme se na setkání :D
tak to pojedeme od Karviné dva, to je paráda.
Mimochodem, nepotkali jsme se v pondělí či úterý (5. - 6. 3. 2007) v Petřvaldě tak o půl deváté ráno na křižovatce Orlová - Ostrava - Šenov ?? Stál jsem na zastávce a telefonoval.....
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Jirko z Petrovic,premek_k píše:Jirka z Petrovic píše:Ahoj lidi,
také se hlásíme k vaší expedici Rumunsko. Jel bych já se svou přítelkyní. Takže si přičtěte další auto :D. Bereme s sebou maskota kocoura :D
Těšíme se na setkání :D
tak to pojedeme od Karviné dva, to je paráda.
Tak to asi pojedem TŘI
Naposledy upravil(a) Franta44 dne 08 bře 2007 21:16, celkem upraveno 1 x.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
-
Roman
Zkoušel už to teda někdo zase sečíst, kolik lidí (respektive aut) to myslí vážně ? Nadšení celkem rychle vyprchá, s tím srazem někde napůl to vypadá jak ? Půl cesty je to stejně jen mezi Brnem a Prahou, nemá někdo mapku ČR a kružítko, že by našel skutečný střed republiky ? Ještě že nabydlíme v USA to aby si člověk vzal dva týdny volna je kvůli srazu.
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
:D no aˇměřím jak měřím,tak z Č.Budějovic nebo od Plzně, mi Brno až tak uprostřed nepřipadá
, jinak jak jsem psal, srazík je tak nějak v plánu na Duben,nejspíš tak 1-2 týdny po velikonocích,místo a přesnj datum uveřejním během příštího týdne a co se tejká financí, tak orientačně si myslím,že cena bude stejná jako u jakýkoliv jiný dovči u bližšího moře,takže počítám tak 12 - 15 tisíc, zase záleží na každém,kdo se chce jak v Rumunu rozvášnit

-
Rosta
...no ja se chci rozvasni hodne. Se prece nebudem stydet, ne? .... jen nevim, jestli jsem to sem mel psat. Aby me nekdo s sebou vzalvojtech.kloud píše::D no aˇměřím jak měřím,tak z Č.Budějovic nebo od Plzně, mi Brno až tak uprostřed nepřipadá, jinak jak jsem psal, srazík je tak nějak v plánu na Duben,nejspíš tak 1-2 týdny po velikonocích,místo a přesnj datum uveřejním během příštího týdne a co se tejká financí, tak orientačně si myslím,že cena bude stejná jako u jakýkoliv jiný dovči u bližšího moře,takže počítám tak 12 - 15 tisíc, zase záleží na každém,kdo se chce jak v Rumunu rozvášnit
![]()
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
.....no pokud zaplatíš i moje vášně, tak Tě beruRosta píše:...no ja se chci rozvasni hodne. Se prece nebudem stydet, ne? .... jen nevim, jestli jsem to sem mel psat. Aby me nekdo s sebou vzalvojtech.kloud píše::D no aˇměřím jak měřím,tak z Č.Budějovic nebo od Plzně, mi Brno až tak uprostřed nepřipadá, jinak jak jsem psal, srazík je tak nějak v plánu na Duben,nejspíš tak 1-2 týdny po velikonocích,místo a přesnj datum uveřejním během příštího týdne a co se tejká financí, tak orientačně si myslím,že cena bude stejná jako u jakýkoliv jiný dovči u bližšího moře,takže počítám tak 12 - 15 tisíc, zase záleží na každém,kdo se chce jak v Rumunu rozvášnit
![]()
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele: