Ochranné návleky brzdových hadic, přípravky na renovaci gumy
-
merlin
Ochranné návleky brzdových hadic, přípravky na renovaci gumy
Viděl jsem nedávno u známého co má Ferozu překrytí brzdových hadic a to velmi jednoduchým způsobem.Kryty jsou vyrobeny z plastových trubek od pračky (co slouží k vypouštění vody)naměříte příslušnou délku ,podélně rozříznete ,navlečete na hadici a zajistíte proti rozevření plastovými rychlosponami.Kamarád si to dost pochvaluje.Já jakožto šťoura přemýšlím co s tím udělá voda a bahno při brodění 
- Slaava
- Moderátor
Tataramatatatat - bum
Taky sem to už viděl. Max asi hrozí, že se tam bude dýl držet voda a bude to hnít. Podle mě pokud něco dokáže přetrhnout brzdovou hadici, tak trubka vod Tatramatky to už nezastaví.
-
Luboš K.
- Slaava
- Moderátor
Lichotníku
Děkuji za kompliment.Lichotník Luboš K. píše:Jožin z bažin.Slaavo ty jse,ale bahňák.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
-
merlin
Waw
No ,vždyť jsem psal že jsem to viděl na Feroze.Jinak ta hadice je samozřejmně pružná,takže to neva. U prvních fronter údajně dřely zadní brzdové hadice,ale to jsem vyčetl z článků,takže nevím jak je to doopravdy.Aby mě tu někdo nechtěl linčovat
Jo a ještě k regumu-opatrně s ním!Lepší je silikonový olej.
- Slaava
- Moderátor
Silonky
Taky bych jako problém viděl to, že při permanantním pohybu hadic by se tyto odírali o vnitřek návleků. A bordel, co by se tam hromadil by tomu jenom přispíval. Koukněte se někdy, jak vypadaj gumový hadice v motoru, který se něčeho dotýkaj. Kdo si je nevohlídá, ten je předře. Když už, tak těsný návleky. Silonky 
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Merline ahoj - Ty máš nějaké špatné zkušenosti s přípravkem REGUM
Přiznej
Mě se zdá dobrej. Občas 1 za 2 měsíce s ním natřu pláště (z boku - jasněže ) a vypadají skvěle. Na zimu těsnění dveří a po umytí motoru vnitřní hadice. Jsou vláčnější a netvrdnou. Dřív se to jmenovalo jinak. teď je to jako gel.
Milda
-
merlin
regum
Ahoj Mildo,ohledně regumu-ne že by to byl vyloženě špatný přípravek,ale pokud to přeženeš s množstvým,tak má tendenci tu pryž leptat.Proto je i v návodu natřít ,nechat působit,otřít.Brácha si s ním natřel hadice v motoru,zapomněl ho pak setřít a po cca 4 dnech jsme jen zírali
Není to samozřejmně žíravina,ale fakt to chce dělat podle návodu.No a od silikonovýho oleje ti nic takového nehrozí,navíc se dělá i ve spreji. 
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele: