napadicek
-
honzík
- Pokročilý diskutér
napadicek
mozna jsem jen moula co nevi kde to najit ale nebyla by spatna nejaka sekce jak treba BAZAR a tam by kazdej nabdnul co ma doma relativne zbytecnyho............
Me uz se tam povaluje dost veci a to nemam froncku ani rok
h.
h.
- Slaava
- Moderátor
Re: napadicek
Nejsi moula, jsi jenom nepozorný (to mi říkali na základce - a hle, měli pravdu): viewtopic.php?t=590 :Dhonzík píše:...mozna jsem jen moula...
-
Rosta
Re: napadicek
...vsak neco nahod, my se o to poperemhonzík píše:mozna jsem jen moula co nevi kde to najit ale nebyla by spatna nejaka sekce jak treba BAZAR a tam by kazdej nabdnul co ma doma relativne zbytecnyho............
h.
-
Luboš K.
Bydlím na Jižňáku - Chodov a parkuju kde se dá.Ale občas jezdím do práce na 5.května 42 (směr centrum,cca 300 metrů před Nuselákem).Tam taky parkuju jak se dá,dost často i na chodníku.Tak se stav na kafčo.Mam tu takovej malej krámeček s autodoplňky a rozjíždím i doplňky na SUV a teréní.Jestli to neni nepovolená reklama.No když tak mi to vyhoděj.
Já už jsem posílal fotky do galerie,ale buď nedošly nebo nemá Nimrod čas.
Čauky Luboš.
Já už jsem posílal fotky do galerie,ale buď nedošly nebo nemá Nimrod čas.
Čauky Luboš.
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
hele - ciste nahodou nemas tmave zelenou, veprerdu s ramem, dlouhourok vyroby nedokazu odhadnout????????????
Tak tu tady fakt vidam - nebo je to nekdo jinej
az budu mit minutku - stavim se - teda jestli bude misto k parkovani - zasadne nechodim pesky
takze off city roadu zdar !!!!!!!!!!!!!!!!
h.
Tak tu tady fakt vidam - nebo je to nekdo jinej
az budu mit minutku - stavim se - teda jestli bude misto k parkovani - zasadne nechodim pesky
takze off city roadu zdar !!!!!!!!!!!!!!!!
h.