Plechová verzia bočných okien v kufry
-
Igino
- Diskuzní Nováček
Plechová verzia bočných okien v kufry
Má niekdo skúsenosti s prerábkou plechovej verzie bočných okienok kufra na sklo ? Podla mňa by to nemalo byť problematické pretože ten plech je tam pravdepodobne vsunutý ako aj sklo (nie je zavarený) keďže sú tam tesnenia.
Díky
Díky
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti řeknu, že takovou Fronteru jsem ještě neviděl, takže těžko radit. Ty ji máš? Jak je nazvaná? Jaký má VIN? Podle toho by se dalo zjistit, jak to tam má vzadu chycené.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
-
Igino
- Diskuzní Nováček
No každý mi hovorí že takú fronteru ešte nevidel ale ja tam tie plechy fakt mám. A z vnútra je tapacír (vyzerá origoš). Čo je sranda tak tie plechy majú okolo seba tesnenie takže si myslím že sú tam nasadené ako aj sklo. Neviem či to bola úprava bývalého majitela alebo originál. Ešte ma napadlo či to nebola verzia pre odpočet DPH. JA tam mám totiž iba dve opierky na hlavu (na zadnom sedadle). Máte tam niekto opierku aj na stredné ? Totiž vozidlá na odpočet majú väčšinou 4 miesta a sito vzadu čo by mohlo vysvetlovať ten plech (ako priestor pre vozenie materiálu a pod.)
- Slaava
- Moderátor
Ó-pěrky
Opěrky tam mám taky jenom dvě. Na vyjebávku s DPH podle mě stačí jenom něčím oddělit zavazadlovej prostor (obvykle pletivem). Pokud se nepletu, tak zadní sklíčko je lepený. Zeptej se Nimroda s Kondorem - ti ho prodávali, tak ho nějak museli sundat... pokud teda neprodávaj zadní skla za sto tisíc s kompletním vozem v ceně. 
-
Igino
- Diskuzní Nováček
-
Igino
- Diskuzní Nováček
To dlhé tesnenie je pravdepodobne na zadnú časť zadného okna (je zasunuté do toho plastu čo je pod ním vetranie kufra, ale pomohlo by mi keby ste mi omrkli kde je umiestnené to krátke rohové tesnenie (asi tak 5x5cm do rohu). Skúste sa mi na to mrknúť lebo cez víkend to chcem prehadzovať (plechy za sklo). Díky
-
merlin