Preventickní opravy kontroly atd.
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
Preventickní opravy kontroly atd.
Ahoj, tak mám na fronterce B 2,2DTH 110.000 tisíc amám jí 2 roky.
Motorovej olej měním každý rok, to je jasné před dvěma lety jsem měnil i oleje v převodovkách a difech + chl. kapalinu, filtry a baterku, geometrii, pneu teď jsem čistil celé sání.
Dotaz zní:
Je něco co bych měl preventivně udělat dál ? třeba vyměnit klíňák, něco namazat atd. ??? napadlo mě jestli se nějak nemažou náboje v předních kolech, nebo nějak kardan. nebo jestli by se něměla vyměnit kapalina v brzdách, či v servu atd ?
když se podívám do servisky tak tam toho moc není. tedy bych dal na rady.
Motorovej olej měním každý rok, to je jasné před dvěma lety jsem měnil i oleje v převodovkách a difech + chl. kapalinu, filtry a baterku, geometrii, pneu teď jsem čistil celé sání.
Dotaz zní:
Je něco co bych měl preventivně udělat dál ? třeba vyměnit klíňák, něco namazat atd. ??? napadlo mě jestli se nějak nemažou náboje v předních kolech, nebo nějak kardan. nebo jestli by se něměla vyměnit kapalina v brzdách, či v servu atd ?
když se podívám do servisky tak tam toho moc není. tedy bych dal na rady.
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
- matej.gulvas
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele: