Klimatizace

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Belina

Klimatizace

Příspěvek od Belina »

Docela by mě zajímalo zda je velký problém zabudovat do 2,5 TDS klimatizaci. Není potřeba novou.
Rosta

Re: Klimatizace

Příspěvek od Rosta »

Belina píše:Docela by mě zajímalo zda je velký problém zabudovat do 2,5 TDS klimatizaci. Není potřeba novou.
no v principu jsou varianty dve:
1. uz jsou trubky v aute nachystany, takze jen koupis ridici panel, kompresor, chladic klimy atd. a namontujes to: pak je to relativne jednoduche a skladacka
2. zadna priprava v aute neni a pak to musis udelat vsechno sam. Pokud je tato varianta, doporucuji se na to vyprdnout, protoze je to neuveritelny mnozstvi prace.
Slaava
Moderátor

Klima

Příspěvek od Slaava »

Zkusil bych vrakáč. Moje klimoška namá žádný trubky, jenom tlakový hadice a krapet divokou elektrokabeláž - tohle celý je vcelku snadno vyndatelné z vozu (pochpitelně je nutné okuh rozpojit a nad Grónskem způsobit ozónovou díru). Když na vrakáči seženeš takovejhle komplet, tak je instalace vcelku reálná.
Luboš K.

Příspěvek od Luboš K. »

Jednou jsme to řešili a souhlasím se Slaavou.Poshánět jednotlivé komponenty je nesmysl.Jediná šance je to na vrakovišti komletně vymontovat a přebdat do svého vozu,I tak je to trochu voj....Budu ti držet palce.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“