Rozmer kufru u sportky

Vše o karoserii vozidla
Odpovědět
pjetro
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Rozmer kufru u sportky

Příspěvek od pjetro »

Zdravim vsechny fronteristy s kratkym (autem). Nemate nekdo chvilku a po ruce metr? Zajimal by me rozmer kufru (prostoru za zadnima sedackama). Staci priblizne.
Uz jsem neco podobneho zjistoval u dlouhe verze (mame rodinu a psa). Ale kdyz se divam na obrazky kratke f., tak mi to neprijde zas tak male (ve srovnani s Feldou)
Navic mensi motor je mensi pojistka a mensi spotreba (doufam).

Plus kdyby se chtel nekdo vyjadrit k tomuto autu, tak budu rad...

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8600808

...jestli ma vubec smysl o tom uvazovat.
EX Frontera A, 2.2i 16V, r.v. 1996
Mitsubishi Outlander 2003
palto111
Začínající diskutér
Bydliště: furt v garáži pod autom inak Banska Bystrica- frontera 2,3td 1996

Re: Rozmer kufru u sportky

Příspěvek od palto111 »

to chceš kupovať?

môj názor je nebrať!
nemám dobrý dojem keď motor klepe.a k tej spotrebe.neznamená že keď je menšie auto tak bude aj menej žrať.
tož môj skromný názor.
Palo Banska Bystrica Opel Frontera 2,3TD 1996
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

pro rodinné ježdění je sportka opravdu malá. hodně lidí to tu už zjistilo a po založení rodiny ji se slzou v oku muselo vyměnit za dlouhé auto. pojistka je podle objemu motoru, né podle délky kufru, takže většina fronter spadá do kategorie 1850ccm - 2500ccm. do vyšší cenové kategorie spadá vlastně jen 2,8td a 3,2 v benzínu. spotřeba také není daná kubatůrou motoru ale režimem, v kterém budeš jezdit. silnej motor stačí jen šolíchat, slabému musíš doložit víc, takže v závěru to dělá průměrnou spotřebu u všech stejnej 8-10l u dieselů a 9 - 12l u benzínu
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

na rodinu to není, ani Wrangler.
Ale mě by zajímalo, jak může ve vyšších otáčkách klepat gufero. To kdyby mi někdo vysvětlil, jak těsnění držící olej zapříčiní klepání? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
tank
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tank »

Tu vraždu snad raději nebrat...
A pro ježdění s rodinou a psem je sportka absolutně nevhodná - už jen nastupování/ vystupování ze zadních sedadel je zážitek :? jednou se dá, pravidelně raději ne. Kufr je tak na toho psa. Sportka je pro ježdění v jednom, ve dvou, případně navíc ten pes. A 2.0 benzín si vezme kolem 11 lt benzínu, nebo kolem 12 lt LPG ( smíšený provoz, převážně okresky).
EXFrontera Sport 2.0i/1994 - Helmut II.
Mazda Tribute 2.0
------------------------------
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Z mého pohledu to je o zvyku a pohodlnosti. Sportka je pro 4, pes do kufru a bágl do rakve na střechu :!: Taky tak jezdím, sice bez psa, ale taky bez báglu na střeše :wink:
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
robert.kvita
Super diskutér

Příspěvek od robert.kvita »

Tohle konkrétní auto je snad na všech inzertních serverech. Kdyby bylo Ok tak je dávno pryč.
Sportka je podle mého věrná svému názvu. Výborná na vyblbnutí kdy jezdíš sám ale krajně nepraktická.
Já jsem zvyklý stále vozit v autě hodně nářadí, hevery. lana a j. takže vozím hlubokou masňáckou bednu cca 40 kg a ta někdy i tak putuje na střechu.
:lol: Psa mi přítelkyně na střechu dávat nedovoluje. :lol:
Sportek se prodává strašně moc takže měj oči otevřené a šťastnou ruku.
Robert,Val.Meziříčí,Tel:737190632,
Fr.B 2,2DTi,automat,r.99,Chip107kW,péra Maxík+10cm,př.uzávěrka"AUSSIE",rozš.3+3cm,
Procomp+5cm,VraníkTruck2000MT,HiLift,kamera,tempomat Lasky
pjetro
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjetro »

Mno, je mi jasne, ze do vetsiho auta se toho vic vejde, ale to je kolikrat minus nez plus:)
Mame kratkou Feldu a uz jsme se naucili vyuzivat kazde volne misto. I bednu na strese a kola na kufru...
Proto me zajimal ten rozmer kufru, at si udelam predstavu. Kratkych Fronter moc nepotkavam...
pjetro
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjetro »

Janeš Petr píše:pro rodinné ježdění je sportka opravdu malá. hodně lidí to tu už zjistilo a po založení rodiny ji se slzou v oku muselo vyměnit za dlouhé auto. pojistka je podle objemu motoru, né podle délky kufru, takže většina fronter spadá do kategorie 1850ccm - 2500ccm. do vyšší cenové kategorie spadá vlastně jen 2,8td a 3,2 v benzínu. spotřeba také není daná kubatůrou motoru ale režimem, v kterém budeš jezdit. silnej motor stačí jen šolíchat, slabému musíš doložit víc, takže v závěru to dělá průměrnou spotřebu u všech stejnej 8-10l u dieselů a 9 - 12l u benzínu
Podle me je tam jeste jedno rozdeleni: 1850 - 2000 a 2001 - 2500 ccm, ale rozdil v pojistce ja cca 500Kc, bral jsem to spis jako psychologickou vyhodu
Cely nas problem jsou finance. Nemuzu porad menzece vysvetlit, ze za 30tis. asi neporidime nic co bude drzet po kupe. Kdyby jsme meli stovku, tak by se vybiralo, avsak... :roll:
honzakoutsky
Diskuzní Nováček
Bydliště: Sněžné...tam co lišky dávaj dobrou noc....a taky dost kolem Pryglu

Příspěvek od honzakoutsky »

pjetro píše:Mno, je mi jasne, ze do vetsiho auta se toho vic vejde, ale to je kolikrat minus nez plus:)
Mame kratkou Feldu a uz jsme se naucili vyuzivat kazde volne misto. I bednu na strese a kola na kufru...
Proto me zajimal ten rozmer kufru, at si udelam predstavu. Kratkych Fronter moc nepotkavam...

Kufr u sportky je zhruba pul metru hlubokej, šířka mezi podběhama asi 95 a výška je vzadu 83, takže opravdu žádná sláva, ale pokud vyhodíš sedačky tak v tom odvezeš všecko:-)..teda kromě rodiny
Nic netrvá věčně, kromě trápení s Opelem
Frontera 2.0i, r.v. 94 , 33" BFG KM3

Ford Transit 2.5, 2.2

Monterey 3.0DTi LTD - už ne, shozen ze skály
BLACK SMOKE ENDS HERE!
pjetro
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjetro »

Supr, diky. off shanim, protoze bydlime na kopci a sem tam potrebujem neco dovezt. Na cesty k mori si nechame Feldu...
Budu chtit sehnat neco v okoli a videt to na vlastni oci. Podle fotek mi treba prijde, ze je spousta mista za prednima
sedackama. Decka jeste nedosahnou nohama na zem, takze vzdycky tam neco vyfasujou.
Jinak je mi na sportce sympaticky motor (podle reci celkem drzak) a ze je to lehci auto (takze by se to mohli lip skrabat do kopce)
honzakoutsky
Diskuzní Nováček
Bydliště: Sněžné...tam co lišky dávaj dobrou noc....a taky dost kolem Pryglu

Příspěvek od honzakoutsky »

Za sedačkama je fakt mrak mista, ja s tim normalne jezdim ve třech lidech i na nákupy do Makra, narvu to po střechu a fičím :), už jsem s tím odvezl lednici, i pětimetrovej koberec. jinak motor je opravdu výbornej, když se něco podělá tak ho seženeš všude a v terénu je to krásně obratný.
Nic netrvá věčně, kromě trápení s Opelem
Frontera 2.0i, r.v. 94 , 33" BFG KM3

Ford Transit 2.5, 2.2

Monterey 3.0DTi LTD - už ne, shozen ze skály
BLACK SMOKE ENDS HERE!
Tazz
Začínající diskutér

Příspěvek od Tazz »

Počkej na bláto pak ti ukážu obratnost pane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne dělám si srandu
Opel Frontera A Sport 2.0i 93'' jurassic park - sršeň
Opel Frontera 2.4i 94'' - bělice ve stadiu rozborky
Honda CBR1100XX, Mercedes ML 500
Bylo: několik Fronter 2.4i,2x Frontera 2.5TDS a Frontera 2.2i
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“