Hankook DYNAPRO MT RT03 31x10.50/. R15
-
pavel.zaj
- Diskuzní Nováček
- Bydliště: Opava Podvihov, Vuz Frontera A 2.4 dlouha,LPG sekvencni r.v. 93
Hankook DYNAPRO MT RT03 31x10.50/. R15
Zdravim vespolek,
od vcerejska mam na aute vyse jmenovane korejce. Nez jsem vyjel z pneuservisu, tak mi radil tamni machr,at si zajedu pro spunty do usi. Kdyz jsem vyjel z pneuservisu, tak jsem se nestacil divit, od pneu hluk temer zadny, to je vice slyset zadni dif. Auto ted vyrazne mene skace na ceste, pneumatiky jsou evidentne mekci. Otazka jestli to nebude mit vliv na zivotnost a jestli casem treba nestvrdnou a teprve zacnou hucet. Na suche ceste jsem nepoznal rozdil oproti puvodnim AT - vyrobce uz jsem zapomel. Na dvore jsem pak roztahoval v blate stary traktor RS a jeste k tomu do kopce, auto na redukci blato neblato jelo jak dive. Ted jeste odzkousime snih. Zatim ani nahodou nelituji variantu MT, na jaro pak pujdou zpet AT na dojeti, jeste maji 8 mm vzorku.
PZ
od vcerejska mam na aute vyse jmenovane korejce. Nez jsem vyjel z pneuservisu, tak mi radil tamni machr,at si zajedu pro spunty do usi. Kdyz jsem vyjel z pneuservisu, tak jsem se nestacil divit, od pneu hluk temer zadny, to je vice slyset zadni dif. Auto ted vyrazne mene skace na ceste, pneumatiky jsou evidentne mekci. Otazka jestli to nebude mit vliv na zivotnost a jestli casem treba nestvrdnou a teprve zacnou hucet. Na suche ceste jsem nepoznal rozdil oproti puvodnim AT - vyrobce uz jsem zapomel. Na dvore jsem pak roztahoval v blate stary traktor RS a jeste k tomu do kopce, auto na redukci blato neblato jelo jak dive. Ted jeste odzkousime snih. Zatim ani nahodou nelituji variantu MT, na jaro pak pujdou zpet AT na dojeti, jeste maji 8 mm vzorku.
PZ
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- majo
- Moderátor
Re: Hankook DYNAPRO MT RT03 31x10.50/. R15
Ahoj! Odporúčam ti,dať si časom na týchto pneu prerezať tie dve maličké smerové drážky, na drážky rovnako hlboké ako výška dezénu. Auto ti bude lepšie držať smer a stopu,ako je to teraz. Teraz si daj pozor na jazdu v snehu po šikmejších cestách,pretože ti bude auto ťahať do strán,do najnižšieho bodu na ceste. Inak s novými pneu celkom v pohode odjazdíš zimu,ale akonáhle pneu už stratia hrany a trochu sa zjazdia a zjazdia sa aj tie malé smerové drážky (asi 3mm),tak sa celkom pekne pošmýkaš a to hlavne do strán. Inak záber majú fakt dobrý (aj v blade). Ja ich jazdím asi 3.rok a stále majú cca 8mm.(cca 50 000km). Drážky som si prerezal sám hneď, ako som niečo pojazdil v snehu a je to fakt lepšie.
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
-
pavel.zaj
- Diskuzní Nováček
- Bydliště: Opava Podvihov, Vuz Frontera A 2.4 dlouha,LPG sekvencni r.v. 93
Tak tady mame konecne snih, davam za pravdu Majovi, bocni vedeni neni nijak excelentni, ale primy zaber je i na snehu 100 % , 4x4 je treba zapinat, az kdyz prijde extrem. Jinak si s tim poradi zadni samosvor. To prozrezani si delal flexou, nebo je na to neco specialniho z nakladaku ?
P.
P.
- majo
- Moderátor
Kdeže flexou.pavel.zaj píše: To prozrezani si delal flexou, nebo je na to neco specialniho z nakladaku ?
P.
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
- Sergio
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle gumy hodlám kupovat příští rok, jen sem zatim nenašel svůj rozměr
. Každopádně Hankooky můžu jedině doporučit, mám je už na svým druhým autě a nemůžu si je vynachválit 
Roman, Frontera dlouhá 2,5Tds, r.v. 97, zvedlá +5cm zadek a 4cm předek, 31x10,5 R15
Ve 190 tkm smrt motoru. Nyní BMW :-)
Ve 190 tkm smrt motoru. Nyní BMW :-)