Hankook DYNAPRO MT RT03 31x10.50/. R15

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Odpovědět
pavel.zaj
Diskuzní Nováček
Bydliště: Opava Podvihov, Vuz Frontera A 2.4 dlouha,LPG sekvencni r.v. 93

Hankook DYNAPRO MT RT03 31x10.50/. R15

Příspěvek od pavel.zaj »

Zdravim vespolek,

od vcerejska mam na aute vyse jmenovane korejce. Nez jsem vyjel z pneuservisu, tak mi radil tamni machr,at si zajedu pro spunty do usi. Kdyz jsem vyjel z pneuservisu, tak jsem se nestacil divit, od pneu hluk temer zadny, to je vice slyset zadni dif. Auto ted vyrazne mene skace na ceste, pneumatiky jsou evidentne mekci. Otazka jestli to nebude mit vliv na zivotnost a jestli casem treba nestvrdnou a teprve zacnou hucet. Na suche ceste jsem nepoznal rozdil oproti puvodnim AT - vyrobce uz jsem zapomel. Na dvore jsem pak roztahoval v blate stary traktor RS a jeste k tomu do kopce, auto na redukci blato neblato jelo jak dive. Ted jeste odzkousime snih. Zatim ani nahodou nelituji variantu MT, na jaro pak pujdou zpet AT na dojeti, jeste maji 8 mm vzorku.

PZ
gooma.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
majo
Moderátor

Re: Hankook DYNAPRO MT RT03 31x10.50/. R15

Příspěvek od majo »

Ahoj! Odporúčam ti,dať si časom na týchto pneu prerezať tie dve maličké smerové drážky, na drážky rovnako hlboké ako výška dezénu. Auto ti bude lepšie držať smer a stopu,ako je to teraz. Teraz si daj pozor na jazdu v snehu po šikmejších cestách,pretože ti bude auto ťahať do strán,do najnižšieho bodu na ceste. Inak s novými pneu celkom v pohode odjazdíš zimu,ale akonáhle pneu už stratia hrany a trochu sa zjazdia a zjazdia sa aj tie malé smerové drážky (asi 3mm),tak sa celkom pekne pošmýkaš a to hlavne do strán. Inak záber majú fakt dobrý (aj v blade). Ja ich jazdím asi 3.rok a stále majú cca 8mm.(cca 50 000km). Drážky som si prerezal sám hneď, ako som niečo pojazdil v snehu a je to fakt lepšie.
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
pavel.zaj
Diskuzní Nováček
Bydliště: Opava Podvihov, Vuz Frontera A 2.4 dlouha,LPG sekvencni r.v. 93

Příspěvek od pavel.zaj »

Tak tady mame konecne snih, davam za pravdu Majovi, bocni vedeni neni nijak excelentni, ale primy zaber je i na snehu 100 % , 4x4 je treba zapinat, az kdyz prijde extrem. Jinak si s tim poradi zadni samosvor. To prozrezani si delal flexou, nebo je na to neco specialniho z nakladaku ?

P.
majo
Moderátor

Příspěvek od majo »

pavel.zaj píše: To prozrezani si delal flexou, nebo je na to neco specialniho z nakladaku ?
P.
Kdeže flexou. :grin: Ja som sa inšpiroval origo pištoľovou prerezávačou (napr.touto) http://www.rematiptop.sk/detail.php?seo ... T=pactrlna A trochu som poupravil obyčajnú pištoľovú spájkovačku. Nože si vyrábam sám z 0.5mm oceľového plechu. Reže to pomalšie ako origo prerezávačka,pretože spájke chýba výkon (a trochu záleží aj,ako sa mi vydarí nôž) ,ale ide to dosť dobre. Za tie peniaze čo chcú za prerezávačky,to je v mojom prípade "veľa muziky za málo peňazí". Trochu som sa našpekuloval,kým som prišiel na ten správny tvar noža. V tvojom prípade by som navštívil pneuservis,nech ti to prerežú. Tebe sa jedná len o tieto gumy a nepotrebuješ špekulovať ako ja, nad viacerými. :wink:
Opel frontera 2,2DTI r.v.99 /5-dv
Nissan patrol 2,8 D r.v.89 /3-dv -španiel
Sergio
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sergio »

Tyhle gumy hodlám kupovat příští rok, jen sem zatim nenašel svůj rozměr :? . Každopádně Hankooky můžu jedině doporučit, mám je už na svým druhým autě a nemůžu si je vynachválit :twisted:
Roman, Frontera dlouhá 2,5Tds, r.v. 97, zvedlá +5cm zadek a 4cm předek, 31x10,5 R15
Ve 190 tkm smrt motoru. Nyní BMW :-)
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“