Kolikrát jste kdo "píchl"? ( nevhodné pro mládež do 21 let )

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Dědek

Kolikrát jste kdo "píchl"? ( nevhodné pro mládež do 21 let )

Příspěvek od Dědek »

V souvislosti z řešením problému, kam s rezervou (na střechu?) mne napadla myšlenka, zda-li je oparvdu nutné vozit rezervu na dveřích. Pokud je Frontéra používaná jako "normální" auto na silnicích a polňačkách , nemůže se snad do takovéhle gumy hřebíček zapíchnout ( i když v minulosti na jiném autě jsem se napíchl na málý šroub do sádrokartonů a těch se fůra používá k uchycení (a taky ztracení) zástěrek na spoustě aut. ( Být šéfem TOP 09, tak bych je teď zakázal)- tedy ty šrouby. Ozvěte se, kdo jste na silnici měnil píchlé kolo a jak často.Já ještě ne ( jezdím ale zatím s Fontérou jen rok.) Dědek
radole
Začínající diskutér

Re: Kolikrát jste kdo "píchl"?

Příspěvek od radole »

tak po dvoch rokoch co mam fronteru som pichol raz presnejsie brat a bola to asi 5cm 8-cka skrutka a potom som v terene prerezal T3 4cm rez a na to by nestacil ani sprej ani ziadna opravna sada. :mrgreen:
Frontera A 3,1 TD troška podvihnutá, 37" kolieska,2x uzávierka, 2x navijak
Frontera B 2,2 DTL troška podvihnutá 32" kolieska, 2x navijak a expedičná výbava

náhradné diely Frontera A,B, Trooper, Monterey, Campo
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Zatím jsem tu smůlu neměl :grin:
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

hmmm, dobrý téma. Znám člena tohoto fóra, který by mohl vyprávět. Do nových gumáků si po cestě po D1 z SČ na Moravu vrazil šroub, ale já zírala jak velký byl....vyrazilo mi to dech, nevěřila jsem, že to jde...ale už mlčím :grin: dodnes má ten šroub schovaný a určitě to popíše sám :lol: :lol: :lol: :lol: , jen bylo mi to dost líto, nové gumy, hmmmm, koho by to nenaštvalo. Ale je fakt, že u nás v pneuservisu opravili velmi dobře a rychle
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

já tak 3x za rok ( 8000km )
BUFU 2,3 Č.Krumlov
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUFU 2,3 Č.Krumlov »

letos mi bude 35,a na svým autě sem eště nepíchl ani na motorce to jezdím od 15.Ale pučil sem si tchánovo auto a hned drát od autogenu,nechápu jak se mi tam dostal,ale jek mlátil o podběh dělal slušenej rambajs.A když sem jezdil na tatře tak to radši nepočítám :grin:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Já píchnul třikrát - na polňačce sem do gumy vrazil něco, co připomínalo patronu ze samopalu. Vzduch neucházel ale na asfaltu to cinkalo, tak sem kolo vyměnil. Šroub do sádlokartonu byl dvakrát - v obou případech stačilo ho dotáhnout a guma s ním dojezdila.

Největší problémy měl tuším Klouďák (Hujer), kterej na nějakým srazu (a po cestě z něj) zrušil tuším tři skoronový protektory. Tuhle informaci by měl ale upřesnit přímo Hujer nebo někdo s lepší pamětí než já.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
D@ve
Pokročilý diskutér

Příspěvek od D@ve »

ani jednou .. a to jsem i nejaky ten rok delal taxikare... akorat jednuc manzelka na meganu....a 2x se mi podarilo na motorce(endurko)....jenze tam jsem mel urvany ventilek :mrgreen:
A 2,2 long
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

za těch pár pátků co mam fronteru tak ani jednou :lol: (možná je to tim že nemam na autě zádný vojetiny :mrgreen: )
kdysi dávno s Avií mi cestou do Písku bouchly tři kola :roll: :lol:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
upirek
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od upirek »

to já mám v zadním kole přes pul roku vraženej vrut , jednou za měsíc kolo dofouknu , dotáhnu vtut :lol: není čas na opravu
Petas480
Začínající diskutér

Příspěvek od Petas480 »

Tak na osobáku jen jednou a to už je 10 let, ale na náklaďáku držim rekord, 9naráz a zbytek (to je 5) během 500km.
Bylo to v Nepomuku na nádraží, když jsem nakládal vagony, tak mi spadla kláda za vagon a když jsem jí vytahoval, tak jsem se dostal rukou moc bízko k troleji nad druhou kolejí. Ale ten modrej ocas, ten byl super :grin: :grin: :grin:
Frontera 2,3TD r.v.1992, Omega 2,5i V6 r.v.1997
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

jo, ten modrej ohňostroj znám :grin: sundal jsem při vykládání vagonu s jeřábem AD 20 to lano mezi sloupy, co na něm visí všechny troleje v nádraží Rybník u Dolního Dvořiště. jak spadlo přes troleje, mám pocit, že jich bylo pět nebo šest, okamžitě ho to přepálilo a na zem dopadlo naporcované na kusy, podle vzdáleností trolejí od sebe. do večera mne pak vyšetřovala železniční policie :lol:
Petas480
Začínající diskutér

Příspěvek od Petas480 »

ale je to hezká barva co :grin: , u mě to díky bohu dopadlo dobře, jen ty gumy. Nádražák říkal, že kdybych se dotknul, tak tu trolej přepálim.
Frontera 2,3TD r.v.1992, Omega 2,5i V6 r.v.1997
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

upirek píše:to já mám v zadním kole přes pul roku vraženej vrut , jednou za měsíc kolo dofouknu , dotáhnu vtut :lol: není čas na opravu
Jsem na tom úplně stejně :wink:
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

počítá se i Desta :?: :mrgreen: tak tu píchnu každej měsíc :lol: :lol:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“