Ochranná mříž zavazadlového prostoru
-
Mirda
Ochranná mříž zavazadlového prostoru
Zdravím, neví někdo, kde bych sehnal dělící mříž za zadní sedadla na áčko 5-tidvéř. Síť je mi na nic - čoklík je velmi "vlezlej".
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to tady, jsou to jakýsi univerzály. http://www.hobbycar.cz/engine.php?page= ... +ostatn%ED
Ale blíž jsem to neštudoval, možná že to do Frontery ani nebude pasovat.
Ale blíž jsem to neštudoval, možná že to do Frontery ani nebude pasovat.
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
-
Mirda
-
CBFranta
-
Mirda
Mříž jenž vlastní CBFranta
......mříž jsem poněkud odsunul na vedlejší kolej, jelikož jsem začal léčit dětské, resp. stařecké nemoci mého zánovního vozíku - přetěsnit zadní dif, opravit termostat ventilátoru topení, umravnit prolhanou rafičku teploty motoru, mrkající kontrolka mazání - ta mi mimochodem dost vyděsila, + montáž Defend-locku, fólie na skla zavazadlového prostoru, atd...... Mezitím jsem však vykoumal, že by jakýsi imaginární rám mříže šel přidělat na plocháče 5x50 mm našroubované pod horní "zámky" zadních sedadel. Celkem čisté řešením, bez vrtání dalších děr. Jak je to řešeno u tý Tvojí mříže ? Nebo snad přece jen prodáš ?
-
CBFranta
mříž na psa
Neprodám, dám k dispozici jako vzor.Systém se skládá se dvou mříží, jednoho okna před mříž u zadních sedaček ,úpravy zadních dveří (5-tých) a zadních sedaček (tapicírunk). Profes.úprava pro psovody bezp.složek.
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: mříž na psa
mohl bych tě poprosit o zaslání ať už fota nebo výkresu bo tak ? Meilík: mj-soft(zavináč)mj-soft.netCBFranta píše:Neprodám, dám k dispozici jako vzor.Systém se skládá se dvou mříží, jednoho okna před mříž u zadních sedaček ,úpravy zadních dveří (5-tých) a zadních sedaček (tapicírunk). Profes.úprava pro psovody bezp.složek.
- Frontera4343
- Diskuzní Nováček
Re: Ochranná mříž zavazadlového prostoru
Já bych potřebovala mříž do B Frontery, nejlépě origo, jsou tam už připravné úchyty, nebo se pletu? Mám tam teď takovou univerzální z trubek, ale vůbec nedrží, stačí do ní drknout a je dole 
Opel Frontera B, 2.2 DTi, r.v. 1998, načipována na 110 kW
- Žanek
- Super diskutér
Origo je tam síťka.
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Frontera4343 píše:Já bych potřebovala mříž do B Frontery, nejlépě origo, jsou tam už připravné úchyty, nebo se pletu? Mám tam teď takovou univerzální z trubek, ale vůbec nedrží, stačí do ní drknout a je dole
Origo je tam síťka, mám ji doma, je mi k hovnu. Nabídni cenu kdyby si chtěl.
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já našel na Aukru tohle, ale chlápek to nechce poslat,jen osobní odběr a to je pro mě daleko.
http://aukro.cz/item1409619057_prepazka ... ntera.html
http://aukro.cz/item1409619057_prepazka ... ntera.html
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- matrix26
- Začínající diskutér
si udělej nějakou to enní tak těžké, taky jsem dělal samo domo.
ta na aukru je pěkná ty boky by s emi šikly docela...
ta na aukru je pěkná ty boky by s emi šikly docela...
ex Opel Frontera A 2,5TDS, CB Team Roadcom 80k, 255/65R16 Conti CrossContact AT, šnorchl, světelná rampa, naviják přední 12000lbs a naviják zadní ATV3500lbs.