anketa na horuce letne vecery :D

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.

na toto fórum chodím preto, že:

vždy som tu našiel fundovanú radu aj keď iné zdroje zlyhali
5
38%
sem tam tu ešte niečo užitočné nájdem, hlavne v starších témach
1
8%
je tu zábava, chodím sem kôli ľuďom
4
31%
mi uz nič nedáva
3
23%

Celkem hlasů: 13

*pt*
Pokročilý diskutér

anketa na horuce letne vecery :D

Příspěvek od *pt* »

nepolozili ste si tiez v poslednej dobe otazku , ake smerovanie by mali mat dalej nase stranky?
mfg

*pt*

Lexus NX200t
koci
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: anketa na horuce letne vecery :D

Příspěvek od koci »

kdybych mel moznost oznacit 2 odpovedi tak je to ta 1. a 3.
koci, novacek v uzivani Frontera Sport 2.0i, 1993
http://nkk.rajce.idnes.cz/2008-12-05_frontera/
klenovice (tabor)
a neco muziky na http://www.hodnepodne.cz
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Nezlobte se na mě, ale to mi připomíná parlament. Jak, že můžu zaškrtnout jen jednu?? To nemůžu mít víc důvodů?? :roll: :roll: Nehlasuju
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

hele, to máš jak v životě...buď jedna nebo druhá :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

pt, tych par zbludilych ludi a ich odpovedi zase nemoze odsmerovat toto forum do.......... vzdy sa tu najde uzitocna info, smejko smajlik, podpichnutie ako inspiracia, novy kamarat na jazdenie a stretko, a kopec inych zazitkov. takze mna to nerozhadze :-). uznaj ze vrtat sa v aute nonstop ak nie si povolanim mechanik nie je casta zaluba u vacsiny ludi. treba aj jest, spat, mnozit sa a hlavne jazdit :mrgreen:
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Sem voznačil jedničku, ale hlasuji i pro trojku, nebo trojky ??? :mrgreen:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
kresta
Ultra diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta »

sem zaškrtával poslepu :mrgreen:
Land Rover 110 HAE 1983 3,5 V8 Land Rover 101 FC Land Rover SII 109 1959-miláčci
HUSQWARNA WR 300 MY2011 Kawasaki KDX 250 1994-babička :-)
BMW 530D E39
Tatra 138 turbo-konečně už vyhrála
X5 4,6is-255kw-v max 280km/h
Tatra 148 cas32-hasičáák
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

*pt* píše:nepolozili ste si tiez v poslednej dobe otazku , ake smerovanie by mali mat dalej nase stranky?
jo, nějak už to není ono... asi je na čase změnit auto. všechny technické problémy jsou asi vyřešené a teď už mi to připadá, že se jen zasíraj vlákna blábolama o ničem. nějak se tu bortí pravidla, od té doby, co Sláva nemá čas mazat a Milda nedává puntíky. za chvíly tu nově příchozí jedinec žádnou pomoc nenajde, protože se tu fakt přestalo dodržovat uplně všechno klidně se do mne dejte, že tomu tak není. myslím, že ale nejsem sám, kdo to ale tak vidí. hodně lidí už sem přestalo chodit uplně ( a to nejsem žádnej místní pamětník ) , nebo sem jen tak mrknou z nostalgie a zas jdou pryč. je to škoda. kdo mi nevěří, ať si projde diskuze, co se tu vedly před rokem a porovná s těma z posledních měsícu........dřív se tu krafalo taky o hovně ale sekcích k tomu určených, nezakládalo se tu pět vláken na jedno téma. víc se četlo, než se položil nějakej dotaz. na konkrétní otázku se dávali konkrétní odpovědi. kdo o problému nic nevěděl, nepsal tam zbytečně píčoviny, jak tomu je dneska, prostě se nepletla technická diskuze s tlacháním o blbostech - v tom bylo celé kouzlo a smysl tohodle fóra ( myslím té technické části ), poskytnout informace těm, kdo je potřeboval bez velkého a složitého hledání . ........označil jsem čtyřku :(
Slaava
Moderátor

JDE TO DO HOVEN?

Příspěvek od Slaava »

No a já jsem pochopitelně ten, kdo ji označil před tebou, takže se do nás můžete pustit do obou. Navíc se obávám, že jakmile se tu objeví Farmář, tak už budeme tři ale třeba bude mít dobrou náladu. Svého vrcholu tohle fórum dosáhlo řekl bych tak před rokem a půl - to by nebyl problém, protože nic nejde zlepšovat do nekonečna. Ovšem od té doby to tu postupně upadá neustálým opakováním a degradací témat, kde už problémy vyřešeny byly - navíc by se dalo furt lecos řešit a hlavně vylepšovat jak na Froterách A, tak hlavně B. Ale stále jsem optimista a doufám, že se někdo s odhodláním a rozbrusem pustí do úprav nějakýho Béčka s tím, jak tohle auto bude stárnout a bude klesat jeho cena a punc limuzíny.

Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že tohle je asi nevyhnutelný vývoj víceméně volně přístupného fóra. Já a Petr bychom chtěli skoro až encyklopedickou koncepci ale ta by vyžadovala nasazení alespoň dvou lidí na plný úvazek, kteří by třídili a editovali příchozí příspěvky a tyto doplňovali, upřesňovali a publikovali v požadované formě a na správném místě. Až pod takovýmito ucelenými tématy by pak byla možná nevázaná a pokud možno tématická diskuze, která by úvodní iformace jenom komentovala a případně upřesňovala či doplňovala o zkušenosti z praxe. Ale to se někdy nedaří ani Wikipedii a my jsme jenom FronteraWeb... takže příspěvkům typu "Koupím servo" v sekci "Interiér" se asi neubráníme.

Ale abych Petrovi dal alespoň trochu pozitivní informaci, tak i když v poslední době moc nepřispívám, tak alespoň přesouvám a hlavně MAŽU... a jak rád. :twisted:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Janeš Petr
Moderátor

Slávo, koncepce tu byla výborná, bohužel pár jedinců to začlo totálně ignorovat.... za poslední půlrok tu stejně žádná revoluční myšlenka neobjevila, tak to smázni mentem za ten půl roku všechno a je vyřízeno
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Janeš Petr píše:...tak to smázni mentem za ten půl roku všechno a je vyřízeno
Tak jo, du na to.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Janeš Petr
Moderátor

já to ale myslel fakt vážně. proč to máš přesouvat a mazat po částech a marnit svuj čas. třeba se i nováčci pak naučej psát příspěvky kam patřej a nebudou zasírat témata hovadinama. tohle téma tu měl *pt* založit už před rokem, měl bys míň práce
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

to se někdo bude muset zas naklikat smajlíků , aby měl fundovaný příspěvek v každém tématu :wink:
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Janeš Petr
Moderátor

jo, i o tom je tu řeč.... a ty jsi taky jeden z těch, co už se tu moc neukazuje, jestli se nepletu
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

Janeš Petr píše:jo, i o tom je tu řeč.... a ty jsi taky jeden z těch, co už se tu moc neukazuje, jestli se nepletu
když já to auto mám prolezlý do šroubku a mám vyzkoušeno, že když nevim a odpověď tu nenajdu, tak tady nikdo taky neporadí. A navíc mám toliko jiných aktivit, že sem nemam tolik času chodit. Jinak mě osobně diskuze i o něčem jiném, než striktně o technickém tématu nevadí, protože to už by tu nesmělo být připsáno jediný písmenko. Přeci nepřiznám, že je to tu na hovno, když to neni tak dávno, co jsem se pustil do Mildy, že moc buzeruje :wink:
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“