Majesty z Vlašimi - zatím adept bez vozu
-
Majesty
Majesty z Vlašimi - zatím adept bez vozu
Zdravím pánové a dámy,
rád bych koupil Fronteru a tady na fóru bych rád našel rady, tipy, informace a zkušenosti majitelů. Jsem 32-letý blázen, co se do Frontery zamiloval už dávno. Jsem ale offroadama nepolíbený, takže nezkušený. Zatím jsem vždycky potřeboval jen klasické auto, jenže teď se stěhuju na venkov a rád bych si koupil auto, co mě odveze kamkoliv a v případě potřeby odvede i nějakou tu práci. A co si budeme povídat, rád bych i trochu zábavy.
Takže nadešel čas koupit si konečně offroad a Frontera je pro mě jasná volba. Rozpočet je samozřejmě, jak taky jinak, omezený, takže se musím držet při zemi
Líbilo by se mi něco TAKOVÉHO nebo TOHLE.
Každopádně bych to chtěl v naftě a samozřejmě uvítám jakékoliv informace, rady, atd.
rád bych koupil Fronteru a tady na fóru bych rád našel rady, tipy, informace a zkušenosti majitelů. Jsem 32-letý blázen, co se do Frontery zamiloval už dávno. Jsem ale offroadama nepolíbený, takže nezkušený. Zatím jsem vždycky potřeboval jen klasické auto, jenže teď se stěhuju na venkov a rád bych si koupil auto, co mě odveze kamkoliv a v případě potřeby odvede i nějakou tu práci. A co si budeme povídat, rád bych i trochu zábavy.
Každopádně bych to chtěl v naftě a samozřejmě uvítám jakékoliv informace, rady, atd.
- Slaava
- Moderátor
Re: Majesty - dobrá rada nad zlato
Ahoj. Když Fronteru A v dehtu, tak 2,3TD. Je tu o ní napsáno úplně vše, jsou tu i tipy a rady pro nákup. Jestli chceš poradit s něčím, co tu není napsaný, tak prosím upřesni. Pokud půjdeš někam kupovat nějakej vybranej kus, tak se tu s někým domluv aby ti dělal poradce. Když mu za to dáš pár chechtáků, tak ti to pak ušetří klidně i desetitisícový investice.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Přemet
- Začínající diskutér
Re: Majesty - dobrá rada nad zlato
Čau, vítám a co Sláva řekl platí, pokud TD tak bych volil 2.3, ale jinak lepší je 2.4i. Litr navíc a víc výkonu
A hlavně pohled z venku a popis na papírku nebo monitoru není až tak důležitý

FRONTERA 2.4i, silnice AT 31/10.50/15 na 8" plech diskách s ET (-)20, terén kovové T3
, bodylift 5cm,CB, hasičák, sekera, rýč, motorová pila, kupa kurten a nyní už i Hi-Lift a naviják 5400 tam kde jiným cesta končí tak tam pro nás začíná