Má někdo doporučení na solidní trasu v přírodě v okolí CL?
- aligaligCL
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Má někdo doporučení na solidní trasu v přírodě v okolí CL?
Zdravím vás, chci se jen optat jestli někdo nemáte tip kam si jet zajezdit v okolí České Lípy apod. Mám tu pár svých místeček ale je toho málo. Člověk aby se tu bál si vůbec někam zajet už jsem dostal 3krát pokutu od našich příjemných českolipských policmanů za ježdění v lese , přitom klasické čtyřkolky co už má skoro každý mladý prdoch tam jezdí vklídečku a cajti je neřeší to mě celkem mrzí. Nic neničím a snažím se jezdit po vyznačených cestách převážně v okolí kempů jsou cesty písčité a ne ničení nově vysázených stromků jako to dělaj s kroskama. Nehledě na to že zazobaní týpci v hummeru H3 (jsou tu tři) si jezdí kde se jim zachce a zanechávají po sobě opravdu spoušť.
opel frontera 2.2 16V ecotec r.v.1998 dlouhá , najeto 207tis. českolipsko
- farmář
- Moderátor
Re: Má někdo doporučení na solidní trasu v přírodě v okolí CL?
však je patří umlátit heverem idioty.
Tohle by mohlo být kontroverzní vlákno. Ono vlastnictví jakékoliv krosky nikoho neopravňuje někde krosit, když nemá sám využití, tak si to kua neměl kupovat. Stejně vodní skůtry. Vlastnictví kulometu taky nevede k tomu, že bych ho někde rád vyzkoušel do živého,že.
Humři jsou kapitola sama pro sebe
Zajeď na Mildovo sraz a vyblbni se. Jinak kluci leckde mají tratě, jak u čb třeba kde se sem tam vyblbnou. Různé haldy a tak. U vás nikdo není? jseš tam sááám???
Já osobně toho mám na farmě dost, plus zima tady
Tohle by mohlo být kontroverzní vlákno. Ono vlastnictví jakékoliv krosky nikoho neopravňuje někde krosit, když nemá sám využití, tak si to kua neměl kupovat. Stejně vodní skůtry. Vlastnictví kulometu taky nevede k tomu, že bych ho někde rád vyzkoušel do živého,že.
Humři jsou kapitola sama pro sebe
Zajeď na Mildovo sraz a vyblbni se. Jinak kluci leckde mají tratě, jak u čb třeba kde se sem tam vyblbnou. Různé haldy a tak. U vás nikdo není? jseš tam sááám???
Já osobně toho mám na farmě dost, plus zima tady
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra