General Grabber AT2

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Pepe
Diskuzní Nováček

General Grabber AT2

Příspěvek od Pepe »

Nazdárek všichni,
nemáte někdo zkušenost s těmito pneu, jak sedí za mokra na silnici? Mám předešlý model Grabber AW a za mokra moc nesedí třeba oproti zimním Bridgestone Blizzak. Vzorek u AT2 se mi dost líbí, ale nechtěl bych papuče, který by zase neseděly.

Pepe
Mazel 97' 2,5 TDS
sowwwa
Začínající diskutér

Re: General Grabber AT2

Příspěvek od sowwwa »

Vetsina zimaku asi bude sedet na silnici lip nez terenni gumy, coz General Grabber AT2 jsou. Ja je na aute mam a jsem velmi spokojen, doufam ze se osvedci i v zime v hlubokym snehu. Jenomze pro me jsou rozhodujici vlastnosti v terenu, na silnici je mi celkem jedno jaky mam gumy. Jestli potrebujes gumy na silnici, tak budou lepsi treba General Grabber UHP.
Honda Passport 3.2i V6, r. 94, manual, General Grabber AT2 245/70 R16, volnobezky AVM
Peugeot 406 Break 3.0 24V, r. 98, automat
Mitsubishi L200 2.5TD
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Jestli máš na mysli tyto, tak na zimu mohu velmi doporučit.
[attachment=2]GENERAL Tire graber AT2.jpg[/attachment]
Jezdil jsem na nich 1 sezonu a i v terénu dost dobrý.
Dnes už jezdí po Slovači v Trnave. ( z mých ekonomických důvodů :cry: )
GG2.jpg
GG4.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Pepe
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Pepe »

Díky za doporučení,
do jara mám čas na rozmyšlenou, jaký obout na léto.

Pepe
Mazel 97' 2,5 TDS
Cobra 1.
Začínající diskutér

Příspěvek od Cobra 1. »

Tak ti koukám,že máš stejnej vkus jako já.Koukni ještě na BFC Gooldrich Aii Terain,jsou úplně stejné,jen jiný výrobce.
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Nejsou stejné. Je to úplně jiná směs a řekl bych, že BFG jsou tvrdší a vhodnější do drsnějšího terénu.
I já mám na Fronteře Grabbery AT2 a max. spokojenost. Grabbery jsou podle mně měkčí a pohodlnější na silnici. Kamarád má na Pajeru BFG a když jsem s tím jel, tak jsem měl pocit tvrdý traktorový gumy. Taky byly o dost hlučnější, než moje Grabbery. :wink:
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Pavel M píše:Nejsou stejné. Je to úplně jiná směs a řekl bych, že BFG jsou tvrdší a vhodnější do drsnějšího terénu.
I já mám na Fronteře Grabbery AT2 a max. spokojenost. Grabbery jsou podle mně měkčí a pohodlnější na silnici. Kamarád má na Pajeru BFG a když jsem s tím jel, tak jsem měl pocit tvrdý traktorový gumy. Taky byly o dost hlučnější, než moje Grabbery. :wink:
Jo a když jsem je měl obě v ruce před obutím, tak BFG byly taky podstatně těžší.
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Nezlob se ale dle mého názoru nejde porovnávat dvě rozličné gumy každou na jiném autě a to ještě na rozličných značkách, ovlivňují to i tlumiče atd. Já mám BF Gooodrich a ty vzorky jsou nepatrně jiné tvrdost vgumy jsem neměl možnost vyzkoučet , ale pokud jsou tvrdší mohly by mít i větší životnost. Hloubka dezénu byla u novích 13 mm a po 4 tkm jsem měřil úbytek asi 0,5 mm . Zkoušel jsem je i v hlubokém mokrém sněhu a měly vinikající záběr. Bohužel jsem je kupoval na konci zimi a tak je budu testovat až letos. O pneumatikách je toho zde napsáno mnoho a nechci nikoho ovlivňovat, ptejte se čtěte a rozvažujte jako já . Mnoho zdaru při víběru !!! :wink:
Ps: stáli přes net něco přes 13 tkč. 8)
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
Cobra 1.
Začínající diskutér

Příspěvek od Cobra 1. »

No něco na tom bude,teď jde o to jak se budou chovat ty tvrdší na asfaltu v létě,aby moc neubývaly.ale začínám plně uvažovat o Grabber at2.
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

No tvrdší gumy by měly ubívat míň , já s těma BF byl v létě v chorvatech a v pohodě a téměř se nehřály.
PS : dávaj je orygo na H2 a H3 což mš taky ovlivnilo. Jen pro informaci... :wink:
http://www.prodej-pneu.cz/bfgoodrich-al ... 5-r15-104s
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
Cobra 1.
Začínající diskutér

Příspěvek od Cobra 1. »

A co na silnici,nehučí to moc?
sowwwa
Začínající diskutér

Příspěvek od sowwwa »

V aute slysim jen duneni od vyfuku a saharu .. pri vetsich rychlostech pak vichr prochazejici tesnenim kolem dveri .. ze by mi hucely gumy sem si nevsim :mrgreen: Ale priste bych uz chtel koupit MTcka, ty asi hucet budou .. :twisted:
Honda Passport 3.2i V6, r. 94, manual, General Grabber AT2 245/70 R16, volnobezky AVM
Peugeot 406 Break 3.0 24V, r. 98, automat
Mitsubishi L200 2.5TD
Cobra 1.
Začínající diskutér

Příspěvek od Cobra 1. »

Copak mě je to jedno,at si gumy hučí,ale mamina a děti mi stagnujou kdykoliv někam jedeme.Tak musím zvolit pneu takové,abz byly tišší na silnici,ale výkonné v terénu. 8)
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

Když byly nové,( mluvím o Grabberech), tak nebyly absolutně slyšet, což potvrzovalo to, že by to měla být jedna z nejtišších pneu v tomhle segmentu. Dneska mám na nich najeto cca 20t km, sjeli se o cca 3-4mm a slyšet už jsou, ale decentně a až tak od 110km/h :wink:
Cobra 1.
Začínající diskutér

Příspěvek od Cobra 1. »

Super,nejcenější jsou zkušenosti s daným typem gum.A asi mám jasno :lol:
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“