COC Opel Frontera

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Mario

COC Opel Frontera

Příspěvek od Mario »

NEviete mi poradit od kedy mozem dostat COC certifikat na Opel Fronteru, od ktoreho roku vyroby?
Mario

Příspěvek od Mario »

Neviete mi aspon napisat od ktoreho roku ma Frontera na stitku e* a cislo karoserie. Prosim???
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

COC a E

Příspěvek od Nimrod »

COC lze záskat pouze na vozidlo pořízené v ČR jako nové. Místo něj lze vystavit prohlášení o původu vozidla což je něco jako COC a lze jej vystavit i na vozidlo koupené mimo ČR v zemích EU. E je na Fronteře zhruba od konce r. 1995 až začátku roku 1996. Není to ovšem na všech vozidlech. Záleží kde bylůa vyrobena.
Mario

Příspěvek od Mario »

to Nimrod: Dakujem, Ja by som si chcel priniest Fronteru z Ciech alebo z nemecka a na prihlasenie na Slovensku potrebujem COC a aby som vedel od ktoreho roku mozem pozerat auto, musi mat na zaciatku cisla e* a ta by mala dostat COC.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Mario píše:to Nimrod: Dakujem, Ja by som si chcel priniest Fronteru z Ciech alebo z nemecka a na prihlasenie na Slovensku potrebujem COC a aby som vedel od ktoreho roku mozem pozerat auto, musi mat na zaciatku cisla e* a ta by mala dostat COC.
Pokud má vozidlo na začátku E tak není potřeba COC. Samotné E označuje že toto vozidlo je homologováno a vyrobeno dle norem EU.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Nimrod píše:Pokud má vozidlo na začátku E tak není potřeba COC. Samotné E označuje že toto vozidlo je homologováno a vyrobeno dle norem EU.
Lenze na Slovensku potrebujem COC na vsetky bez rozdielu e*, a preto sa snazim zistik, kolky rocnik ma to e*, alebo od ktoreho roku dostanem COC, lebo co mam skusenost, tak aj ked auto nema e*, ale splna normy dostane COC, ale o Frontere to neviem, a to sa snazim zistik, tak ak sa najde niekto tu co ma r.v. 95, 96, 97, a bude taky dobry a napise mi ci ma v cisle to e*, budem mu povdacny. Dakujm Vam, rad by som si kupil Fronteru a zaradil sa medzi Vas, ale zatial ma brzdia financie, preto hladam prijatelne.
*pt*
Pokročilý diskutér

COC vzor

Příspěvek od *pt* »

hi!

Moze my niekto poradit na koho sa konkretne na Slovensku obratit pre COC certifikat na Fronteru ?
Resp. nemohol by mi niekto poslat faxom (0049 2861 8099 695) neaky, aby som mohol este tu (v Nemecku) v Opli ukazat co to vlastne chcem ako to vyzera?
Bazarnik mi to sice slubil, ale mam zato ze ak to zajtra ked si idem pre auto nebude mat uz to od neho nedostanem, a budem tak ci tak odkazany zohnat si ho sam :evil:
dik
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

COC

Příspěvek od Nimrod »

Zkus přímo slovenský OPEL a nebo německý OPEL. Tento certifikát by měl vystavit OPEL, ale co vím tak v čechách lze COC získat pouze k novému vozidlu zakoupenému u delera OPEL. Na již prodaná vozidla tento certifikát opel nevystavuje. K již jednou prodaným vozidlům vystavuje pouze prohlášení o původu a shodě, který prý podle OPEL CZ nahrazuje COC a měli by jej uznávat kdekoliv v EU. E má Frontera od r.v. 1995, ale záleží to kus na kuse, podle toho kde a v které továrně bylo vozidlo vyrobeno. OD 1997 je má stoprocentně.A navíc pokud má vozidlo vyraženo E tak není potřeba certifikát COC, je to zbytečné. Předpisy o přihlašování vozidel by měli být stejné v CZ i SK, jelikož se přizpůsobovali předpisy předpisům EU. Jinak hodně zdaru a pozor. Úřednickej šiml řehtá jak o život a je potřeba ho zkrotit.
mario1p

Re: COC vzor

Příspěvek od mario1p »

trho

skus si precitat tuto stranku toto a uvidis
http://www.tuningklub.sk/forum_r.php?ff ... 52&tpage=3
inak ja tiez zistujem ohladne COC a na SK je to ovela zlozitejsie ako v CZ s tym prihlasovanim. A napis o aky rok vyroby sa to u teba jedna, aby som sa vedel a ja zariadit, lebo hladam lacnu, starsiu a dobru.
Kondor
Site Admin
Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kondor »

Pro vás, co jste se ptali na to E na štítku - mám r.v. 1997 a to e tam mám.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
mario1p

Příspěvek od mario1p »

Kondor píše:Pro vás, co jste se ptali na to E na štítku - mám r.v. 1997 a to e tam mám.
kondor - diky,
Je tu niekto kto ma 95, ci ma E na tom štitku?
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

EEEEEEEEEEEEEEE

Příspěvek od Nimrod »

Psal jsem to už výše, ale tady to je znova: E má Frontera od r.v. 1995, ale záleží to kus na kuse, podle toho kde a v které továrně bylo vozidlo vyrobeno. OD 1997 je má stoprocentně.
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: COC vzor

Příspěvek od *pt* »

trho píše:hi!

Moze my niekto poradit na koho sa konkretne na Slovensku obratit pre COC certifikat na Fronteru ?
Resp. nemohol by mi niekto poslat faxom (0049 2861 8099 695) neaky, aby som mohol este tu (v Nemecku) v Opli ukazat co to vlastne chcem ako to vyzera?
Bazarnik mi to sice slubil, ale mam zato ze ak to zajtra ked si idem pre auto nebude mat uz to od neho nedostanem, a budem tak ci tak odkazany zohnat si ho sam :evil:
dik
dik, uz nepotrebujem ..ten bazarnik mi to nakoniec dal :P
takze auticko je "na dvore" a ja sa z neho vytesujem ze ani spat nemozem 8)
mfg

*pt*

Lexus NX200t
MTZracing
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

Trho
Pochval sa, ukaz fotos.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“