kdo poradí
-
Jirka
kdo poradí
Zdar všichni. Kdo mně poradí jak sundat z předního rámu a nášlapů ten posranej plast co nejlépe
(opískovat a opálit to nejde )
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Mám ho tam taky, místy je popraskanej a vydrolenej, ale když jsem to zkoušel z toho sundat oříznutím, tak to skoro nešlo, lépe řečeno, byla to hrozná drbačka. A to bylo na centimetru čtverečním. Když jsem si představil tu celou plochu, tak jsem se na to vykašlal. Takže fakt nevím. Co ostatní? Máte s tím nějakou zkušenost?
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
- Slaava
- Moderátor
Hlava - nehlava!
Opískujte je všechny, pánbůh si je přebere*pt* píše:opieskovat ide vsetko!!! :D
musi ist aj toto
-
Návštěvník
-
Luboš K.
Zdravím,na rámu jsem měl puchýře,tak jsme ho sundali a chtěli očistit.Nakonec jsme ten plast komletně ořezali nožíkama (z výměnou čepalý).Pak jsme rezavá místa už obrousili.Hrozná práce.Ve třech lidech 5 hodin práce,5 zničenej nožů,1 říznutej palec a 1 menší škrábnutí od flexi.Rám je v plniči a je jak novej,paráda.
Zatím čauky Luboš K.
Zatím čauky Luboš K.
- Slaava
- Moderátor
Re: Špachtle
Nechval dne před večeří (k jídlu může bejt pěkná šlichta) a koukni se na torzky. Tam je ten humus taky.Rosta píše:nemam ram ani naslapy, tak jsem v klidu a nemusim nic pyskovat (!)
-
Rosta
Re: Špachtle
...to vim, ale nedokazu si predstavit stav mysli, pri kterem by me napadlo to z nich sundavatSlaava píše:Nechval dne před večeří (k jídlu může bejt pěkná šlichta) a koukni se na torzky. Tam je ten humus taky.Rosta píše:nemam ram ani naslapy, tak jsem v klidu a nemusim nic pyskovat (!)