nádrž na fronteře sport 2.5tds

Sem piště cokoliv, co se týká sekce Podvozek, ale nezapadá konkrétně do předdefinovaných kategorií sekce Podvozek
Odpovědět
venca

nádrž na fronteře sport 2.5tds

Příspěvek od venca »

zdravíčko zajímalo by mě kolik má objem nádrž na naftu vždycky beru za dvojku když už je to v červeném políčku protože mi nejde kontrolka a je to plné tak nevím díky
Slaava
Moderátor

Re: nádrž na fronteře sport 2.5tds

Příspěvek od Slaava »

venca píše:zdravíčko zajímalo by mě kolik má objem nádrž na naftu vždycky beru za dvojku když už je to v červeném políčku protože mi nejde kontrolka a je to plné tak nevím díky
Všechny áčkový Frontery by měly mít nádrž na 80 litrů.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
venca

Příspěvek od venca »

jojo díky slavo já mám jen strach to vyjet do sucha protože mi nějak nejde ta kontrolka rezervy psal sem o tom v elektrice
Johnyy
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Johnyy »

Slaava píše:
venca píše:zdravíčko zajímalo by mě kolik má objem nádrž na naftu vždycky beru za dvojku když už je to v červeném políčku protože mi nejde kontrolka a je to plné tak nevím díky
vim že řikáš všechny ale sport taky? jen by mě to zajímalo známej jí má a zrovna se mě ptal :mrgreen:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Johnyy píše:
Slaava píše:
vim že řikáš všechny ale sport taky? jen by mě to zajímalo známej jí má a zrovna se mě ptal :mrgreen:
Jo, myslím, že všechny - i krátký.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „OSTATNÍ_podvozek“