Chaosz na fóru a jiné filosofické bláboly
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Chaosz na fóru a jiné filosofické bláboly
Převedené téma ze sekce PNEUMATIKY:
Taky jsem se tu do toho kdysi trochu snažil vnést smysl pro zmírnění chaosu a snazší vyhledávání potřebné rady, tématu, kontaktu a pomoci. Uděloval tady (s tichým souhlasem webmástra) diskutujícím tzv. oblíbené "černé puntíky", za odbočování od v záhlaví nadepsaného tématu bloku. Bohužel jsem se setkal s protichůdnými názory a velmi nepříjemnými poznámkami. Až jsem odtud na pár týdnů úplně zmizel a nehodlal se sem už vracet viz.: viewtopic.php?t=1005&start=0
Ale protože je tu opravdu i hodně podnětných a užitečných rad i výborných kamarádů (nebudu jmenovat,abych na někoho nezapomněl), tak jsem tu opět a rád. Přesto s předchozím příspěvkem od Sláávy souhlasím a uznávám, že je třeba tady ponechat i dávku humoru. Nelze se stavět proti davu a chtít to tady škatulkovat na píčoviny a technicky důležité věci. To se tu už řešilo. Přesouvání článků do patřičných témat je asi časově náročné. Ale i já jsem tady už marně hledal svůj vlastní příspěvek. Zapadl v chaosu. Přesto je toto fórum asi nejléle vedený web o offroudech. To je ale samoška můj soukr pohled, bo jsem viděl diskuse na jiných podobných a brrrr
.
Takže si píšu černej puntík
za mimotématickou přednášku o něčem jiném, než o pneumatikách. Ale já si nezačal.
To hlavní webmasturbátor už na 2. listě tohoto bloku!!!
Taky jsem se tu do toho kdysi trochu snažil vnést smysl pro zmírnění chaosu a snazší vyhledávání potřebné rady, tématu, kontaktu a pomoci. Uděloval tady (s tichým souhlasem webmástra) diskutujícím tzv. oblíbené "černé puntíky", za odbočování od v záhlaví nadepsaného tématu bloku. Bohužel jsem se setkal s protichůdnými názory a velmi nepříjemnými poznámkami. Až jsem odtud na pár týdnů úplně zmizel a nehodlal se sem už vracet viz.: viewtopic.php?t=1005&start=0
Ale protože je tu opravdu i hodně podnětných a užitečných rad i výborných kamarádů (nebudu jmenovat,abych na někoho nezapomněl), tak jsem tu opět a rád. Přesto s předchozím příspěvkem od Sláávy souhlasím a uznávám, že je třeba tady ponechat i dávku humoru. Nelze se stavět proti davu a chtít to tady škatulkovat na píčoviny a technicky důležité věci. To se tu už řešilo. Přesouvání článků do patřičných témat je asi časově náročné. Ale i já jsem tady už marně hledal svůj vlastní příspěvek. Zapadl v chaosu. Přesto je toto fórum asi nejléle vedený web o offroudech. To je ale samoška můj soukr pohled, bo jsem viděl diskuse na jiných podobných a brrrr
Takže si píšu černej puntík
Naposledy upravil(a) Milda dne 12 říj 2007 19:12, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Slaava
- Moderátor
Kompresor!!!
Mildo, neser, bude kompresor!!!Milda píše:...ale já si nezačal.To hlavní webmasturbátor už na 2. listě tohoto bloku!!
Naposledy upravil(a) Slaava dne 11 říj 2007 13:17, celkem upraveno 2 x.
- Slaava
- Moderátor
C*H*A*O*S
Začátek nejdete na viewtopic.php?t=691&postdays=0&postorder=asc&start=30 - mimo jiné tam bylo řečeno i toto (řešilo se to tu už tolikrát ale těžko se s tímto nešvarem něco dělá):
Slaava píše:Fórum je zaplácaný spoustou píčovin, jenže to je lidská přirozenost tohle činit. Já jsem svoji snahu o potírání idiotních příspěvků vzdal už hodně dávno. Problém totiž není ani tak, že účelný příspěvky jsou proložený kravinama, ty se snadno přejdou ale že jsou účelný příspěvky v diskuzních tématech, který svým názvem avízujou téma úplě jiný nebo jsou už v prvním příspěvku nedostatečně nebo špatně pojmenovaný. To je problém a ne to, že se tady dělaj vtípky o autech zarůstajících plevelem nebo o nafukování řítním otvorem (který vás, kteří měli v poslední době nějaký nejapný narážky na moji osobu a vrak mého vozu, čeká tak jako tak... akorát po posledních poznámkách zvyšuji odvetu na 6 bar). Není v lidskejch silách Nimroda a Kondora stále přesuvat jednotlivý diskuze tam kam patří a já na tyhle nešvary už nemám náladu upozorňovat. Takže pokud najdu něco co má pro mě význam, snažím si to zapamatovat nebo poznamenat. Podruhý to totiž najdu už jenom málokdy.
Až příjde čas, tak vám dám vědět, že máte stáhnout kalhoty a předklonit se.
Slaava píše:Vono se to fakt nedá. Podívej se, k čemu se propracovala tahle diskuze o penumatikách. A podobnej vývoj je i u většiny ostatních témat. Fakt se to nedá. Někdo v dobrý víře založí téma "hučí mi dif" a postupem času se zjistí, že mu to vlastně dělá kardan, tak ho vytáhne a zjistí, že má v prdeli těsnění výstupní mrkve a hned se na druhý stránce řeší vyndavání převodovky, potažmo co to udělá se spojkou. Popř. se tam objeví moje vyhrožování s kompresorem. Fakt to nejde. To by se muselo u každýho jednotlivýho příspěvku při jeho psaní ručně označit, čeho se týká a pak by se to muselo nějak filtrovat podle skupin. Ne, to nejde. Je to babylonská věž. Jednou se nám tohle celý zhroutí... nebo v lepším případě úplně zapomeneme, co jsme naházeli do základů. Stejně jako Milda i já už netuším, kde a v čem hledat svoje příspěvky. I když já píšu furt o tom samým - o nafukování prdelí kompresorem.
- Slaava
- Moderátor
C*H*A*O*S
Krásnej příklad nejdete hned tady: viewtopic.php?t=1436 - někdo učiní poznámku o sněhu, po chvíli se to zvrhne a na druhý stránce už je fotka patrovýho autobusu, řeší se alternativy Frontery a její poruchovost a končí to obřím červeným nápisem KOZY. Uznávám, většina toho je moje práce.
:D

Dřív mě to sralo, teď mě jenom baví sledovat vývoj diskuze. Je to jako v hospodě, tam to taky neuhlídáš (pokud se teda až do zavíračky neřeší fotbalohokej nebo politika) - před lety tohle začal korigovat známej, kterej v tý zahulený a zaflusaný putice fungoval jako moderátor. Připadal jsem si jako v Katovně... akorát namaštěnej.
Dřív mě to sralo, teď mě jenom baví sledovat vývoj diskuze. Je to jako v hospodě, tam to taky neuhlídáš (pokud se teda až do zavíračky neřeší fotbalohokej nebo politika) - před lety tohle začal korigovat známej, kterej v tý zahulený a zaflusaný putice fungoval jako moderátor. Připadal jsem si jako v Katovně... akorát namaštěnej.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 11 říj 2007 13:25, celkem upraveno 1 x.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
:D :D :D :D Slávo, to bude dobrý, neboj. Ale jen jsem chtěl zkusit, že lze řešit přesouvání příspěvků , které se zvrtnou na jiné téma do správného místa, kde je pak ti potřební lépe vyhledají. takže můj náhled je, že je to v rukách samotných diskutujících, jejich přístupu a smyslu pro věcnost. Takže - pokud kdo chce, má možnost. Humor si zachovejme, kompresory startujme, trávu kolem aut sekejme, Mr.Greeny tvořme třeba na 20listů, ale mysleme přitom na to, co je HLAVNÍ podstatou tohoto fóra. Když se pak domlouvá nějaké ježdění v terénu, tak z celých STŘ.,SEV.,ZÁP.,JIŽ.Čech se sjedou jen 2 až 4 Froncky. A to je trochu smutné. Ale tady, to se to plácá.
Kolegům z Moravy a VÝCH.Č. se omlouvám, bo to je fakt štreka třeba do Bratronic u Kladna. A wo wo wo wo tom to to to je........
Naposledy upravil(a) Milda dne 11 říj 2007 20:24, celkem upraveno 1 x.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
No je to fakt. Ale pokud je to v "Diskuse o čemkolif". Tak je to v pohodě, ne?
- Slaava
- Moderátor
Diskuze o čemkoliv
JasněMilda píše:No je to fakt. Ale pokud je to v "Diskuse o čemkolif". Tak je to v pohodě, ne?
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
tak jsem we zprávní sekci :D , ahooooj, jééééjej, tak já mislel že jenom blábolym, ale já FILOSOFYCKY blábolym
, jéééé, to jste my udělaly radost
, sy hnet človjek přypadá takovej chitřejšý, jako že blábolý učeně
, ehm, jenom tak mimo téma
, a jak chceš pak tu nofouklou hýždě nacpat do toho patrovýho neoplanu??? Že by pomohla rada Mr. Greena??????
Je to těžký, jak psal Slaava, někomu hučí diferák a jak řešíš tento problém, můžeš se postupně dostat přes uložení kardanu,ložiska v převodovce až třeba k hučícímu ložisku spojky, tahle diskuse se rozvine na třeba 5-6 stránek, kde je postuně řešena demontáž kardanu, převodovky, difu atd, až se někam dobereme nějakýho výsledku, joo, je fakt, že se mezitím občas nafoukne nějaká ta řiť na pár atmosfér, ale ten příspěvek spolu souvisí, protože něco se nezdá na difu a ve finále se zjistí, že chyba je úplně jinde, a kam pak takový příspěvek zařadit?????? Do difu? podvozku? převodovky? nafouklý prdele? To je asi těžko zařaditelné, ač to spolu nedělitelně souvisí, od začátku problému se dojde ke společnému řešení, a pak tyto jednotlivé příspěvky roztrhat a nacpat je do jednotlivejch sekcí, by asi bylo o ničem tu mít forum, protože by to byly nicneříkající útržky příspěvků vytržených z kontextu, a to by v tom pak byl teprve mrdník
Je to těžký, jak psal Slaava, někomu hučí diferák a jak řešíš tento problém, můžeš se postupně dostat přes uložení kardanu,ložiska v převodovce až třeba k hučícímu ložisku spojky, tahle diskuse se rozvine na třeba 5-6 stránek, kde je postuně řešena demontáž kardanu, převodovky, difu atd, až se někam dobereme nějakýho výsledku, joo, je fakt, že se mezitím občas nafoukne nějaká ta řiť na pár atmosfér, ale ten příspěvek spolu souvisí, protože něco se nezdá na difu a ve finále se zjistí, že chyba je úplně jinde, a kam pak takový příspěvek zařadit?????? Do difu? podvozku? převodovky? nafouklý prdele? To je asi těžko zařaditelné, ač to spolu nedělitelně souvisí, od začátku problému se dojde ke společnému řešení, a pak tyto jednotlivé příspěvky roztrhat a nacpat je do jednotlivejch sekcí, by asi bylo o ničem tu mít forum, protože by to byly nicneříkající útržky příspěvků vytržených z kontextu, a to by v tom pak byl teprve mrdník
- Slaava
- Moderátor
Nafouklý prdele
Vyjádřil jsi to přesně, soudruhu. Prostě s tím asi nic nevymyslíme.vojtech.kloud píše:...tyto jednotlivé příspěvky roztrhat a nacpat je do jednotlivejch sekcí, by asi bylo o ničem tu mít forum, protože by to byly nicneříkající útržky příspěvků vytržených z kontextu, a to by v tom pak byl teprve mrdník...
Že váháš, jednoznačně do tématu "Nafouklý prdele" - viewtopic.php?p=17459#17459vojtech.kloud píše:... a kam pak takový příspěvek zařadit?????? Do difu? podvozku? převodovky? nafouklý prdele?
- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Slaava
- Moderátor
Ha! Chvála!!!
Ha! Chvála!!!lolin píše:Já souhlasím se vším výše uvedeným, ale můžu vám říct, že jsem tu docela nový a hnedka jsem pár věcí zjišťoval a hledal tady na foru a kupodivu NAŠEL![]()
A taky jsem se i pobavil, takže dobrý
![]()
- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ha! Chvála!!!
jojo, nerad bych měl prdel jako vrataSlaava píše:Ha! Chvála!!!lolin píše:Já souhlasím se vším výše uvedeným, ale můžu vám říct, že jsem tu docela nový a hnedka jsem pár věcí zjišťoval a hledal tady na foru a kupodivu NAŠEL![]()
A taky jsem se i pobavil, takže dobrý
![]()
Ovšem bych nerad odbíhal od tématu
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
tak mi pomož najít ten aluminiovej klíček :D , ale jo, když tu neco potřebuješ najít tak to najdeš, a když to najít nemůžeš, tak to asi tak nutně nepotřebuješ (mluvim obecně o všech tady), a nebo to zde nikdo z přítomných akademiků neví
, ale o tom pochybuji, místní vědci, badatelé a objevitelé už objevili a vybádali všechno, i jak dostat 6 barů do prdele