diskuze o čemkoliv
- Hofik
- Začínající diskutér
diskuze o čemkoliv
Zdravim všechny fronteráky.Jsem zde novym členem tak se musim představit.Fronteru mam už zhruba rok a půl,mam starý model rok 1992 2,4 benzin.Jezdim spíše asfalt nebo v zimě na horách.Auťák používám na tahání přívěsů je to dost dobrý dělník.Nějakou zkušenost z fronterama mam tak věřim že Vám občas pomůžu aspoň radou.
Hned jednu pro začátek.Předělejte si uchycení zadních světel.Stačí vyměnit šroubky,je to uchycený na 4 šroubkách,tak si dejte každej jinej,s jinou hlavou a zakápněte je tavící pistolí.Já už to mam radši udělaný.Ptáte se proč?Ráno jsem přišel k autu a světla fuč.V druhovýrobě se nedělaj a nový stojej 2500,-kč kus.Prostě je i mezi námi svině!Nevim jak je to u novějšího modelu těch se to možná netýká.Model 92 je má přišroubovaný zvenku.Zatim zdar hofik
Hned jednu pro začátek.Předělejte si uchycení zadních světel.Stačí vyměnit šroubky,je to uchycený na 4 šroubkách,tak si dejte každej jinej,s jinou hlavou a zakápněte je tavící pistolí.Já už to mam radši udělaný.Ptáte se proč?Ráno jsem přišel k autu a světla fuč.V druhovýrobě se nedělaj a nový stojej 2500,-kč kus.Prostě je i mezi námi svině!Nevim jak je to u novějšího modelu těch se to možná netýká.Model 92 je má přišroubovaný zvenku.Zatim zdar hofik
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
- farmář
- Moderátor
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Hofik
- Začínající diskutér
Rumunsko s Vámi nejedu,bohužel nemam šanci si vzít přes léto dovolenou.Snad příšťe až bude podobná akce.Pro mně je nejlepší jaro nebo podzim to mam relativně volno,to víš kšeft je kšeft - lidi mně honěj.Pro Fronterku mam v zimě a v létě nejvíc práce. čus Hofik
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
diskuse o čemkoliv
Pato nežel, tak moc. Fotky a video Ti pošlu. Pak budeš plakat!!!! Jestli budeš mít chuť můžeme vyrazit po sezóně. Není problém.
- B53
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
diskuze o čemkoliv
Ještě jedno. Pato, přes Rumuny se do Chorvatska taky dostaneš. Všechny cesty vedou do Chorvatska