Kde levně koupit ojetý off-road
- Slaava
- Moderátor
Kde levně koupit ojetý off-road
Dneska jsem v rádiu poslouchal vyprávění chlapíka, kterej byl na enduru v Albánii. Chválil si to a mimochodem zmínil, že na to, jak jsou zdejší lidi chudý, tak skoro každej má nějakej 4x4 pickup. Když se někoho ptali, kde na to berou, tak odpověděl, že takovýhle auto se u nich dá sehnat za cca 300 EURO + 100 EURO "přepis". Je pochopitelný, že je to čorka z kultivovanějších zemí, proto ty uvozovky u slova přepis.
Dobrá cena, ne?! Přitáhnout jich pár na díly by se šiklo
Dobrá cena, ne?! Přitáhnout jich pár na díly by se šiklo
- farmář
- Moderátor
- Slaava
- Moderátor
Pilník
Nesmím pak ty chleby tak hltat. Vono vysrat pilník...pato píše:Slaavo ten kriminál a ty sa tu už spomínal.Zapečené pilníky a Frontera v chlebe.Tuším sa ti to pozdáva. :D:D Pato-Divoch
-
Rosta
- Slaava
- Moderátor
Fízlové
Tak to můžeme bejt rádi, že ty naši místní orgáni nás nezastaví, nevyhodí z auta za to, že máme propadlou lékárničku, nenalepí si na to zelený pruhy, nevodjedou a že nemusíme domu pěšky. Jo jo, naši fízlové jsou kultivovaní a civilizovaní... mantáci.
- Carnas
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fízlové
a víš že by mi to ani nevadilo kdyby jsem za rohem koupil další za 300€... tomu říkám spotřební zboží:)Slaava píše:Tak to můžeme bejt rádi, že ty naši místní orgáni nás nezastaví, nevyhodí z auta za to, že máme propadlou lékárničku, nenalepí si na to zelený pruhy, nevodjedou a že nemusíme domu pěšky. Jo jo, naši fízlové jsou kultivovaní a civilizovaní... mantáci.
Áčko 97 2,2i arizona
- Slaava
- Moderátor
GR za 2.800,- EUR!!!
No upřímně řečeno tenhle inzerátek taky trochu smrdí. Dlouhý Géerko z 1998 za necelý tři litry: http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... xro4mnvflw
Pokud je pojízdný, tak bych do něj šel. V horším stavu než patnáct let stará Frontera bejt nemůže. Vyplatil by se i kdyby měl propálený písty.

Pokud je pojízdný, tak bych do něj šel. V horším stavu než patnáct let stará Frontera bejt nemůže. Vyplatil by se i kdyby měl propálený písty.

-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
- Slaava
- Moderátor
Albánie
Jo, taky mě to láká.Radim Solanský píše:Slavo, jak jsem byl v loni v albánii, tak tam jezdilo spoustu fronter sportek.
Dlouhou jsem tam neviděl.
Jinak je to úžasná země.¨Letos tam jedu opět spojuji to s černou horou. :D
- Slaava
- Moderátor
Re: GR za 2.800,- EUR!!!
Tak ten Patrol je už pryč. Bůhví, co to bylo zač.Slaava píše:No upřímně řečeno tenhle inzerátek taky trochu smrdí. Dlouhý Géerko z 1998 za necelý tři litry: http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... xro4mnvflw
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Jasnýýýýýýýýýý, slaavo jdu do toho s tebou, budem jezdit krást off roady do chudý Albánie a budem je vozit prodávat do prachatýho Západního Německa :D :D :D
Takhle kámoš přišel o Transportéra T4, jezdil jezdil, až mu jednou na hranicích řekli, že to auto někomu chybí v Holandsku, a bylo to tak, že to auto bylo seknutý v Holandsku, dotažený k nám, tady "přepsaný" na někoho, tomu ho také někdo šlohnul a bylo znova přepsaný a až pak ho kámoš koupil, tak to už bych řekl,že bylo skoro zlegalizovaný zpátky :D , našli ho podle nějakýho čísla někde na zadním sloupku,a kde je to auto teď, ví bůh :D
Takhle kámoš přišel o Transportéra T4, jezdil jezdil, až mu jednou na hranicích řekli, že to auto někomu chybí v Holandsku, a bylo to tak, že to auto bylo seknutý v Holandsku, dotažený k nám, tady "přepsaný" na někoho, tomu ho také někdo šlohnul a bylo znova přepsaný a až pak ho kámoš koupil, tak to už bych řekl,že bylo skoro zlegalizovaný zpátky :D , našli ho podle nějakýho čísla někde na zadním sloupku,a kde je to auto teď, ví bůh :D