Chromové disky ?
-
Igino
- Diskuzní Nováček
Chromové disky ?
Minule som videl chromové disky na Frontere A 5 dverovej. Neviete mi niekto povedať či sú to nejaké originál kovové chromové puklice, čo presne kopírujú plechový disk ? Nechce sa mi veriť že by bol disk chromový alebo ano ? Bolo to velmi pekné, viac sa mi to páčilo ako alu-disky.
-
Žanek
-
Igino
- Diskuzní Nováček
-
Žanek
-
Pavel M
- Začínající diskutér
- Slaava
- Moderátor
Chromovaný disky z plechu, chu-chu
Vono to fakt bude sázka do loterie. Mluvil jsem s chlapíkem, co má delší dobu na GRku Dotz Dakar chromovaný plecháče a měl je jak nový. A zase dalšímu na Terranu kvetou chromovaný Mangelsy.EVIL píše:znamy je ma uz 5 let a jezdi s nimy jen v zime a nic asi zalezi na vyrobci
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Pokud s chromovým diskem nikde naflákneš třeba o obrubník, pak chrom vydrží.......to tak na nějakou leštěnku, ale jakmile ho odřeš třeba o ten wobrubník (nebo při neopatrné montáži pneu) a porušíš vrchní vrstvu chromu, je průser, voda a sůl se dostanou do prostoru mezi plech disku a chrom a je to v řiti, chrom začne bobtnat a odlupovat se,a s opravou je také problém,jednak chromování nepatří k nejlevnějším povrchovým úpravám a za další, poškozený chrom nelze opravit pouze v poškozeném místě, ale je nutné nechat nachromovat znovu celý disk... krát 4 kola na autě
, to by měla peněženka pěknej mejdan 
- Slaava
- Moderátor
Chromovaný kola
Když vono mu ty Mangelsy kvetou i uvnitř, kde to vůbec neměl šanci vodřít. Ale s tím oděrem a špatnou montáží máš recht, to je rychlá cesta do pekel.
-
Lukáš
- Slaava
- Moderátor
Chrom ve spreji
Todle vypadalo skoro jako chrom ve sprejiLukáš píše:Vono hodně záleří na kvalitě chromování, jestli je dělaný elektrolyticky nebo chemicky.Kolo za jízdy víří vzduch plnej bordela ze silnice. Drobný kamínky pak poškodí povrch i v místě, kde bys to nečekal.
- EVIL
- Začínající diskutér
Re: Chromové disky ?
asi pred rokem jsem psal ze na zimu chromaky dobry, mam mangels triangly 15 ET - 43 z patrola uz druhy rok a absolutne zadna koroze je pri obouvani to musi v pneuservisu poradne namazat aby se beodrely hrany pak to kvete
Frontera A 2,3TD int. r.v. 95.......má bývalá laska
Chrysler Grand Voyager 3,8i LE AWD r.v.00
Audi A4 1,8T 20V 132kW r.v.96
Chrysler Grand Voyager 3,8i LE AWD r.v.00
Audi A4 1,8T 20V 132kW r.v.96
-
Jan Mareš
Re: Chromové disky ?
Zdravim.Mam chromovany Mangelsy 2 roky a uz jsou pěkně rezavý,takže je povezu na opískovat a necham na ně dat normalně stříbrnou práškovou barvu a uvidim co vydrží.Jo a to sem je koupil uplně nový,bez papíru,takže to nemůžu ani reklamovat.
Frontera 2.8 Td r.v. 95 dlouhá,tel.607 177 605.