RUMUNSKO 1. - 10. SRPEN 2008
- pavel.s
- Začínající diskutér
Re: RUMUNSKO 18.-27.ČERVENEC 2008
Pěkně jsi to napsal Honzíku,ještě si zapoměl na B53 ten se taky převrátil ten večer při hledání lepšího noclehu.Docela dobrý skore na jeden den
Tak to jo Vojto tam se mi to taky líbilo.
Tak to jo Vojto tam se mi to taky líbilo.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
-
čelda
- Začínající diskutér
Důkladně jsem si přečetl všechny příspěvky,které se tu v posledních dnech ohledně Rumunska objevili.Pokusím se být nestranný,jelikož jsem tam vloni nebyl a nemám ani právo nic komentovat.Ale dovolím si tvrdit,že je to vše o lidech,jejich vzájemné komunikaci,toleranci a jisté disciplíně a to může být jakákoliv i jiná akce.Věřím,že zkušenosti z loňska nám pomohou uskutečnit supr akci,na kterou budeme všichni dlouho vzpomínat a nezúčastnění tiše závidět
Určitě bychom si měli předem sdělit,jak by to mělo vše probíhat a jaká je naše představa o náročnosti,pomyslné trati a cílech,které bychom rádi navštívili.Padlo tady pár vět o náročnosti a ničení vozidel v drsném terénu.Nepočítám se mezi extrémní drsňáky,které se musí s autem za každou cenu dostat co nejdál,nejhloubš či nejvíš a bude mi úplně jedno,jest-li se mi to auto totálně rozpadne pod prdelí.Myslím si,že nikdo z nás nemá vyloženě expediční speciál,ale že mu auto slouží i v civilu na běžné ježdění.Rád bych si tento výlet užil v pohodě,dostat se do míst,kam se prostě běžným vozidlem nemáte šanci dostat,ale nehrotit to do takových extrémů,kde by si zlámal hnáty i kamzík.To raději zvednu zadek a projdu se kousek pěšky-ono mi to taky neuškodí,alespoň si protáhnu od sedavého zaměstnání zanedbané tělo
Nejsem žádný "leštěnkář" z nějakého škrábance si hlavu dělat nebudu,ale........rád bych dojel domu vcelku
Mluvím za sebe,ale rád bych viděl i nějakou tu památku,pěknou přírodu,české vesničky ,užil nějakého koupáníčka a pochlastal s Vámi co pojedete u ohně při vůni pečeného masa.Tomu říkám relax
Mildo, neštvi mě,bleskem své pracovní povinnosti přehodnoť a pojeď s námi.Život není jen o vydělaných prašulích-ty si do hrobu nevezmem
Lidové pořekadlo přeci hovoří: Je lepší se usouložit k smrti než vzpomínat v důchodu na pracovní úspěchy.

Mildo, neštvi mě,bleskem své pracovní povinnosti přehodnoť a pojeď s námi.Život není jen o vydělaných prašulích-ty si do hrobu nevezmem
Lidové pořekadlo přeci hovoří: Je lepší se usouložit k smrti než vzpomínat v důchodu na pracovní úspěchy.
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
-
Rosta
nebo: lepší je mít pupek ze žrádla, než hrb z prácečelda píše: Lidové pořekadlo přeci hovoří: Je lepší se usouložit k smrti než vzpomínat v důchodu na pracovní úspěchy.![]()
![]()
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
nebo :lepší je stát u malýho piva než sedět u velký práceRosta píše:nebo: lepší je mít pupek ze žrádla, než hrb z prácečelda píše: Lidové pořekadlo přeci hovoří: Je lepší se usouložit k smrti než vzpomínat v důchodu na pracovní úspěchy.![]()
![]()
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
-
čelda
- Začínající diskutér
Asi založíme nové forum-lidová pořekadla,moudra a glosy 
-
Rosta
...asi bychom meli, nez dostanem kartac od Mildy .čelda píše:Asi založíme nové forum-lidová pořekadla,moudra a glosy
Jdu na to
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
myslím,že tentokrát od něj kartáč nedostanete. Už jsme ho rozplakali, a tak bude rád,že jste si to vyříkali a je to všechno v pohoMilda píše:![]()
A to téma pořekadla je suprovej nápad
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
-
čelda
- Začínající diskutér
Vojto,máš asi tady ze zájemců o Rumuna nejvyšší offroad šarži včetně náležitých hvězdiček,tak to vem na povel ať se trošku hejbe komunikace a rozdáme si už nějaké úkoly a složíme už nějaký definitivní seznam.A vy ostatní taky nechrápejte!!!Doufám Mildo,že se tvých prezentovaných,tuším,že to bylo 40 %,nějak posunulo k údaji 99,9 %!!!
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Asi už jen z 20%. Problém je v tom, že chci jet sám a tím pádem na to nebudu mít patřičné dotace.
Jiný problém v tom opravdu neni. Případnému zájemci o akci Rom2008 jsem ochoten zapůjčit CB, jak jsem již uvedl výše. Nebo odprodam. 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
No s tou šarží no nevim,nevim,ale čte se to hezkyčelda píše:Vojto,máš asi tady ze zájemců o Rumuna nejvyšší offroad šarži včetně náležitých hvězdiček,tak to vem na povel ať se trošku hejbe komunikace a rozdáme si už nějaké úkoly a složíme už nějaký definitivní seznam.A vy ostatní taky nechrápejte!!!Doufám Mildo,že se tvých prezentovaných,tuším,že to bylo 40 %,nějak posunulo k údaji 99,9 %!!!
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Tak mládež� je bže�n
, tak k těm �rmínům�ať maj � Škodofc�i jinde dost času si � dofču zařídi� takže� návrhům�ermínů:
n�rhnul �e�termín: 18 . - 27 . Č�venec
pak tu p�lo několik návrhů, že máte dofču�řel� Č�ven� - Srp�ec �mrgre�:
takže druhý termín bych navrhn� tedy:�5.7. �3.8. 2008
Tak si to nechte projít hlavou a něco mi sem k tomu�ypoťte, v je�om z těchto termínů p�edem,je mi jasné�že asi né�š�hni budou moct, ale�do�ude chtít, �k si to zařídí
, páč ve vě�ím množství oso��.�co hlava to ��r (da�m��o by �me � asi jinak nedohodly, ta�buď 18 až 27. 7. nebo 25.7. až 3.8. 2008 , to si myslí� že j�přesnej datum toho &�ot;přelomu" měsíců�je � tak??�Chci slyšet Vaše názory,� kterýho datu� �c�bude víc, tak v tom jed�
�
Př�ravím opět nějakej fár plán ..... v�pokud budete chtít si také �co načrtnět�a d�ailní p�n ce�y ( orientační ) si dořeším�v Květnu�a �azu n�Sva�, jako se lo� pořešilo ve Středu 8�
�ůj předběžný �vrh: vy�zit z ČR první den po ránu (dopoledne)�d�et někam �Maďarsko-Ru�nský čář��ů�at�eště v H na dál�ci), t� někde u �mpy hodit první rychlej�pánek a �lší den ráno �r���o Ru�na a to�a�ihor, mrk�ut na tu naši�eduli jestli přežila r�
, �uhá noc n�� mítině pod Bihorem (co jsme spali někteří dvakrát), třetí d� přesun po silnic�dále do středozemí k Česk�Rumunským�es�cím�tam dát další noc a následnéh�rán�� jen řádit po�erénech,ve�icích atd... a im�ovizovat� hleda�ces� co v mapách� gpskách�ají v Ru�nsku ��a nejsou�:lol:�8) �oll:� myslím�i, že ta c�ta ač oficiální na Bihor bude pro ty co jedou poprvé a ještě �autem nik� moc n�ařádily docel�slušnej úvod na první den
, � to je�en můj prvot� hoooo�ě �ientační návrh...... spíše jen takový násti� �kou bych měl letos před��u, a čekám vaše�hlas�
:�ea:���������������
n�rhnul �e�termín: 18 . - 27 . Č�venec
pak tu p�lo několik návrhů, že máte dofču�řel� Č�ven� - Srp�ec �mrgre�:
takže druhý termín bych navrhn� tedy:�5.7. �3.8. 2008
Tak si to nechte projít hlavou a něco mi sem k tomu�ypoťte, v je�om z těchto termínů p�edem,je mi jasné�že asi né�š�hni budou moct, ale�do�ude chtít, �k si to zařídí
Př�ravím opět nějakej fár plán ..... v�pokud budete chtít si také �co načrtnět�a d�ailní p�n ce�y ( orientační ) si dořeším�v Květnu�a �azu n�Sva�, jako se lo� pořešilo ve Středu 8�
�ůj předběžný �vrh: vy�zit z ČR první den po ránu (dopoledne)�d�et někam �Maďarsko-Ru�nský čář��ů�at�eště v H na dál�ci), t� někde u �mpy hodit první rychlej�pánek a �lší den ráno �r���o Ru�na a to�a�ihor, mrk�ut na tu naši�eduli jestli přežila r�
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
kua, nechceš to přepsat ??
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pánové změna plánu, mám nového zaměstnavatele... Takže, termín je mi docela jedno.

FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
premek_k píše:kua, nechceš to přepsat ??
Copa já vím jak to přepsat???
-
čelda
- Začínající diskutér
Tak-že pánové už sem hodime definitivní termím,dopasavad mi to s bráchou bylo šumák,ale nastal bod zlomu,kdy už to musíme našich chlebodárcům oficiálně potvrdit.Proto,pokud rescuer změnil zaměstnavatele(takže termín celozávodní dovolené padá)tak bych se raději přiklonil k prvnímu Vojtovu termínu a to 18.-27.7.Pokud většina souhlasí můžeme ho odpísknout.
Čelda Frontera A sport + 2 lidi+1 pes....................18.-27.7.
Čelda Frontera A sport + 2 lidi+1 pes....................18.-27.7.