RUMUNSKO 1. - 10. SRPEN 2008

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
pavel.s
Začínající diskutér

Re: RUMUNSKO 18.-27.ČERVENEC 2008

Příspěvek od pavel.s »

Pěkně jsi to napsal Honzíku,ještě si zapoměl na B53 ten se taky převrátil ten večer při hledání lepšího noclehu.Docela dobrý skore na jeden den :grin:
Tak to jo Vojto tam se mi to taky líbilo.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
čelda
Začínající diskutér

Příspěvek od čelda »

Důkladně jsem si přečetl všechny příspěvky,které se tu v posledních dnech ohledně Rumunska objevili.Pokusím se být nestranný,jelikož jsem tam vloni nebyl a nemám ani právo nic komentovat.Ale dovolím si tvrdit,že je to vše o lidech,jejich vzájemné komunikaci,toleranci a jisté disciplíně a to může být jakákoliv i jiná akce.Věřím,že zkušenosti z loňska nám pomohou uskutečnit supr akci,na kterou budeme všichni dlouho vzpomínat a nezúčastnění tiše závidět :wink: Určitě bychom si měli předem sdělit,jak by to mělo vše probíhat a jaká je naše představa o náročnosti,pomyslné trati a cílech,které bychom rádi navštívili.Padlo tady pár vět o náročnosti a ničení vozidel v drsném terénu.Nepočítám se mezi extrémní drsňáky,které se musí s autem za každou cenu dostat co nejdál,nejhloubš či nejvíš a bude mi úplně jedno,jest-li se mi to auto totálně rozpadne pod prdelí.Myslím si,že nikdo z nás nemá vyloženě expediční speciál,ale že mu auto slouží i v civilu na běžné ježdění.Rád bych si tento výlet užil v pohodě,dostat se do míst,kam se prostě běžným vozidlem nemáte šanci dostat,ale nehrotit to do takových extrémů,kde by si zlámal hnáty i kamzík.To raději zvednu zadek a projdu se kousek pěšky-ono mi to taky neuškodí,alespoň si protáhnu od sedavého zaměstnání zanedbané tělo :idea: Nejsem žádný "leštěnkář" z nějakého škrábance si hlavu dělat nebudu,ale........rád bych dojel domu vcelku :wink: Mluvím za sebe,ale rád bych viděl i nějakou tu památku,pěknou přírodu,české vesničky ,užil nějakého koupáníčka a pochlastal s Vámi co pojedete u ohně při vůni pečeného masa.Tomu říkám relax 8)
Mildo, neštvi mě,bleskem své pracovní povinnosti přehodnoť a pojeď s námi.Život není jen o vydělaných prašulích-ty si do hrobu nevezmem :wink:
Lidové pořekadlo přeci hovoří: Je lepší se usouložit k smrti než vzpomínat v důchodu na pracovní úspěchy. :lol:
:lol: :lol:
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
Rosta

Příspěvek od Rosta »

čelda píše: Lidové pořekadlo přeci hovoří: Je lepší se usouložit k smrti než vzpomínat v důchodu na pracovní úspěchy. :lol:
nebo: lepší je mít pupek ze žrádla, než hrb z práce :!:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Rosta píše:
čelda píše: Lidové pořekadlo přeci hovoří: Je lepší se usouložit k smrti než vzpomínat v důchodu na pracovní úspěchy. :lol:
nebo: lepší je mít pupek ze žrádla, než hrb z práce :!:
nebo :lepší je stát u malýho piva než sedět u velký práce :mrgreen:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
čelda
Začínající diskutér

Příspěvek od čelda »

Asi založíme nové forum-lidová pořekadla,moudra a glosy :wink:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

čelda píše:Asi založíme nové forum-lidová pořekadla,moudra a glosy :wink:
...asi bychom meli, nez dostanem kartac od Mildy .

Jdu na to :grin:
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Milda píše: :cry:
myslím,že tentokrát od něj kartáč nedostanete. Už jsme ho rozplakali, a tak bude rád,že jste si to vyříkali a je to všechno v poho :roll: :wink:
A to téma pořekadla je suprovej nápad :wink:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
čelda
Začínající diskutér

Příspěvek od čelda »

Vojto,máš asi tady ze zájemců o Rumuna nejvyšší offroad šarži včetně náležitých hvězdiček,tak to vem na povel ať se trošku hejbe komunikace a rozdáme si už nějaké úkoly a složíme už nějaký definitivní seznam.A vy ostatní taky nechrápejte!!!Doufám Mildo,že se tvých prezentovaných,tuším,že to bylo 40 %,nějak posunulo k údaji 99,9 %!!!
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Asi už jen z 20%. Problém je v tom, že chci jet sám a tím pádem na to nebudu mít patřičné dotace. :( Jiný problém v tom opravdu neni. Případnému zájemci o akci Rom2008 jsem ochoten zapůjčit CB, jak jsem již uvedl výše. Nebo odprodam. :|
TEAM RoadCom .jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

čelda píše:Vojto,máš asi tady ze zájemců o Rumuna nejvyšší offroad šarži včetně náležitých hvězdiček,tak to vem na povel ať se trošku hejbe komunikace a rozdáme si už nějaké úkoly a složíme už nějaký definitivní seznam.A vy ostatní taky nechrápejte!!!Doufám Mildo,že se tvých prezentovaných,tuším,že to bylo 40 %,nějak posunulo k údaji 99,9 %!!!
No s tou šarží no nevim,nevim,ale čte se to hezky :mrgreen: , je tu spousta offrouďáků starších a zkušenějších, ale k té komunikaci, jak jsem tu už někde psal, proyatím je času dost, takže necháme to do konce Února tak nějak volnějc, ať má každej ještě pár dnů na rozmyšlenou, a v yačátku Břeyna sem seknem datum a yačnem se domlouvat na dalších podrobnostech jako plán trasy atd... :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak mládež� je bže�n :mrgreen: , tak k těm �rmínům�ať maj � Škodofc�i jinde dost času si � dofču zařídi� takže� návrhům�ermínů:

n�rhnul �e�termín: 18 . - 27 . Č�venec

pak tu p�lo několik návrhů, že máte dofču�řel� Č�ven� - Srp�ec �mrgre�:

takže druhý termín bych navrhn� tedy:�5.7. �3.8. 2008

Tak si to nechte projít hlavou a něco mi sem k tomu�ypoťte, v je�om z těchto termínů p�edem,je mi jasné�že asi né�š�hni budou moct, ale�do�ude chtít, �k si to zařídí :wink: , páč ve vě�ím množství oso��.�co hlava to ��r (da�m��o by �me � asi jinak nedohodly, ta�buď 18 až 27. 7. nebo 25.7. až 3.8. 2008 , to si myslí� že j�přesnej datum toho &�ot;přelomu" měsíců�je � tak??�Chci slyšet Vaše názory,� kterýho datu� �c�bude víc, tak v tom jed� :P
Př�ravím opět nějakej fár plán ..... v�pokud budete chtít si také �co načrtnět�a d�ailní p�n ce�y ( orientační ) si dořeším�v Květnu�a �azu n�Sva�, jako se lo� pořešilo ve Středu 8�
�ůj předběžný �vrh: vy�zit z ČR první den po ránu (dopoledne)�d�et někam �Maďarsko-Ru�nský čář��ů�at�eště v H na dál�ci), t� někde u �mpy hodit první rychlej�pánek a �lší den ráno �r���o Ru�na a to�a�ihor, mrk�ut na tu naši�eduli jestli přežila r� :roll: , �uhá noc n�� mítině pod Bihorem (co jsme spali někteří dvakrát), třetí d� přesun po silnic�dále do středozemí k Česk�Rumunským�es�cím�tam dát další noc a následnéh�rán�� jen řádit po�erénech,ve�icích atd... a im�ovizovat� hleda�ces� co v mapách� gpskách�ají v Ru�nsku ��a nejsou�:lol:�8) �oll:� myslím�i, že ta c�ta ač oficiální na Bihor bude pro ty co jedou poprvé a ještě �autem nik� moc n�ařádily docel�slušnej úvod na první den :wink: , � to je�en můj prvot� hoooo�ě �ientační návrh...... spíše jen takový násti� �kou bych měl letos před��u, a čekám vaše�hlas� :arrow: :�ea:���������������
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

kua, nechceš to přepsat ??
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Pánové změna plánu, mám nového zaměstnavatele... Takže, termín je mi docela jedno. :P :mrgreen: :twisted:
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

premek_k píše:kua, nechceš to přepsat ??

Copa já vím jak to přepsat??? :cry: , to berte jako nácvik Rumuna, rozšifrování trasy :lol:
čelda
Začínající diskutér

Příspěvek od čelda »

Tak-že pánové už sem hodime definitivní termím,dopasavad mi to s bráchou bylo šumák,ale nastal bod zlomu,kdy už to musíme našich chlebodárcům oficiálně potvrdit.Proto,pokud rescuer změnil zaměstnavatele(takže termín celozávodní dovolené padá)tak bych se raději přiklonil k prvnímu Vojtovu termínu a to 18.-27.7.Pokud většina souhlasí můžeme ho odpísknout.

Čelda Frontera A sport + 2 lidi+1 pes....................18.-27.7.
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“